stefan
Primećen član
- Poruka
- 851
Предпостављам да нам је ова тема потребна.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li da mu kazem...ma necu...ma sto da mu ne kazem...ma nije tvoj posao da mu govoris...ma reci cu mu...pusti bre to...ima tema shhhhhh(wepes)
da li da mu kazem...ma necu...ma sto da mu ne kazem...ma nije tvoj posao da mu govoris...ma reci cu mu...pusti bre to...ima tema shhhhhh(wepes)
najbolje da svaki forumaš otvori temu o Šešelju...
pa posle vućemo šibice
www.vojislavseselj.org.yu/index.php?a=740Предпостављам да нам је ова тема потребна.
Pa ti otvori o tvojim idolima teme;o Pavelicu,Artukovicu,Tudjmanu...i ostalim koljacima i ustasama
Pa ti otvori o tvojim idolima teme;o Pavelicu,Artukovicu,Tudjmanu...i ostalim koljacima i ustasama
najbolje da svaki forumaš otvori temu o Šešelju...
pa posle vućemo šibice
Е ово је стварно врх цинизма и дрскости! Кад се не би овај северинко, петљао у све и свашта, што га се не тиче, црко би!!!
strelo, nisi u pravu
ipak je sheshelj na neki nachin i njegov....
mislim pre njegov...
hrvat 8)
nacija je na balkanu svetinja 8)
srećom dotična mi je na crvenoj listi tako da sam oslobođen njezinih "misaonih" izjava...
srećom dotična mi je na crvenoj listi tako da sam oslobođen njezinih "misaonih" izjava...
a vidim da je petak za radikalski metak....najbolje da se spakujem dok je još vreme...
jer dok ovi SRSovci počnu da lupaju ne znam ko lupa više oni ili njihov poglavica:shock:
-----------------------
a što se tiće Šekija pa da dobro mu je Batić ovdje odgovorio:
("teško je gospodinu Šešelju da deluje u dijaspori, kandidacijska lista HSPa općina Opuzen, prvi na listi Karmelo Šešelj, zatim kandidacijska lista HDZ 7. na listi Nino Šešelj i oni na listama izgleda znaju nacionalnost, neznam zašto i svugde piše Hrvat")
jeste ovaj Kyo dosadan pomalo al je uvek zadovoljstvo gledati kako se neki forumwsi primaju na njegove postove iako nisu ni upuceni njima
"- Od tužilaštva nisam dobio još nijedan dokaz da sam učestvovao u ikakvom zločinačkom poduhvatu. I to, recimo, a što je neverovatno, sa Veljkom Kadijevićem i Blagojem Adžićem, jer sam sa njima za vreme rata pritom bio u žestokom sukobu. Udruženi zločinački poduhvat je delo koje se najčešće primenjuje kada protiv optuženih ne postoje dokazi. Ali, tužilaštvo ni to neće moći da dokaže, jer i da je postojalo udruživanje, ja u tome nisam učestvovao. S druge strane Vatikan, Amerika, NATO, Nemačka i Evropska unija, zapravo su „udruženi zločinački poduhvat“, čiji je cilj da se uništi Srbija - izjavio je između ostalog.... Vojislav Šešelj.