Šešelj najveće razočaranje ovih izbora?

Ja sam ga uvek na forumu do sada branio od onih koji su optuživali da je moguća koalicija sa SNS-om, ali sad počinjem da se otvaram u tom smeru sve više i više.

Pa za Boga miloga,
Šešelj je još odavno rekao pod kojim je uslovima moguća koalicija :
1. Odustajanje od EURONATO integracija
2. Najtešnja moguća saradnja sa Ruskom Federacijom

Šta sad tu nije jasno ????

Zao mi je sto je ispalo da sam se obratila licno tebi, nije mi to bila namera.
Svakako ne zlonamera.

Ali ja stvarno mislim da ljudi koji veruju Seselju (mada ne znam sta veruju) zasluzuju da budu razocarani.
Ali, vecina njegoih glasaca se nece razocarati. Znam i zasto :lol:

Većina Šešeljevih glasača je i dalje verna Ideologiji srpskog nacionalizma i Programu Srpske radikalne stranke ....
Ideologiju je relativno manji broj pročitao,
ali Program su uglavnom svi i podržavaju Stranku zbog doslednosti u sprovođenju tog Programa ...

Da si malo manje "žuta", uložila bi malko truda i vremena pa pročitala,
ali nisi .... Saplela si se negde, zalutala u lavirintima DOS demokraCije i tu i ostala ...
Ne kažem ja da je to loše, čak naprotiv,
ali to vreme treba već jednom da prođe ...
Ne mogu se uvek izbori dobijati istom "žvakom"
naročito ne Predsednički i
naročito ne uz podršku Tadića, Živkovića, Pajtića, Čede i ostalih Čanaka ....

Pa za Boga miloga,

Dakle,ništa drugo mu ne smeta?
Opšta pljačka,udvostručena u odnosu na onu iz perioda žutih je OK za Šekija?Nesposobni kadrovi na bitnim funkcijama su OK za Šekija?Grubo kršenje zakona od stane svih koji su bliski Vučiću su OK za Šekija?Zakucavanje poslednjih eksera u mrtvački sanduk nazvan Srbija su OK za Šekija?

Znam da jesu,nego volim da pitam vas iz SRS-a.

Dakle,ništa drugo mu ne smeta?
Opšta pljačka,udvostručena u odnosu na onu iz perioda žutih je OK za Šekija?Nesposobni kadrovi na bitnim funkcijama su OK za Šekija?Grubo kršenje zakona od stane svih koji su bliski Vučiću su OK za Šekija?Zakucavanje poslednjih eksera u mrtvački sanduk nazvan Srbija su OK za Šekija?

Znam da jesu,nego volim da pitam vas iz SRS-a.

E dobro je da si se i ti pojavio .....
Pa naravno da ništa od pobrojanog nije OK (kako ti na srpskom kažeš)
i naravno da se to MORA menjati
ali kako ???

Kevtanjem kao Obradović
ili možda sličicama i koncertom kao Radulović ???

Pa naravno da ne jer se time ama baš ništa ne postiže
osim zabave za široke narodne mase
i pronalaženja razloga za otvaranje tema na forumima ...

Jedino ozbiljnim učešćem u vlasti ili vršenjem vlasti se nešto može postići,
slažeš se ???

ali kako ???

Kevtanjem kao Obradović

slažeš se
???

Slažem se u potpunosti.
No znam kakav je Šešelj.Prihvatio je ulogu Vučićeog potrčka.Skoro je izvesno i da je i izboksovao i solidnu apanažu za to.Ima ulogu lžnog opozicionar,kakvu je imao i ranije.Opet se sukobljava isključivo sa opozicijom ili sa moćnijim ljudima iz Vučićevog okruženja,koji bi mogli da ugroze i samog Vučića kada im se za to ukaže prilika.cilj mu je da učvsti Vučećevu moć i u državi i u SNS-u i među tajkunima i finansijerima.Kada Vučić ostane sam i ubeđen u svoju moć-srušiće se.Tada će Šeki,kao hijena,da ga udari svom snagom.Profitiraće na Vučićevim dugogodišnjim sranjima i ojačati sopstvenu partiju,sopstveni uticaj i ucenjivački kapacitet.Svi Vučićevi najbliži saradnici će pretrčati kod Šekija (deo su istog klana).A tada će Šeki da izigrava opoziciju-ali ovaj put mnogo moćniju,nekom drugom Urošu nejakom,koji se tek penje na političkoj lestvici.Naravno,iz svega toga će ponovo da izvuče ogroman profit...
Zanimljiv je vrh radikalne vrhuške.Ne znaju da rade,nikada nisu radili,nikada nisu vodili legalan biznis,ali znaju da naprave ozbiljne pare u ovoj žalosnoj Srbiji.Mislim i na Šekija i Vučića i tomu...Ostali mogu samo da uče od njih...

Slažem se u potpunosti.
No znam kakav je Šešelj.Prihvatio je ulogu Vučićeog potrčka.Skoro je izvesno i da je i izboksovao i solidnu apanažu za to.Ima ulogu lžnog opozicionar,kakvu je imao i ranije.Opet se sukobljava isključivo sa opozicijom ili sa moćnijim ljudima iz Vučićevog okruženja,koji bi mogli da ugroze i samog Vučića kada im se za to ukaže prilika.cilj mu je da učvsti Vučećevu moć i u državi i u SNS-u i među tajkunima i finansijerima.Kada Vučić ostane sam i ubeđen u svoju moć-srušiće se.Tada će Šeki,kao hijena,da ga udari svom snagom.Profitiraće na Vučićevim dugogodišnjim sranjima i ojačati sopstvenu partiju,sopstveni uticaj i ucenjivački kapacitet.Svi Vučićevi najbliži saradnici će pretrčati kod Šekija (deo su istog klana).A tada će Šeki da izigrava opoziciju-ali ovaj put mnogo moćniju,nekom drugom Urošu nejakom,koji se tek penje na političkoj lestvici.Naravno,iz svega toga će ponovo da izvuče ogroman profit...
Zanimljiv je vrh radikalne vrhuške.Ne znaju da rade,nikada nisu radili,nikada nisu vodili legalan biznis,ali znaju da naprave ozbiljne pare u ovoj žalosnoj Srbiji.Mislim i na Šekija i Vučića i tomu...Ostali mogu samo da uče od njih...

Неам више репки јбга..ал то је то, ко да сам ја написо..

Slažem se u potpunosti.

Vrlo interesantna konstrukcija,
nedostaju joj temelji
pa pada kao kula od karata ....

Razumem ja težnju svih vas
da izmislite toplu vodu il' rupu na saksiji
pošto su vam svi dosadašnji "aduti" pali k'o gore spomenuta ...

To tvoje razmišljanje,
trud da se baviš proročanstvima i gledanjem u budućnost
možda možeš da proguraš, možda i pare od lakovernih da zaradiš,
nešto kao Vidovita Zorka ili onaj Trgovčević,
ali za ozbiljnu političku diskusiju
nema baš neku težinu ...

Probaj ponovo ....
Smisli nešto drugo ....

Pa za Boga miloga,

Tačka br. 1 je sužena i preformulisana, a tačka br. 2 je izbačena, ako verovati da je Danas dobro preneo intervju Šešelja.

Dakle na dnevnom redu je kao prepreka isključivo korekcija - podvlačim tu reč, zato što verujem da ju je Šešelj dao vrlo svrsishodno - u politici prema EU.
Nema pominjanja niti NATO pakta, kao ni Rusije.

Nije nemoguće da će u skorijoj budućnosti korekcija postati možda i nešto blaže (recimo, "omanje prepravke").

No, čak i da je reč o samo te dve tačke (kao što nije, jer sam Šešelj kaže da su uslovi za koaliciju mnogo blaži) to znači da radikalima ništa drugo apsolutno nije bitno - ni pitanje Bosne i Hercegovine niti Republike Srpske, ni pitanje srpskog naroda u Crnoj Gori, ni Kosovo i Metohija ni društvena prava kao što je posebno sloboda medija ni pretvaranje države u vučićistan....ništa.
A to je, u najmanju ruku, jadno.
Ispade da su režimu najbliži u opoziciji SRS i LDP.

Poslednja izmena:
Vrlo interesantna konstrukcija,
nedostaju joj temelji
pa pada kao kula od karata ....

Razumem ja težnju svih vas
da izmislite toplu vodu il' rupu na saksiji
pošto su vam svi dosadašnji "aduti" pali k'o gore spomenuta ...

To tvoje razmišljanje,
trud da se baviš proročanstvima i gledanjem u budućnost
možda možeš da proguraš, možda i pare od lakovernih da zaradiš,
nešto kao Vidovita Zorka ili onaj Trgovčević,
ali za ozbiljnu političku diskusiju
nema baš neku težinu ...

Probaj ponovo ....
Smisli nešto drugo ....

Nemam šta da smišljam.Ovo je u određenim krugovima poznata činjenica ;) .Šešelj jeste opasan za Vučića.Ali to će poazati tek kada Vu počne da pada.Do tada će da sarađuju,jer trebaju jedan drugom.

E sad,tebi kao delu SRS-a nije u interesu da se ovakve stvari iznose na videlo,ili si kao i mnogi stranački vojnici skrajnuta od ozbiljnih akcija.One su za odabrane.Na mnogima je samo da sakupljaju potpise,lepe plakate,botuju,nadaju se nekom uhlebljenu...Neki imaju i ozbiljnije uloge u odborima i vođenju istih,ali samo odabrana ekipa pravi pare...Pročitaj knjigu "goodfellas".Po istinitom svedočenju svedoka saradnika je napisana knjiga,a kasnije je snimljen i čuveni istoimeni film.Biće ti jasnije kako kriminalni karteli bliski vlastima fukcionišu i kako se njihov vrh podsmeva i svojim saradnicima i običnom stanovništvu...
Kad ono Vučić i Šešelj napraviše najjače dilove i napraviše najviše para?Meni se čini-onda kada je srpski narod najviše patio...

Tačka br. 1 je sužena i preformulisana, a tačka br. 2 je izbačena, ako verovati da je Danas dobro preneo intervju Šešelja.

Dakle na dnevnom redu je kao prepreka isključivo korekcija - podvlačim tu reč, zato što verujem da ju je Šešelj dao vrlo svrsishodno - u politici prema EU.
Nema pominjanja niti NATO pakta, kao ni Rusije.

Nije nemoguće da će u skorijoj budućnosti korekcija postati možda i nešto blaže (recimo, "omanje prepravke").

Zaista nisam ispratila šta je "Danas" pisao,
bila na gradilištu, počinje sezona, radnici dolaze, treba obezbediti smeštaj, materijal ....

Uglavnom sve intervjue imaš na Youtube,
a bila bih ti zahvalna da mi pošalješ link
pa ću ti odgovoriti ....

Koliko sam upoznata, a mislim da sam dobro upoznata
ničega od pomenutog nije bilo ni u naznakama
što će se potvrditi čim krenu tribine po gradovima Srbije ...
Planirana sam za učešće na nekoliko pa ću ti "iz prve ruke" sve reći ....

ali kako ???

Kevtanjem kao Obradović

slažeš se ???

Tako bre! Kazite iskreno da ste u dogovoru sa Vucicem. Nije to nikakav greh. Ima svoju logiku (i politicku i materijalnu).
Meni je drago da se vise NIKO od vas izvornih radikala ne uzasava na bilo sta vezano za Vucica.
Dakle, sve sto odavno pisemo o dilu sada je i vama prihvatljivo. Jos jednom kazem da nema nista strasno u tome. Strasno je bilo samo sto ste se branili od ocigledne istine.

Ono što ti sa potpunom sigurnošću već sada mogu reći,
a tiče se međunarodnih odnosa je objašnjeno u nekoj od tačaka Programa
koju sam već citirala, čini mi se baš u nekom odgovoru na tvoj post.

Znači prepričano :
Sa svima se može sarađivati ali na ravnopravnim osnovama,
bez uslovljavanja (kojekakvih "Poglavlja")
i na način koji će biti u interesu Države i građana Srbije

Šta to znači ?
U prvom redu suspenzija jednostrane primene SSP,
i pun reciprocitet u zaštiti domaće proizvodnje.
Kada se kaže odustajanje od euronato integracija
misli se na ponižavajući odnos i mešanje kako briselskih institucija
tako i nato "saveznika" u unutrašnju i spoljnu politiku suverene Srbije.
Univerzalno pravo slobode protoka robe, ljudi i kapitala se može samo recipročno,
a ne jednostrano primenjivati.
Kada se to postigne, nikakvih prepreka u saradnji kako sa EU, tako i sa zemljama članicama,
a i sa svim drugim zemljama, više neće biti.
Do tada, do redefinisanja odnosa i početka realnog partnerstva
u, ponavljam, interesu Države i građana, započeti procesi "pridruživanja" (čemu, pitam se ja)
će biti suspendovani ....

- - - - - - - - - -

Tako bre! Kazite iskreno da ste u dogovoru sa Vucicem. Nije to nikakav greh. Ima svoju logiku (i politicku i materijalnu).
Meni je drago da se vise NIKO od vas izvornih radikala ne uzasava na bilo sta vezano za Vucica.
Dakle, sve sto odavno pisemo o dilu sada je i vama prihvatljivo. Jos jednom kazem da nema nista strasno u tome. Strasno je bilo samo sto ste se branili od ocigledne istine.

Hajde ne lupetaj ....
Na to monopol ima samo tvoj "Liderčina" ....

Hajde ne lupetaj ....
Na to monopol ima samo tvoj "Liderčina" ....

Jbt, pa ti ni svom postu ne verujes. Lepo si napisala da "Boskovo kevtanje" i "Radulovicevim koncertima" se nista ne postize vec ulaskom u vlast.
Sta je onda lupetanje kad ja to pozdravim?
Ti cim nemas argumente lepis epitete.
Ili sam ja nedorastao da citam tvoje postove posto sve citam kako je napisano a ne kako si ti zamislila?
To "lupetas" si mi napisala i kada sam davno rekao da ce Vucic biti kandidat SNS-a. Cak se nisi udostojila da mi se izvinis kada sam ti dokazao i uplatom na to u kladionici jos 01.12. 2016.
Toliko o "lupetanju"!:per:

Војислав Шешељ: Кад постанем председник затражићу да Вучић остане премијер да Србија не би ушла у кризу

Војислав Шешељ ✔@predsednikSRS
Кад будем изабран за председника Републике,убедићу ја Вучића да остане премијер до следећих парламентарних избора.Србија не сме ући у кризу.
10:02 PM - 6 Mar 2017 · Belgrade, Republic of Serbia

Тако то ради онај који за себе каже да је једина опозиција

Imas prava, ovo sam i ja tvrdio posle proteklih parlamentarnih izbora. U svojim poslednjim kontaktima sa clanovima predsednistva SRS (Radeta i Ignjatovic) sam im rekao da uzivaju u svom poslednjem mandatu u skupstini i da mole Boga da sledeci parlamentarni izbori budu tek 2020. Bar da im dugo traje. I eto dokazalo se da sam ja bio u pravu, i da se ne lazemo, bas likujem nad Seseljevom katastrofom. Da ima i malo obraza sklonio bi se sa cela SRS. Da vidim kad ce da pomoli nos iz misije rupe i obrati se javnosti...

Pa za Boga miloga,Šešelj je još odavno rekao pod kojim je uslovima moguća koalicija :1. Odustajanje od EURONATO integracija2. Najtešnja moguća saradnja sa Ruskom Federacijom
Бућнуо твој Шеки као секира у воду.
Теби никада неће бити јасно али њему треба да кристално јасно да га народ неће.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa za Boga miloga,

Kao što rekoh, tačka dva je izbačena, a tačka jedan je sužena kao uslov.

Međutim, da se podsetimo nečega i ne tako davno pre izbora iz kampanje:

Dakle, nije došlo ni do sužavanja te tačke, već njenog potpunog eliminisanja.

Šešelj je najdirektnije potvrdio koaliciju posle izbora, i to kao da je dogovor već pao. Obrati pažnju na komentar SRS volontera; da budemo tim sa Vučićem!

Back