Šešelj najveće razočaranje ovih izbora?

Сврха СРСа је да разобличава олош који разара земљу и који је то могао несметано да ради док је по њиховом налогу био заточен у Хагу...саће да их кава без вазелина..а они ће га волети и љубити..но сусједе, џаба се радујеш, Шеки ће својим наступима повећати рејтинг партије, привући ће прелетаче и за следеће изборе ће бити више него јаки..довољно да униште сав дерперски шљам, усташке и монтенигерске шиптаре који су успели да се углаве ту после 5ог октобра...готово је , џаба се радујете што је још један агент офиран и што за следеће избое нећете имати кога да увалите у скупштину..

A ko ne spada tačno u taj 'ološ'? Koja politička stranka, odnosno organizacija (pored Srpske radikalne stranke, naravno)?

Ma sve ti je to isto. Kazem ja da je narod dao skoro 70% glasova Vucicu, Seselju i Dacicu. Nesto najbolje sto moze da nam se desi kao poklon je bacena neutronska bomba na Srbiju :D

Верово ти или не, ја мислим да иако су се ови ДОС олоши умували ту уз помоћ америчке амбасаде, да ће бити боље него до сада. На следећим изборима их више неће бити, а то може само добро да буде по све нас.

Верово ти или не, ја мислим да иако су се ови ДОС олоши умували ту уз помоћ америчке амбасаде, да ће бити боље него до сада. На следећим изборима их више неће бити, а то може само добро да буде по све нас.

Ja ne vidim razliku... rast zaduzenosti je stabilna.. idemo na 100 milijardi.. sa DOS-om ili SNS-om... nikakva razlika.

A ko ne spada tačno u taj 'ološ'? Koja politička stranka, odnosno organizacija (pored Srpske radikalne stranke, naravno)?

Сви спадају у тај олош, згадили сте се сваком нормалном човеку који није побегао од ваше памети и доброчинства. Једино ми је криво што неће бити кривично гоњени јер су успели да се покрију уласком у парламент, али ни то неће вечно трајати, пре или касније остаће без имунитета..

Srbija glasala 66% za glavne baje devedesetih a ove iz dvehiljaditih svela na 22%
Zaboravili da je period 1990-2000 period nevidjene destrukcije.

Ali moc sendvica je neverovatna
sns-botovi-vranje-890x395.jpg

Сви спадају у тај олош, згадили сте се сваком нормалном човеку који није побегао од ваше памети и доброчинства. Једино ми је криво што неће бити кривично гоњени јер су успели да се покрију уласком у парламент, али ни то неће вечно трајати, пре или касније остаће без имунитета..

Znači, ako sam te dobro razumio, ološ je svako ko nije u SRS?

I ja sam taj ološ? :D

Ako se složimo da je u Srbiji gotovo 92% ološa među aktivnim biračima sa pravom glasa, kako onda realno možemo očekivati promjene?

Al barem polovina od tih 8% koje je dobio je glasala misleći kako će Vučića napadati, doduše jesu naivni bili jer Šeki je još uvek u 1996 godini i ratuje protiv žutara i dosmanlija a Vučku to odgovara.

Da, naivno su verovali da ce da bude opozicija.
Zeznuli su se.

Ma samo vi sebe tesite, a ja sam vam odavno rekla s kim ce Seki praviti koaliciju a s kim nece. To sto vi to ne znate, nije nas radikalski problem:D

Док год је ту ДОС и страни агенти-бићемо ММФ колонија..све има своје границе издржљивости, једном ће све то да пукне..

ДаклеМ, лупаш за медаљу...... :hahaha:........ па највећа смрдљива слугерања ММФ-а, ЦИА/БНД/НАТО су управо СНС-глуперде........

ДаклеМ, лупаш за медаљу...... :hahaha:........ па највећа смрдљива слугерања ММФ-а, ЦИА/БНД/НАТО су управо СНС-глуперде........

Ћути бре Мито, следбениче оног што може да нас у очи погледа, а оног ко нам је послао цео државни, војни и полицијски врх у Хаг, ћути молим те..пази ти се радујеш што су твоји пулени ушли у скупштину са ДОС олошем, са Чедом, са Пајтићем...боље да ћутиш..

Значи ниси разумио, а то није зато што си малоуман већ зато што си злонамеран па ти зло неда..

pa ti još uvek gramatiku iz trećeg osnovne nisi savladao, a ''misliš'' da si dovoljno mentalno sposoban za pokušaje uvreda? :lol:
meni te žao, nikada ne bi mogao da me uvrediš.

Back