Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 66.629
Ne piše se "Kosovci" nego "Kosovari"То што овако називаш Србе са Косова, довољно говори о теби.
Znači da mu je diploma iz osnovne lažna pošto je slab sa srpskim
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne piše se "Kosovci" nego "Kosovari"То што овако називаш Србе са Косова, довољно говори о теби.
Не, не верујем у таке приче. То смишљају непријатељи и једног и другог. А тиме и саме Србије.Kada su se Vučić i Šešelj prvi put upoznali u SRS-u, Šešelj je odmah pozvao DB da proveri dal mu šalju nekog svog za uhlebljenje
Bosanska posla...
Небитно је како је написао, већ шта је написао. А то што је написао открива његове јасне аутошовинистичке светоназоре. А то ми се нимало не свиђа.Ne piše se "Kosovci" nego "Kosovari"
em izdajnik em nepismen...Небитно је како је написао, већ шта је написао. А то што је написао открива његове јасне аутошовинистичке светоназоре. А то ми се нимало не свиђа.
Kosovcima smo zvali Srbe sa Kosova, a Kosovarima šiptare, nekada davno , kada smo hteli da budemo politički korektni. Ne znam šta ti nije jasno?То што овако називаш Србе са Косова, довољно говори о теби.
Kosovarima smo zvali Albance. Kosovcima smo nazivali Srbe. Beše to nekada davnoNe piše se "Kosovci" nego "Kosovari"
Који то ,,ви"?? Ја никад нисам чуо овде где сам рођен да неко тако зове Србе са Косова.Kosovcima smo zvali Srbe sa Kosova, a Kosovarima šiptare, nekada davno , kada smo hteli da budemo politički korektni. Ne znam šta ti nije jasno?
У време Тите, кад сте делили Србе јер је то били на линији партије тада?Kosovarima smo zvali Albance. Kosovcima smo nazivali Srbe. Beše to nekada davno
U vreme tvog Tite tako ste deili. Koliko se se sećam, ti si bio velika ********* na forumu. Sad kusaj ono što si napravio. Netoleratnan sam na vas i vaše derivate iz vaše službeУ време Тите, кад сте делили Србе јер је то били на линији партије тада?
Lažeš - to nikada dr Šešelj nije izjavio za Vučića, već za Nikolića ... Zašto se baviš takvom naopakom propagandom?Наслов који сте прочитали вероватно вас је изненадио, али се ово демолирање Александра Вучића у режији Војислава Шешеља заиста догодило. Додуше, не данас, већ 13. новембра 2014. године.
Све што треба да знате о Александру Вучићу стало је у мање од два минута Шешељевог излагања о свом бившем и нажалост будућем сараднику.
Режим живи од медијске манипулације. Вучић само то зна. У томе је врхунски мајстор. Нема морала.
Има лажну диплому Правног факултета, ни један једини испит није полагао. Не зна ни где се факултет налази, не зна ни који је одсек уписао.
Дошао је на власт јер је у већој мери спреман на издају. Тадић је велики издајник, али није за 10 година издао колико Вучић изда за месец дана – искрен је био Шешељ.
Након што је изнео истину о „најбољем студенту правног факултета“, како је удбашка пропаганда тепала издајнику Вучићу, Војислав Шешељ је профитирао и постао саучесник уставокршитељу.
Ипак, макар тада је разоткрио како функционишу удбашке лажи и како својим потомцима југо-удбе намештају лажне дипломе, али и лажно порекло уз „тужну причу како су усташе убиле чланове одређене фамилије у Чипуљућу“. А истина је на 180 степени од тог спина…
– У Србији је данас гора медијска слика него у време Милошевића. Тада је бар било неких локалних медија где сте могли да гостујете, сада Вучићев режим све контролише.
https://srbin.info/politika/seselj-...ma-laznu-diplomu-ni-jedan-ispit-nije-polagao/
ZNAČI PO OVOJ LOGICI NIKOLIĆ I ALEKSANDAR SU FALSIFIKOVALI DIPLOME PO OBOSTRANOM DOGOVORU I NALOGU MOĆNIKA IZ SENKE.
PO KRATKOM U BUKAGIJE.
Aham, baš u isto vreme kada se pričalo da bi život u Srbiji bio bolji "da ne dajemo pare Hrvatima i Slovencima"Kosovarima smo zvali Albance. Kosovcima smo nazivali Srbe. Beše to nekada davno
Па не називам ја Србе тим регионализмима, већ ти.U vreme tvog Tite tako ste deili. Koliko se se sećam, ti si bio velika ********* na forumu. Sad kusaj ono što si napravio. Netoleratnan sam na vas i vaše derivate iz vaše službe
NEPISMENI BALBANE NAD BALVANIMA.Ne piše se "Kosovci" nego "Kosovari"
Sve rade u dubokom politickom dogovoru na stetu naroda.Bilo koji od njih.Sve dilovi.Kakav dokaz? Nije valjda da ne znaš koliki je Šešelj lažov? Doduše i Vučić je, tako da nijednom ne treba verovati.
Ne verujem da Seselj laze. Ja nikad nisam cula Vucica da je makar i usput, i poslovicno, spomenuo ijedan pravni izraz narocito ne na latinskom, sto je cudno.Наслов који сте прочитали вероватно вас је изненадио, али се ово демолирање Александра Вучића у режији Војислава Шешеља заиста догодило. Додуше, не данас, већ 13. новембра 2014. године.
Све што треба да знате о Александру Вучићу стало је у мање од два минута Шешељевог излагања о свом бившем и нажалост будућем сараднику.
Режим живи од медијске манипулације. Вучић само то зна. У томе је врхунски мајстор. Нема морала.
Има лажну диплому Правног факултета, ни један једини испит није полагао. Не зна ни где се факултет налази, не зна ни који је одсек уписао.
Дошао је на власт јер је у већој мери спреман на издају. Тадић је велики издајник, али није за 10 година издао колико Вучић изда за месец дана – искрен је био Шешељ.
Након што је изнео истину о „најбољем студенту правног факултета“, како је удбашка пропаганда тепала издајнику Вучићу, Војислав Шешељ је профитирао и постао саучесник уставокршитељу.
Ипак, макар тада је разоткрио како функционишу удбашке лажи и како својим потомцима југо-удбе намештају лажне дипломе, али и лажно порекло уз „тужну причу како су усташе убиле чланове одређене фамилије у Чипуљућу“. А истина је на 180 степени од тог спина…
– У Србији је данас гора медијска слика него у време Милошевића. Тада је бар било неких локалних медија где сте могли да гостујете, сада Вучићев режим све контролише.
https://srbin.info/politika/seselj-...ma-laznu-diplomu-ni-jedan-ispit-nije-polagao/
ZNAČI PO OVOJ LOGICI NIKOLIĆ I ALEKSANDAR SU FALSIFIKOVALI DIPLOME PO OBOSTRANOM DOGOVORU I NALOGU MOĆNIKA IZ SENKE.
PO KRATKOM U BUKAGIJE.