јанпи
Elita
- Poruka
- 23.019
To se zove Banjaluka a ne banja luci.Cekaju ruse ko spasioce i u banja luci a ne samo radikali iz zemuna![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se zove Banjaluka a ne banja luci.Cekaju ruse ko spasioce i u banja luci a ne samo radikali iz zemuna![]()

Zabelom.Ne skrećite pažnju sa glavne teme: Vučić će svakako
vladati još najmanje 8 godina, sa Rusima ili bez njih.![]()

Ja cu biti relan, za razliku od mnogih ovde- da, to je moguce.Ne skrećite pažnju sa glavne teme: Vučić će svakako
Sve i da nije ukrao milione, kao što jeste, dovoljno je samo zapitati se otkud mu pare za hranu pošto krme sigurno troši mesečno hiljade evra samo na ždranje.
Nije jeftina rabota izgledati kao on.
Čime se on to bavi? Predsednik je propale stranke koja ima 0,3 posto glasova, piše neke knjige koje čita 100 polupanaca u Srbiji.
Uopste on i ne pise te knjige.Sve i da nije ukrao milione, kao što jeste, dovoljno je samo zapitati se otkud mu pare za hranu pošto krme sigurno troši mesečno hiljade evra samo na ždranje.
Nije jeftina rabota izgledati kao on.
Čime se on to bavi? Predsednik je propale stranke koja ima 0,3 posto glasova, piše neke knjige koje čita 100 polupanaca u Srbiji.
Pogledajte prilog 1892045
Ako Rusi dođu, Woo-chler ne da neće vladati ni mesnom zajednicom,Ne skrećite pažnju sa glavne teme: Vučić će svakako
Ja cu biti relan, za razliku od mnogih ovde- da, to je moguce.
Srbi su potpuno unisten narod, slugerajski narod koji kleci svojim lokalnim udbaskim mafijascinama u potpunosti, poput Rusa; i ta fasisticka diktatura moze da vlada ovde jos dugo, dugo.
Seselj je div jedino za udbasenje, i lizanja cizmi svojim udbaskim gazdama.Eto. vidiš da se slažemo oko suštine...
A kako ti ocenjuješ ovu gomilu glupih tema u kojima
patuljci misle da ismevaju divove?
...na neki priglupi, dečji način
Evo ti slučaj malog, malecnog Hece koji ne zna da je Šešelj bio univerzitetski
profesor, da ima i penziju poslanika koju sitoti mali Heca nikad neće imati sa tom svojom pameću.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako FSB ovom bolidu daje pare, to vam dovoljno govori kakvi idioti tamo rade.
Stoyko boga moli da Rusi izbiju na Dunav pre nego što se otkrije manjak u magacinu.Spremite pisane žalopojke za Straznur i Brisel, čisto za svaki slučaj
Šta bre ja? Bio sam slobodan dva dana, ulazi ko stigne...Stoyko boga moli da Rusi izbiju na Dunav pre nego što se otkrije manjak u magacinu.
Naročito EU bole što smo bombardovani, neki misle da treba opetBoli k Ruse za Srbe realno.. znao sam neke Ruse i jbe im se za Srbiju.. nemaju pojma čak ni da smo bombardovani
Jok, oni se spremaju za 9. maj, to kod njih veći holidej.Хоће бити Руси ту за први мај, да се организујемо, неки уранак и то
Jok, oni se spremaju za 9. maj, to kod njih veći holidej.
Nešto ne zovu ove godine ovoga našega?