Шешељ: СРС самостално на изборе, Николић ће нанети штету СНС-у

комшија

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.153

1698448989089.png

Šešelj: SRS samostalno na izbore, Nikolić će naneti štetu SNS-u


Šešelj: SRS samostalno na izbore, Nikolić će naneti štetu SNS-u 1


Beta danas 11:08

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da ta stranka nije pozvana u pokret koji najavljuje Aleksandar Vučić i da će samostalno izaći na izbore.

Šešelj je agenciji Beta kazao da će radikali na parlamentarne i pokrajinske izbore izaći samostalno, a da su na lokalnu moguće koalicije s drugim strankama i pokretima.

„Niko nas nije pozvao u Vučićev pokret niti smo mi tražili. Ne znamo ni da li je formiran taj pokret“, rekao je lider radikala.

Ocenjujući najavu učešća Tomislava Nikolića u kampanji SNS-a, Šešelj je rekao da je to velika Vučićeva greška.

„Tomislav Nikolić je veoma kompromitovana ličnost. On još živi u državnoj predsedničkoj vili iako mu je mandat istekao pre šest godina. Ima tri nelegalne kuće na Savi na Novom Beogradu koje bi trebalo srušiti i ima lažnu fakultetsku i lažnu master diplomu. Nikolić je sramota za celu Srbiju“, naveo je Šešelj.
Upitan da li će od Nikolićevog učešća u kampanji SNS imati koristi, Šešelj je kazao da će doneti samu štetu naprednjacima.

„Ta b… tanga može samo štetu da donese. Nikolić je čovek van svakih moralnih skrupula“, rekao je Šešelj.

linkСРС ће да одузме одређени број гласова коалицији Zavijetnici-дверци. Умањиће им изгледе за прелазак цензуса. То је добро.
 
Ako uz svu moguću logistiku SNSa i medijsku kampanju i "sapunjanje" gledalaca po televizijama i podcastima familja Šešelja, Radeta i ostali radikalski Ublehaši ne pređu cenzus... :dash:
Sada su gowna po pinku vec pocela da sire propagandu kako ''siptarski spijuni po Beogradu vrbuju omladinu da za 100 evra glasa protiv vuqlera''. :roll:

Narod dobri i posteni kao po obicaju vec 30+ godina pase iste propagandne lazi. :evil:
 

Back
Top