Колега... да скратим: "Пустити воду је врло корисно после..."
Ово је за радикале победа. Вратили су се у парламент. Чак сам и ја на крају гласао за њих. Рекао сам себи нека праве џумбус да не буде досадно.
На жалост Србија је ЧВРСТО у канџама НАТО-ЕУСА.
Имао је СРС и 70 одборника који су НОН-СТОП разобличавали ДОС гнусобе, па народ то није знао да награди...
Под ДОС-ом се наравно подразумева све што није СРС у Србији данас.
Али је жалосно да Путин бар ДОЗВОЛИ (ако му није и наредио...) Рогозину да пре избора посети СРС и Војводу Воју, а да Србија то "награди" са 8%...
Томе су јако допринели и Вучко и његови лажови, јер су форсирали да их подржава Русија (користећи неке куваре из "Једине русије" како написа овде један ДВЕРИ сендвичар). Исто тако и Вучић, те га подржава "Једина русија", те онај ДСС лопов Париводић (беше), или Поповић што има неку фирму у Русији (имају и американци...)!
Ето тако НАТО овде слуђује Народ Светога Саве. Помоћу свих својих дрипаца.
Само знај народе.
Путин и Русија неће ових бедних 8% заборавити!
Јер то је 8% не само ка Русији, већ и Космету, Српској Историји, Српским Јуначким предацима, Вери, Будућности, Привреди, ...
Зато се сетите кад нам ускоро дођу најцрњи дани, а Русија буде држала руке у џеповима јако дуго, како сте пљунули јединог који нам мисли добро.
Гласали су много 92% за усташе, шиптаре, НАТО, аустроугарску, турску, ЛГБТ, енглеску, убице Срба и Српске деце од давнина...
Па кад гласани дођу, јер су позвани, ко ће бити крив?