ŠEŠELJ NAJAVIO Eto Rusa Dunavom do Beograda

Evo ti slučaj malog, malecnog Hece koji ne zna da je Šešelj bio univerzitetski
profesor, da ima i penziju poslanika koju sitoti mali Heca nikad neće imati sa tom svojom pameću.
A evo jednog sasvim asketskog načina života, jednog običnog bivšeg univerzitetskog profesora i bivšeg poslanika koji ima još skromniju penziju.
Asketski život iziskuje asketska prevozna sredstva.

1777277475985.png

Ne vidi se dobro koji je to auto? Odma dođe

1777277555135.png

ŠEŠELJ U DŽIPU OD 140.000 EVRA Lideru SRS za luksuzni automobil sestra Dragica PARE DONELA U KESI
Blic 12. februar 2020

A evo jednog sasvim asketskog načina života, jednog običnog bivšeg univerzitetskog profesora i bivšeg poslanika koji ima još skromniju penziju.

Pogledajte prilog 1892400

Pogledajte prilog 1892402

ŠEŠELJ U DŽIPU OD 140.000 EVRA Lideru SRS za luksuzni automobil sestra Dragica PARE DONELA U KESI
Blic 12. februar 2020

Лопина удбашка. једино што је радио у читавој каријери је да је крао и лагао, док је будалама продавао "патриотизам".

Лопина удбашка. једино што је радио у читавој каријери је да је крао и лагао, док је будалама продавао "патриотизам".

А изгледа се вратио и сексуланој орјентацији из зеничког периода, па нам уместо Рускиња призива Русе...:per:

Na osnovu brade mozda Ramzan dobije i titulu vojvode.
Četnički hodža.Kod radikala sve može za kesheraj ;)...nego gledam poene kaznene nije mi jasno kako još kuckam ovde a gazda i modovi vole Citroen.Prijatno sam iznenađen,jer ja volim Citroen najvise od francuskih auta nego mi dodeljuju c 1 c 2 c 3 ne znam više koliko ih i imam.Otvaram rent a car :D

Blic 12. februar 2020
Pa kad trbušina ne može da stane u manji auto.

ŠEŠELJ NAJAVIO Eto Rusa Dunavom do Beograda

Upravo doživljavamo te trenutke

Jedini sam ja 90-ih godina govorio – Mi stradamo danas zato što je Rusija na kolenima, podseća predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj.

"Ali ona ne može večito ostati na kolenima. Jednog dana će se uspraviti i opet vratiti na Balkan i pomoći svojoj srpskoj braći. E, upravo doživljavamo te trenutke, još malo pa eto Rusa na ušću Dunava. A kad dođu do ušća Dunava eto i Dunavom do Beograda. A sviđa mi se mnogo pesma koju peva jedna vrlo poznata i uvažena srpska pevačica Kad Kozaci Banatom projezde - rekao je Šešelj za TV Prva.

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...cernje-novosti-single&utm_campaign=single-box

————————————————————
Voja u transu nije mu Tramp vise miljenik…
znaci ni blizu nisu

Blic 12. februar 2020
Ne brini se ti range roveri padaju cene vrtoglavo, sad mu vredi mozda 40 soma...30 jer vozi tonu iza sebe

Kad tolko priziva Ruse (al ga oni nešto slabo čuju), onda je trebao neki tamošnji auto da nabavi.
Npr, pravi sovjetski kaslik, Čaika

Pogledajte prilog 1892693
Ne mogu da se kupe ovde nazalost, a prelepa vozila

Naravno glupost je to da npr mora kupovati rusko ako podrzava ruse, bitnije je to da priziva ruse a podrzava vlast koja je pro-eu

Blic 12. februar 2020

Vozio bi se vojvoda u Lada Nivi, ali zbog kilaze primoran da koristi mrski bvitanski Vand Vovev.

Back