Sertić: Privredni rast početkom 2016.

Kada ce konacno u Srbiji biti bolje?

• 2016?

• 2020?

• 2026 [kada ProSerbia konacno udje u EU]?

• 2035?

• 2055?

• 2076?

• 1971?

• Nikada nece biti bolje!

• Bice bolje na quqovo leto!?

• Sta to znaci: bice bolje?

• Ova tema nema smisla!

• _nobody_ je prolupao skroz!?

• Samo da gore ne bude!!

• Sve je gore, samo Njega NEMA!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To će da bude čim počnu radovi na kanalu do Egeja.
Kažu da će od Beograda do Egeja ploviti prekookeanski brodovi.
Čudi me da još nema makete.

Оно као крузери где богати туристи разгледају обале и када им буде досадно распале снајперским пушкама по Србима да провере очни вид и да ли им дрхте руке.

Tantara broc... Tantara broc... I tako, slusam ja Pro Serbe kako mi vec 30 goditiiza pricaju kako ce biti bolje... pa 1985., pa 1987., pa 1990... I bi bolje, kada je onaj mandril shupcina bio Predsednik Vlade... Na folu i foru... Pa bice bolje 1994., pa 1999. (bilo bolje, pridruzili se boljitku i jata tomahawk-a)... Pa 6.10.2000., pa 2003., pa 2005,, pa 2008,. pa 2010., pa 2012., pa 2014., pa 2016, konacan datum. :whistling:

Znate sta, prijatelji moji dragi, naivni? Bice bolje tek 2035., a definitivno tek 2076. :bye:

_nobody_

Еј, види!!! :) Ладно си ставио оне године које и ја сматрам за могуће... Једино што сам мислио не баш 2076. него 2080. што је из моје перспективе гледано довољно далеко да ми син или унуци посете гроб :)

Nikada nece biti bolje,razlog toga je nezainteresovanost naroda,svako gleda svoje dupe,ljudi su postali zli,neosecajni,ljubomorni i lenji.
Dok se kao narod ne promenimo i ne uzmemo sudbinu u svoje ruke kao 5 okobra zivecemo kao ovce i pacovi...
Nije mi bas jasno sta je sa ovim narodom,u Grckoj smanjili plate i penzije , a narod vec godinama izlazi na ulice , traze svoju buducnost,bore se za svoja prava...
U Brazilu poskupela metro karta prosle godine izaslo na ulicu vise od milion ljudi,dok nama poskupljuje karta svakih mesec dana,da ne pricamo o hrani,odeci,obuci,hemiji...
U Spaniji usvojili zakon o radu,izasao narod na ulice,bunio se....da ne nabrajam dalje.
Samo mi sedimo,kukamo,placemo i zivimo kao jadnici...
Kakav narod,takva vlast!

Poslednja izmena:
Bice bolje (mozda) za jedno 200 godina, posle prave okupacije turskoga tipa ili posle golemih globalnih ratova sa ogromnim zrtvama i razaranjima...
Neke te novije generacije koje budu obitavale na ovim prostorima tamo neke 2300-2400 godine ce mozda biti uredjeno drustvo.Jedino se postavlja pitanje dal ce tada ovde biti u vecini Srbi
ili neki drugi narodi.....

Davljenik se i za slamku hvata. :tajna:

Vucic-Putin-543283c5060b6.gif

_nobody_

Back