Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 36.909
Oooooooooo....Boj pred liftom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oooooooooo....Boj pred liftom.
To je na srpskom milo mi je što te vidim.Oooooooooo....
Zar 2l nije za Izrael?Ko je mogo zamisliti lani,
da će Šešelj i @2ličan bit na istoj strani.
Wallahi, ništa bolji, no dvaput gori od njega. A spomenik za mene, ako ostane para od onoga za Thompsona i za drVoju, ostane, ako ne, gledaću da se umuvam u budžet za onaj manji spomenik što će spremati za Vučića.I tebi skupa s njim.Ti nisi ništa bolji od njega.
Al je Iran prapostojbina Hrvata.Zar 2l nije za Izrael?

Tebe čeka mjesto neznanog junaka.Wallahi, ništa bolji, no dvaput gori od njega. A spomenik za mene, ako ostane para od onoga za Thompsona i za drVoju, ostane, ako ne, gledaću da se umuvam u budžet za onaj manji spomenik što će spremati za Vučića.
Šarenoliko društvo. Ajd sa svima ostalima, ali kako vladika Atanasije i Brana đuture. Ne ide to, nisu se oni baš mirisali kolko se sećam.
Saglasan. To može da bude sasvim dobra pozicija. U našem narodu je nekako zgodno da se polažu venci na grobove neznanih junaka. Koj ti ga znaje koji je bio i za koje je bio, bitno da je junak.Tebe čeka mjesto neznanog junaka.
Pu-pu-pu, daleko bilo. Ko će onda da nas zabavlja, Vučić? Od njega slaba vajda, stalno nešto kukumavči.Jel crko Seselj?
https://jelcrkoseselj.com/
Pa ti ne znaš? Au, pa ne čitaš naše medije . Bocni link ispodAl je Iran prapostojbina Hrvata.![]()
To je Hrvatima sve isto.Ćetnici.Šarenoliko društvo. Ajd sa svima ostalima, ali kako vladika Atanasije i Brana đuture. Ne ide to, nisu se oni baš mirisali kolko se sećam.
Eh pa ti ne znaš da su još za vrijeme Tuđmana našli ćup sa šahovnicom u Iranu.Pa ti ne znaš? Au, pa ne čitaš naše medije . Bocni link ispod
Хрватски амбасадор: Верујем да је Иран прадомовина Хрвата
Sad sam se razočarao u Hrvate. Mislio sam da su oni, onako, srednjeuropska nacija, edukovani, ne ko mi što još vučemo turske adete.To je Hrvatima sve isto.Ćetnici.
Da nisu još štogod u taj ćup našli? Ovako, ako je samo šahovnica i nisu se ovajdili. Ono, ne bi se ovajdili ni od našega ocila da su našli, al mi barem nismo ćupove po Iranu zakopavali da ih neko nađe.Eh pa ti ne znaš da su još za vrijeme Tuđmana našli ćup sa šahovnicom u Iranu.
Drevni narod.
Ma i Seselj je zabavan...ko cir na zeludcu...Pu-pu-pu, daleko bilo. Ko će onda da nas zabavlja, Vučić? Od njega slaba vajda, stalno nešto kukumavči.
Hrvati su drevni a Srbi nebeski narod....zato se i "volimo"Eh pa ti ne znaš da su još za vrijeme Tuđmana našli ćup sa šahovnicom u Iranu.
Drevni narod.
Ovde sam presto čitat.Sad sam se razočarao u Hrvate. Mislio sam da su oni, onako, srednjeuropska nacija
....ima tamo i onaj naslon....svaki deseti Srbin je German...znao sam da ste švapske π-ke...Pa ti ne znaš? Au, pa ne čitaš naše medije . Bocni link ispod

Konačno da vas Hrvate neko zamjeni.....ima tamo i onaj naslon....svaki deseti Srbin je German...znao sam da ste švapske π-ke...![]()
Što, čitaj, more, do kraja, šta ima da se stidimo turskije' običaja što u nas ostali. Evo, ja uz jaku kavu iz fildzdžan turim rahatt lokum kocku na tacnu, pa u naharghilu metem malo smole. ih pa kad zadimim...Ovde sam presto čitat.
....prestao da čita...štrecnulo ga nešto...prisjetio se djeda Hamdije i babe Đule..Što, čitaj, more, do kraja, šta ima da se stidimo turskije' običaja što u nas ostali.,,,,
Jeste, pričali mi moji stari kad sam bio mali, kažu "idi sinko u tu pustu Nemačku, pravo u onaj Hajdelberg. Tamo vazdan rodbine imamo. Javi se Hans-Peteru i podaj mu ovo pismo, to će mu sve objasniti šta si i od kojijeh si. On će te odma na mesto načelnika od policije stavit. Ako ne policije, ono od kake druge gradske službe, more bit od one, kako se zvaše... od one... ćanalizacije, Bog je ubio, da je ne ubio".....ima tamo i onaj naslon....svaki deseti Srbin je German...znao sam da ste švapske π-ke...![]()
Aaa, zato meni on u ovu sliku na avatar crnpurast dođe nekako.....prestao da čita...štrecnulo ga nešto...prisjetio se djeda Hamdije i babe Đule..