Šešelj: Nazivanje stranog državnika zločincem je krivično delo

Промишљена излагања аргументована чињеницама др Војислава Шешеља.
Овај Стојковић, ако сам добро упамтио презиме, је и тако пајац који попут неког Трифуновића, Обрадопвића и сличних ккреатура понавља и понавља и понавља ту русомрзилачку и србомрзилачку наручену мантру кроз коју ће оклевтати и Владимира Владимировича и Русију. То је често толико плитко, инфантилно да повремено прелази у злочин у покушају против интелекта. Небитан и прејадан створ.

Промишљена излагања аргументована чињеницама др Војислава Шешеља.
Овај Стојковић, ако сам добро упамтио презиме, је и тако пајац који попут неког Трифуновића, Обрадопвића и сличних ккреатура понавља и понавља и понавља ту русомрзилачку и србомрзилачку наручену мантру кроз коју ће оклевтати и Владимира Владимировича и Русију. То је често толико плитко, инфантилно да повремено прелази у злочин у покушају против интелекта. Небитан и прејадан створ.
Аутошовинистички кловн, најнебитнији лик у Србији .

Vratite nam Seselja....Vratite nam Seselja.....

Stvarno kakvo bi bilo dno da nema Seselja sad na kraju , kad se Srbija raspada , tu , na sceni...

Nije to to....uvek bio tu , uvek pomogao maksimalno da se sto vise Srba istrebi , pobije od strane zaplasenih hrvata, bosanaca, da se ostavi na suvo u nekom dzepu...

A sad da ne uziva u totalnom svodjenju Srbije na UZU Srbiju...

Vratite nam Seselja....Vratite nam Seselja.....

Stvarno kakvo bi bilo dno da nema Seselja sad na kraju , kad se Srbija raspada , tu , na sceni...

Nije to to....uvek bio tu , uvek pomogao maksimalno da se sto vise Srba istrebi , pobije od strane zaplasenih hrvata, bosanaca, da se ostavi na suvo u nekom dzepu...

A sad da ne uziva u totalnom svodjenju Srbije na UZU Srbiju...
Šešelj je kriv što su muslimani etnički očistili Sarajevo od Srba?

Netačno. Možeš da ga mrziš ali nije u redu da lažeš.
Sta netacno , nemoj da se brukas....nemoj da se brukas....
Seselj jeste ratni huskac i pozivac na zlocine nad Srbima...u svakom mestu gde je dolazio je pozivao i prizivao druge da udare zestoko po Srbima...
To se i desavalo , kad zaplasis raju , sta ce nego da se izivljava na onom komsiji...A seselj ladi slaninu na drugom mestu...

Sta netacno , nemoj da se brukas....nemoj da se brukas....
Seselj jeste ratni huskac i pozivac na zlocine nad Srbima...u svakom mestu gde je dolazio je pozivao i prizivao druge da udare zestoko po Srbima...
To se i desavalo , kad zaplasis raju , sta ce nego da se izivljava na onom komsiji...A seselj ladi slaninu na drugom mestu...
Netačno, to su gluposti. Nijedan pripadnik njegove dobrovoljačke jedinice nije osumnjičen za ratne zločine.

Vi koji ste u glavama još uvijek fašisti relativizirate krivicu drugih na način da petljate, lažete i izmišljate stvari, spinujete i sl.

Netačno, to su gluposti. Nijedan pripadnik njegove dobrovoljačke jedinice nije osumnjičen za ratne zločine.

Vi koji ste u glavama još uvijek fašisti relativizirate krivicu drugih na način da petljate, lažete i izmišljate stvari, spinujete i sl.
Sta netacno , gde si ti bio u kojoj rupi si ti bio kad nisi slusao sta je Seselj pricao na mitinzima po hrvatskoj i bosni...u kojoj rupi si ti bio....ebavao neke snajke ili krao...
Salim se, bio si pravi ratnik...
Ali daleko od toga da Seselj nije pozivao na zlocine nad Srbima, jer je stalno to radio...

A eto ti si iz svega napisanog zakljucio da sam ja rekao da je njegova cetnicka jedinica klala po hrvatskoj....

Sta netacno , gde si ti bio u kojoj rupi si ti bio kad nisi slusao sta je Seselj pricao na mitinzima po hrvatskoj i bosni...u kojoj rupi si ti bio....ebavao neke snajke ili krao...
Salim se, bio si pravi ratnik...
Ali daleko od toga da Seselj nije pozivao na zlocine nad Srbima, jer je stalno to radio...

A eto ti si iz svega napisanog zakljucio da sam ja rekao da je njegova cetnicka jedinica klala po hrvatskoj....
Ti pišeš gomilu gluposti, nađi mi govor u kojem poziva na zločine prema drugom narodu i ja ću ti se izviniti.
Hajde nađi, čekam.

Ti pišeš gomilu gluposti, nađi mi govor u kojem poziva na zločine prema drugom narodu i ja ću ti se izviniti.
Hajde nađi, čekam.
Naravno da necu da trazim, cim ja tebi treba da trazim, ti si izgubljen slucaj ili zlonameran....u oba slucaja ne dolazis u obzir da ja trosim svoje vreme na podjebavanje jedne podguzne muve...
Cini mi se da su skoro pustali onaj govor vucica gde trazi da se ubije 100 hrvata....u skupstini...to nije zvanican organ, to je lokalno...
Vivovitica kavlobag ....

Naravno da necu da trazim, cim ja tebi treba da trazim, ti si izgubljen slucaj ili zlonameran....u oba slucaja ne dolazis u obzir da ja trosim svoje vreme na podjebavanje jedne podguzne muve...
Nećeš da tražiš jer ne postoji. Pusti ti mene, ja nisam bitan, ja sam samo lik iza nika koji piše, činjenice su bitne.

A one glase da Šešelj nikada i nigdje nije pozivao na zločine prema drugim narodima.
One glase da su muslimani u BiH željeli rat i sabotirali su sporazume te krenuli u ubijanje Srba i vojnika i oficira JNA i da to nema nikakve veze sa Šešeljem.

То је пропис који више нико не поштује, јер је пракса некажњавања таквих "вербалних деликата" узела маха, као не-давање жмигавца у саобраћају; васпитавањем народа се нико не бави, јер тога у демократији нема.
Светски центри моћи, нарочито они на западу- одлучили су да после идеје комунизма огаде и идеју демократије, и тако испровоцирају "потребу" за светском владом, што им је сан од кад су схватили да је следећи систем који ће се распасти- њихов, неолиберални, и припремају алтернативу, којом би задржали доминацију и примат.
Но, од тога нема ништа, јер су се у својој бахатости и нарцизму озбиљно преиграли.
Присуствујемо терминалној фази западне коалиције зла, која неоварварским племенима запада не доноси ништа добро.

Back