ŠEŠELJEVA KUĆA - KUĆA VOJISLAVA ŠEŠELJA

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
KUĆA VOJISLAVA ŠEŠELJA

DmgwyGOX0AMeh4C.jpg

Da, da... Samo se vi zezajte. Cova je prvi pravi reality showman na Balkanu, i na tome je zaradio/kesirao milione EURA.

Njemu ne treba inostranstvo da zaradi 2000 ojra mesecno. Bio tamo, na zapadu, u Haagu, 11 godina, video da je tesko napraviti bilo kakve pare, pa kud ce, sta ce... Snalazi se, cova. Muze budale i majmune. :whistling:

Nekad sam glasao za njega, iz ove perspektive mogu reci da sam bio prevaren! Za koga sad da glasam? Svi su isti definitivno, oni su oni, a mi smo narod, zar ne rece tako premijerka!

Ista ta premijerka, koja je u dva nocu sa pocetka 2007te na Banjici bila uhvacena sa 1.2 promila alkohola u krvi. Ja sam licno bio prisutan, jer je i mene saobracajna policija zaustavila u Borskoj da proveri promile. Rece pandurima buduca premijerka: "ja sam samo popila dve case crnog vina", a jedva stoji na nogama, u stofanim lonicama i sakou sa kravatom (zato sam i zapamtio slucaj). :eek:

Probaj da batališ glasanje kao pojam, i budeš sam svoj premijer, predsednik, vođa...

Nudis mu jako tesko (najteze) resenje njegovog problema. Ne moze to svak... Ljudi obicno idu linijom najlakseg otpora, pa u 99.99% zavrse u toru za ovce. Onaj 0.01% (kojima se posrecilo) su upravo prelepa propaganda za liniju najlakseg otpora, koja vodi u tor. :dash:

Ima jedan kucerak, u Sremu
zidan je od blata, iz inata
s' pogledom na jablanovo granje
i salonom, za plakanje

Iznad njega, vinograd u bregu
podrum cuva kuce, zvano Djole
kuma su mu treznili od vina
pa je Djole, sada, Djina

Ref. 2x
Hej, kad bi srce, hej, kad bi dusa
hej, kad bi sudba
vratila me domu mome
Sremu, voljenome

Znam za jedan, kucerak u Sremu
mladost moja, stanuje u njemu
zaspala je, sputanih ramena
u pidzami, od vremena

Tamo, gde se u drustvu boema
pilo s' nogu, bezalo od zena
pevalo se najlepse na svetu
pokraj lampe, na buretu

Ref.

Hej, hoce srce, hej, hoce dusa
hej, ne da sudba
da se vratim domu mome
Sremu, dalekome

toma je bio dobar ne zalim sto sam glaso za njega

Како добар, а украо мандате од свог кума Шешеља?

Ево, није имао чак ни своју омиљену песму, већ је певао шешељеву омиљену песму.

А онда га је преварио да би узео мало власти.

Како добар, а украо мандате од свог кума Шешеља?

Ево, није имао чак ни своју омиљену песму, већ је певао шешељеву омиљену песму.

А онда га је преварио да би узео мало власти.

primetio je na vreme da je seselj puko ko zvecka politicki i psihicki dobro je sto je uspeo da sacuva to radikalsko glasacko telo u SNS pre nego sto voja sjebe sve jer bi se inace to glasacko telo rasulo na gomilu nacionalnih stranaka koje bi imale po 5-6% i zuti bi vladali jos duze vreme maltene autokratija

Kad se setim kako su srijemske blatare menjali za kuće po Dalmaciji. I nije hteo ni da čuje ako nije u Dalmaciji ili blizu mora. Zato odjebi Alterije sa ustaškom poezijom

Znaci,Hrvati u Srijemu su zivjeli u blatarama a ugrozeni Srbi u Hrvatskoj su zivjeli u kucama i to pored mora ??

Da nisu bili toliko ugrozeni,tko zna gdje bi im bio kraj,vjerovatno bi svi zivjeli u vilama pored mora . ;)

Back