- Poruka
- 23.062
Glas za Seselja je glas za Vucica. Sve je jasno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glupost najobicnija, poslusaj sta je rekao.
Glas za Jeremica i Jankovica je glas za prozapadne sluge

drdoktor je izgleda radikalni sendvicar, nemoguce da ovo stavlja kao nesto lose ili ja stvarno toliko ogranicen?!
Glupost najobicnija.
Naravno da ce odrzavati komunikaciju sa ruskim ambasadorom, nije on Sanda da ide kod Skota na kanabe.
Srbija novi DOS sebi nece dozvoliti, tu lekciju smo vec naucili.
I ta prica da je pudlica svake vlasti je smesna, dosovci veceg neprijatelja od njega nikad nisu imali.
On je susta suprotnost ovih NATO sluga kakva je i Jeremic sto su i dokumenti Vikiliksa potvrdili.
Dovoljno je pogledati koga protezira CIA televizija N1 i sve je jasno
dabogda ga vratili u Hag na doživotnu
ebote sendvic. dosao si juce i vec znas sta sam.
Vucic je izdajnik i tu nema nikakvog spora, Voja u istom intervjuu tvrdi da povratka na staro nece biti, ali nije budala da ugrozi nacionalne interese i da se oglusi o ruske sugestije.Ciji je Vucic sluga?!
Nemoguce da si toliko slep i ogranicen da ovo nije nista los za obijicu pomenutih, stavise. Moras biti prikriveni radikalni sendvicar.
Nije ni to nacin ni resenje, nego jednostavno ne treba slusati sta prica, jer pola od toga kaze zarad atrakcije.
Ma ocemu ti pricas? Vojislav je dobio kintu od Vucica. Sve sto cini je da rastura opoziciju i da ne dozvoli da se prave patriote okupe.
Uvek je bio lazna opozicija.
i ne uzimam zdravo za gotovo svo njegovo laprdanje odkad se opet slizao sa svojim političkim sinom
nego je iritantan baš zbog te činjenice da se 'prokurvao' a mogao je biti odlična opozicija sa svojim retoričkim i pravnim sposobnostima
stim da i poznaje vučka ko majka dete...mogao je da ga kara do 101 i nazad
Seki je tu objasnio da je spreman na koaliciju sa SNS ako okrenu Srbiju prema Rusiji sto kod njega znaci da Srbija bude jedna od Ruskih drzava.
Ja bi to volio. To nismo probali.
Seki je tu objasnio da je spreman na koaliciju sa SNS ako okrenu Srbiju prema Rusiji sto kod njega znaci da Srbija bude jedna od Ruskih drzava.
Ja bi to volio. To nismo probali.
Koliko si ti ogranicen, neverovatno.
Руси су јасно и гласно рекли да они нежеле да им будемо губрнија и да са нама желе отворене и равноправне односе. Те приче са губернијом су зачин из жуе либертадне кухиње..
Ne projektuj.