Šešelj najveće razočaranje ovih izbora?

Šta je vama ljudi, Šešelj je u svakom interjvuu do sada isticao da on najžešće kritikuje Aleksandra Vučića. (Samo što te kritike niko nije čuo).

Још интересантнија ствар је та,што Шешељ,који се представља као најжешћи Вучићев критичар,има подршку напредњака и њихових ботова,што јасно указује на то да између Вучића и Шешеља постоји одређени договор.Чак и овде,на форуму,можемо да приметимо такве појаве.

Још интересантнија ствар је та,што Шешељ,који се представља као најжешћи Вучићев критичар,има подршку напредњака и њихових ботова,што јасно указује на то да између Вучића и Шешеља постоји одређени договор.Чак и овде,на форуму,можемо да приметимо такве појаве.

Није то тешко разумети, бар нама који смо на дуго на форуму и имали смо могућност да испратимо "развојни пут" ( :)) форумаша.
Већина, ако не готово сви снс-овци су претходно били тврди радикали и поштовали Шешеља. После прелетања, само се мали број напредњака усуђивао да блати Шешеља, претпостављам због херојског држања у Хагу. То му не заборављају и поштују ту жртву и допринос очувању националне истине.
Лично мислим да је ослобађајућа хашка пресуда и повратак срс у парламент додатно охрабрила тај део напредњачких гласача, па је могуће да ће се и враћати изворном срс разочарани вучковом про ЕУ политиком.

Није то тешко разумети, бар нама који смо на дуго на форуму и имали смо могућност да испратимо "развојни пут" ( :)) форумаша.
Већина, ако не готово сви снс-овци су претходно били тврди радикали и поштовали Шешеља. После прелетања, само се мали број напредњака усуђивао да блати Шешеља, претпостављам због херојског држања у Хагу. То му не заборављају и поштују ту жртву и допринос очувању националне истине.
Лично мислим да је ослобађајућа хашка пресуда и повратак срс у парламент додатно охрабрила тај део напредњачких гласача, па је могуће да ће се и враћати изворном срс разочарани вучковом про ЕУ политиком.

Има ту доста истине али си заборавила још један елемент. Шешељ, осим неколико издвојених благих хумористичких "напада" на Вучићеву политику и сталне оштре нападе на истинску опозицију, задобија симпатије гласача СНС.

Има ту доста истине али си заборавила још један елемент. Шешељ, осим неколико издвојених благих хумористичких "напада" на Вучићеву политику и сталне оштре нападе на истинску опозицију, задобија симпатије гласача СНС.

Не слажен с тобом у том делу. баш због критика да не напада вучија, редовно пратим срс сајт и читам његове изјаве са конференција за штампу. Оно што се може закључити из свега је да је опасно разобличавао вучијеве марифетлуке и то таксативно, по министарствима.Нарочито економску, катастрофалну политику и наравно прео ЕУ и НАТО стратегију, Блера и тако редом.
Истина јесте да је у почетку ударао највише на глупог Тому лажну диплому, али посматрајући из Шешељвог угла, тај је вала, стварно заслужио и много горе.

Prvo, nije tacno da su SNS-ovci postovali Seselja, oni su ga ubedljivo najvise pljuvali od 2008-e pa do 2012-e. Svi pamtimo teme koje je otvarao Aleksandar ovde na forumu koje su bile brutalna pljuvacina po Seslelju.

Drugo, sada to nije vise ni bitno, jer je ceo SRS postao SNS sendvicarski.

- - - - - - - - - -

Nemoj da me teras da vadim iz Arhive sta su po forumu pisali Aca i Bilja za Seselja od 2008-e.

Prvo, nije tacno da su SNS-ovci postovali Seselja, oni su ga ubedljivo najvise pljuvali od 2008-e pa do 2012-e. Svi pamtimo teme koje je otvarao Aleksandar ovde na forumu koje su bile brutalna pljuvacina po Seslelju.

Drugo, sada to nije vise ni bitno, jer je ceo SRS postao SNS sendvicarski.

- - - - - - - - - -

Nemoj da me teras da vadim iz Arhive sta su po forumu pisali Aca i Bilja za Seselja od 2008-e.

Бата и сека су екстремни ботови СНС, то ваљда знаш. Зато сам и написала, мали број напредњака се усуђивао да пљује.

Не слажен с тобом у том делу. баш због критика да не напада вучија, редовно пратим срс сајт и читам његове изјаве са конференција за штампу. Оно што се може закључити из свега је да је опасно разобличавао вучијеве марифетлуке и то таксативно, по министарствима.Нарочито економску, катастрофалну политику и наравно прео ЕУ и НАТО стратегију, Блера и тако редом.
Истина јесте да је у почетку ударао највише на глупог Тому лажну диплому, али посматрајући из Шешељвог угла, тај је вала, стварно заслужио и много горе.
Нарочито је "ударао" по Бриселском споразуму не помињући га као услов за сарадњу. Једини "услов" је било напуштање пута у ЕУ и место министра финансија.
Како ви то не видите? Или се можда слажете?
Збуњен сам!

Šešelj ne želi i ne zna šta bi radio kad bi došao na vlast !

U suštini je dovoljno inteligentan da shvata da je Srbija u katastrofalno teškoj poziciji (demografski uništena, moralno nikakva, okružena NATO ... ) i da bilo ko hoće da joj pomogne mora da bude nepopularan, pa čak i da guši pobune u krvi .

On to neće i ne interesuje ga . Čak i ono kratko vreme dok je bio u koaliciji sa Miloševićem i potpresednik Vlade nije znao šta će sa sobom i popularnost mu je naglo pala . Zato će sada lagodno sedeti u opoziciji, dobijati pare iz budžeta , zabavljati se i neće biti odgovoran za bilo šta .

Popularnost mu je onda pala jer je izbornu pobedu POKLONIO Milosevicu. Tu je sa mnogim glasacima zavrsio va vjeki vjekov.

- - - - - - - - - -

Je l neko prokomentarisao rezultate u opstini Medijana u Nisu. Ponovljeni su na svim BM, i gle cuda radikali su sad ispod cenzusa. Seselj ce to objasniti nezainteresovanoscu svojih pristalica za lokalnu samoupravu.

Uz to, SNS je u KATASTROFALNOM PADU! Sto uz pad SRS-a (= porast SNS-a) znaci KATASTROFU NA KVADRAT!

Inace imas temu, otvorio Alter_ego.

:hahaha: Koja nemoc i bes! :rotf:
Није то немоћ и бес, већ огорченост ПОКРАДЕНОГА!

Ви из ДСС-ДВЕРИ, затим Тадић-Чеда-Чанак коалиције сте заједно са Вучићем ПОКРАЛИ ОВЕ ИЗБОРЕ!

И народ вам овде сада не може ништа.
Али знајте!
Платићете за крађу КАД-ТАД!
Ако не овде на земљи, платићете у вечности тамо где је шкргут зуба.

Толико да знате.

А Шешељ никада никога није разочарао већ је светло у тунелу овоме Народу, зато и толика мржња вас ништарија ка њему.

:bye:

voja seselj je jedan od strubova normalnosti u srbiji, i na ovim prostorima

verovartno je zato zanimljiv demokracijskoj dzumli da se zalece i vredja. al dz. ne menja na stvari, samo im se stranje pogorsava

long live voja!
Па шта би неки СНС, СПС, ДСС, ДВЕРИ, СПО, ЛДП, Пајтић, Чанак, Колинда Гробар, Вучић, Николић, Скот, ... или увлаке одтих кретена нпр: грубетиц, ДЖОС, Боле_Дилеја, црнисмрда, ... итд. уопште радили, а да не пљују оне и онога, који су бесконачно бољи од њих?

Како би такви уопште живели, или слуге од таквих зарадили по сендвич сем бљувањем небулоза?

БЕДА!

Није то немоћ и бес, већ огорченост ПОКРАДЕНОГА!

Ви из ДСС-ДВЕРИ, затим Тадић-Чеда-Чанак коалиције сте заједно са Вучићем ПОКРАЛИ ОВЕ ИЗБОРЕ!

И народ вам овде сада не може ништа.
Али знајте!
Платићете за крађу КАД-ТАД!
Ако не овде на земљи, платићете у вечности тамо где је шкргут зуба.

Толико да знате.

А Шешељ никада никога није разочарао већ је светло у тунелу овоме Народу, зато и толика мржња вас ништарија ка њему.

:bye:

Dobro kolega, ja sam najveci lopov ovde, ok?
E sada da porazgovaramo jezikom cinjenica. Ako znas sta je to!
Npr. na KiM je otkriveno, samo na tri BM da je SRS ostecena i da su njihovi glasovi pripisani SNS i SPS. To je otkrio i kamerom pokazao Bosko iz tih "Skotovih Dveri".
I, sta se dogodilo? Umesto da se Seselj (SRS) pridruzi ostalima koji traze da se kradja spreci, on ( i svi vi ovde) napada one koji su kradju
otkrili.
Nasao se jedan jedini radikal (Grubetic) koji nje to shvatio i izrazio svoj stav otvoreno, hrabro i dostojanstveno sa ciljem da spasi cast SRS. U mojim ocima on jeste spasavao cast SRS jer je covek sve govorio u interesu SRS a svi vi, svesno ili nesvesno, sve vrema radite u interesu SNS.
Posto si slab sa matematikom, probacu da ti jednostavnijim recima pojasnim sustinu. Ako se Dverima ukradu glasovi i spuste ispod cenzusa (za sta je Seselje najglaniji zagovornik), onda SNS dobija 7 mandata vise a SRS jedan vise. E, vidis zbog tog 1 vise, vi svim silama ste podrzavali kradju. Grubetic nije jer je ostao svestan da je SNS izdala ideje SRS i radi sve suprotno u izdaji zemlje. Dveri nikada nisu bile na vlasti i ne zna se kako ce se ponasati (ti mislis jedno, ja drugo, neko nesto trece) ali za Vucica se zna (ili mozda ti pripadas grupi radikala koja jos uvek misli da Vucic glumi evropejca i NATO pristalicu)?
Dakle, zbog jednog odbornika vise za SRS, Seselj dodeljuje jos 12 odbornika dokazanim NATO strankama.
Stvari su proste ali je problem sto je u SRS samo jedan covek uspeo da ih poveze (verovatno i nema vise niko sa matemtickih fakulteta).
Za razliku od Seselja, Pajtic i Radulovic su bili daleko promucurniji pa su su stali na stranu pokradenih i jos pozvali svoje glasace da ih podrze i tako sprece namere Vucica. Pazi, i Pajtic i Radulovic bi dobili jos po jednog poslanika da su Dveri postale ispod. Ali, oni su povim potezom dobili mnogo vise. To se pokazalo vec juce u Nisu kada su spustili SNS a SRS izbacili ispd cenzusa. Svako je nagradjen ili kaznjen, pa ti sada vidi ko od njih.

Dobro kolega,
...
Колега... да скратим: "Пустити воду је врло корисно после..."

Ово је за радикале победа. Вратили су се у парламент. Чак сам и ја на крају гласао за њих. Рекао сам себи нека праве џумбус да не буде досадно.
На жалост Србија је ЧВРСТО у канџама НАТО-ЕУСА.

Имао је СРС и 70 одборника који су НОН-СТОП разобличавали ДОС гнусобе, па народ то није знао да награди...
Под ДОС-ом се наравно подразумева све што није СРС у Србији данас.

Али је жалосно да Путин бар ДОЗВОЛИ (ако му није и наредио...) Рогозину да пре избора посети СРС и Војводу Воју, а да Србија то "награди" са 8%...

Томе су јако допринели и Вучко и његови лажови, јер су форсирали да их подржава Русија (користећи неке куваре из "Једине русије" како написа овде један ДВЕРИ сендвичар). Исто тако и Вучић, те га подржава "Једина русија", те онај ДСС лопов Париводић (беше), или Поповић што има неку фирму у Русији (имају и американци...)!

Ето тако НАТО овде слуђује Народ Светога Саве. Помоћу свих својих дрипаца.

Само знај народе.
Путин и Русија неће ових бедних 8% заборавити!
Јер то је 8% не само ка Русији, већ и Космету, Српској Историји, Српским Јуначким предацима, Вери, Будућности, Привреди, ...
Зато се сетите кад нам ускоро дођу најцрњи дани, а Русија буде држала руке у џеповима јако дуго, како сте пљунули јединог који нам мисли добро.
Гласали су много 92% за усташе, шиптаре, НАТО, аустроугарску, турску, ЛГБТ, енглеску, убице Срба и Српске деце од давнина...
Па кад гласани дођу, јер су позвани, ко ће бити крив?

Poslednja izmena:
Ово је за радикале победа. Вратили су се у парламент. Чак сам и ја на крају гласао за њих. Рекао сам себи нека праве џумбус да не буде досадно.
За радикале и четнике све је победа па и кад други победи!

Колега... да скратим: "Пустити воду је врло корисно после..."

На жалост Србија је ЧВРСТО у канџама НАТО-ЕУСА.

Имао је СРС и 70 одборника који су НОН-СТОП разобличавали ДОС гнусобе, па народ то није знао да награди...
Под ДОС-ом се наравно подразумева све што није СРС у Србији данас.

Али је жалосно да Путин бар ДОЗВОЛИ (ако му није и наредио...) Рогозину да пре избора посети СРС и Војводу Воју, а да Србија то "награди" са 8%...

Томе су јако допринели и Вучко и његови лажови, јер су форсирали да их подржава Русија (користећи неке куваре из "Једине русије" како написа овде један ДВЕРИ сендвичар). Исто тако и Вучић, те га подржава "Једина русија", те онај ДСС лопов Париводић (беше), или Поповић што има неку фирму у Русији (имају и американци...)!

Ето тако НАТО овде слуђује Народ Светога Саве. Помоћу свих својих дрипаца.

Само знај народе.
Путин и Русија неће ових бедних 8% заборавити!
Јер то је 8% не само ка Русији, већ и Космету, Српској Историји, Српским Јуначким предацима, Вери, Будућности, Привреди, ...
Зато се сетите кад нам ускоро дођу најцрњи дани, а Русија буде држала руке у џеповима јако дуго, како сте пљунули јединог који нам мисли добро.
Гласали су много 92% за усташе, шиптаре, НАТО, аустроугарску, турску, ЛГБТ, енглеску, убице Срба и Српске деце од давнина...
Па кад гласани дођу, јер су позвани, ко ће бити крив?

Onom klovnu je 8% i previse.Uostalom to je vucicevih 8% pogledaj sta vojvoda prica.

Onom klovnu je 8% i previse.Uostalom to je vucicevih 8% pogledaj sta vojvoda prica.
Па ја годинама пратим шта Војвода Војислав Српски Јунак професор и доктор прича!

И само налазим да открива гнусобе унутар Вучићеве владе и то у СВИМ министарствима.

Зато ко није гледао шта Војвода прича, немој да ме упућује да радим што сам већ урадио. Нека уради то сам.

То ме подсећа на ДСС-ДВЕРИ, Чанка, Чеду и то:
"Војвода је робијао 12 година да дође и помогне Вучићу уласком у владу... сер, сер, сер..."
А онда ће они ући у владу са њиховим добротвором Вучићем - 100%!

Па ја годинама пратим шта Војвода Војислав Српски Јунак професор и доктор прича!

И само налазим да открива гнусобе унутар Вучићеве владе и то у СВИМ министарствима.

Зато ко није гледао шта Војвода прича, немој да ме упућује да радим што сам већ урадио. Нека уради то сам.

То ме подсећа на ДСС-ДВЕРИ, Чанка, Чеду и то:
"Војвода је робијао 12 година да дође и помогне Вучићу уласком у владу... сер, сер, сер..."
А онда ће они ући у владу са њиховим добротвором Вучићем - 100%!

Odradio je odlican posao za vucica, tako ili je on idiot totalni, ili ti trolujes ovde.

Odradio je odlican posao za vucica, tako ili je on idiot totalni, ili ti trolujes ovde.

Који је Војислав посао одрадио за Вучића? :dash:

Па није Војислав крив, што у НАТО србији кад некога називаш са доказима да је: ЛОПОВ, ИЗДАЈНИК, ЂУБРЕ, ОЛОШ, ПРОДАНА ДУША, ГМАЗ...
Тај побеђује на изборима.
ДОС је урнисао овде бирачко тело од 2000. својим ријалити политиком, пропагандом, ...

Шешељ је далеко од идиота, а ја пишем не тролујем, да ниси ти мало нагруван ДСС-СНС-ДВЕРИ-ДС-... пропагандом?

Back