Sertić: Privredni rast početkom 2016.

Kada ce konacno u Srbiji biti bolje?

• 2016?

• 2020?

• 2026 [kada ProSerbia konacno udje u EU]?

• 2035?

• 2055?

• 2076?

• 1971?

• Nikada nece biti bolje!

• Bice bolje na quqovo leto!?

• Sta to znaci: bice bolje?

• Ova tema nema smisla!

• _nobody_ je prolupao skroz!?

• Samo da gore ne bude!!

• Sve je gore, samo Njega NEMA!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
bice bolje 1971.:
Sertić: Privredni rast početkom 2016.

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/sertic-privredni-rast-pocetkom-2016/

Ministar privrede Željko Sertić izjavio je u Aranđelovcu da će srpska privreda ove godine biti najverovatnije u recesiji i da se privredni rast, ako naredna godina bude dobro iskorišćena za rezove, može očekivati već u prvom kvartalu 2016. godine.

"Ova godina je takva kakva jeste i već imamo najave da ćemo je završiti u recesiji ali ne strašnoj i velikoj kako je moglo da bude ali u odnosu na 2013. godinu svakako jeste pad", rekao je Sertić na "Regionalnom investicionom samitu" NIN Fokus, čiji je Tanjug medijski pokrovitelj.

On je kazao da država ima ispred sebe još oko godinu da napravi ozbiljne rezove i da ako to ne bude učinila imaćemo ozbiljne probleme.

"Ako to uradimo već prvi dobri pokazatelji će biti vidljivi početkom 2016. godine. Ali ako ne uradimo efikasno taj zadatak u 2015. godini onda ćemo se boriti da budemo iznad nule ili da imamo što manji minus, ali bojim se da bi to napravilo negativnu spiralu" ocenio je ministar.

On je dodao da u tom slučaju ne vidi kako bi se država borila sa servisiranjem svojih obaveza odnosno otplaćivala kredite i podmirivala socijalna davanja.

Prema njegovim rečima Srbija više nema prostora za nova zaduživanja, jer bi tako mogla da zapadne "u potpuni haos" s obzirom na to da ni daleko ekonomski znažnije zemlje tako nešto sebi sada ne mogu da dozvole.

Sertić je naveo da je cilj i da se u naredne tri godine deficit svede na optiminalan nivo i da zato država mora da podigne prihodovnu stranu za šta su najvažnije investicije, ali i smanjenje troškova.

Tantara broc... Tantara broc... I tako, slusam ja Pro Serbe kako mi vec 30 goditiiza pricaju kako ce biti bolje... pa 1985., pa 1987., pa 1990... I bi bolje, kada je onaj mandril shupcina bio Predsednik Vlade... Na folu i foru... Pa bice bolje 1994., pa 1999. (bilo bolje, pridruzili se boljitku i jata tomahawk-a)... Pa 6.10.2000., pa 2003., pa 2005,, pa 2008,. pa 2010., pa 2012., pa 2014., pa 2016, konacan datum. :whistling:

Znate sta, prijatelji moji dragi, naivni? Bice bolje tek 2035., a definitivno tek 2076. :bye:

_nobody_

Poslednja izmena:
Kada Srbija uđe u EU....

Ma nikada mi nećemo ući tamo. Samo nas zavaravaju tom glupošću i zamajavaju nas ne dozvoljavajući da konačno počnemo nešto da radimo za sebe.

Šta god da uradimo po njihovom diktatu izmisliće nove i nove uslove....

A biće nam bolje kada uspemo da oživimo poljoprivredu i naša sela....

Kada Srbija uđe u EU....

Ma nikada mi nećemo ući tamo. Samo nas zavaravaju tom glupošću i zamajavaju nas ne dozvoljavajući da konačno počnemo nešto da radimo za sebe.

Dakle, bice da su motiqe, ljopate i pijuqi OPET u nekakvoj kuraFte opciji/kombinatorici?! Dakle, opcija po tebi: Bice bolje (neko vice, na papiru mrtvo slovo) na quqovo leto!? :mrgreen:

_nobody_

Пазите, да би народ осетио побољшање, нпр. повећањем надница, привредни раст мора да буде минимум 4%.

Тако да, две године рецесије а онда неко побољшање од 0,8% значи само једну ствар.

Нема нам спаса.

До 2016. ће се појавити канибализам на улицама.

Пазите, да би народ осетио побољшање, нпр. повећањем надница, привредни раст мора да буде минимум 4%.

Тако да, две године рецесије а онда неко побољшање од 0,8% значи само једну ствар.

Нема нам спаса.

До 2016. ће се појавити канибализам на улицама.

"Spasa nam nema
propasti nećemo ..."

Nikola Pašić ......

Kada Srbija uđe u EU....

Ajd malo da razmišljamo, koji će nam taj Titanik od EU? Imamo odličnu zemlju (ako to već nije sve otišlo arapima...), sutra će cena organske hrane biti astronomska a naša blamaža je što povremeno i žito uvozimo. Dalje, Holandija deo budžeta popunjava izvozom lala, a kod nas u Vojvodini (ako to već nije inostranstvo...) Lale venu. I sve tako nekako, naopačke postavljeno. Mi tu kao pravićemo čipove i delove za spejs šatlove (videla žaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu...). Dajte bre ljudi pa Miloš veliki je bio (koliko mi je poznato) trgovac stokom. I da se ne zamajavamo glupostima, treba se okrenuti onome što nam je obezbeđeno, po Srbiji sela odumiru zbog nakaradne agrarne politike, koju vode Monsantovi đaci. Te što zagovaraju GMO treba odhebati i okrenuti se organskoj hrani, tu je budućnost. Dalje imamo izvore pitke i kvalitetne vode (ako nije i to prodato u međuvremenu razuma...) a uskoro će na planeti pitka voda biti skuplja od benzina , ali mi i dalje pravimo kola i to nam je izvozna grana br. 1. Pa Švabi ostavi da pravi kola a mi treba da se bavimo poljuprivredom.

Vucic kaze "stisnite zube jos samo 2 godine" a evo i dokaza na LINKU

E sad znateli vi koliko je to licemerno, idiotski i bahato jer obrati sad paznju

10660333_1554481374783563_8252121173076740057_n.png

Poslednja izmena:
Ноу, право питање је, КАДА ЋЕ МЕНИ КАО ПОЈЕДИНЦУ БИТИ БОЉЕ?
Ја знам да на макро плану не могу да урадим много, скоро ништа, али шта могу на свом личном зависи од мене.
Зато, драги форумаши мислите локално и радите на себи, јер време пролази.

Taktika zapadnih slugu i marioneta u Srbiji, Grckoj, Hrvatskoj i ostalim balkanskim okupiranim od strane zapadnih nacista drzava jeste da dok vam sisaju krv i seku bubreg , vam obecavaju da cete ako i dalje budete robovi pokorni doziveti nevidjeni prosperitet za 2 godine :hahaha:

I tako u Srbiji obecavaju prosperitete sto Tadic , Cvetkovic, Dacic, Vucic i ostali zapadni spijuni i agenti svake godine. 2008,2009,2010,2011,2012,2013,2014 i UVEK prosperitet stize za 2 godine :lol:

A nakon sto te dve godine prodju i dodju, zaboravlja se staro obecanje i obecava opet da ce prosperitet doci za 2 godine

NE CRKNI MAGARCE DO ZELENE TRAVE

- - - - - - - - - -

Srbija treba jednu dobru ekonomsku politiku i jednu generaciju da se zrtvuje za dobrobit zemlje.

Posto nijedno ni drugo nema (Srbija zastarela a i necu da se zrtvuju) nece nikad.

Srbija ima pametne ljude ali je okupirana kao i ostale balkanske drzave i takvi ljudi nemaju sanse da dodju na vlast i vode ovu zemlju....

U ropstvu i okupaciji se ne moze praviti prosperitet vec samo u slobodi, zato Srbija a ni druge balkanske drzave nemaju sansu za prosperitet dok se ne oslobode americko-nemacke okupacije i ropstva.

Iz jednog vrlo jednostavnog i prostog razloga - sve bitne odluke po nas i nasu drzavu se ne donose u nasoj zemlji vec u Briselu i Vasingtonu. Vucic, Dacic, Tadic, Cvetkovic , Kostunica i ostale njihove marionete samo dobiju spisak naloga koje treba da izvrse.

Ноу, право питање је, КАДА ЋЕ МЕНИ КАО ПОЈЕДИНЦУ БИТИ БОЉЕ?
Ја знам да на макро плану не могу да урадим много, скоро ништа, али шта могу на свом личном зависи од мене.
Зато, драги форумаши мислите локално и радите на себи, јер време пролази.

Simo, apsolutno se slazem sa tobom. Svi mi, jako mali ljudi, mozemo da nekako (NE kazem da je lako, nikako nije) menjamo nase male pojedinacne Sudbine... I mozda kada se desi dovoljna kriticna masa tih malih promena, Filozofija stupi na snagu (prelaz kvantiteta u kvalitet).

A sa Tihomirom se NIKAKO ne slazem. "Pametnjakovica" koji su "rodjeni sa Autoritetom", i "Socijalno Inteligentnih", koji kenjandu kao klozetske solje ima u ProSerbiji da se sa njima mozes sutati... Ki sodera! Radnika nema... Ti su jako retki, jako trazeni! :whistling:

_nobody_

T
Srbija ima pametne ljude ali je okupirana kao i ostale balkanske drzave i takvi ljudi nemaju sanse da dodju na vlast i vode ovu zemlju....

U ropstvu i okupaciji se ne moze praviti prosperitet vec samo u slobodi, zato Srbija a ni druge balkanske drzave nemaju sansu za prosperitet dok se ne oslobode americko-nemacke okupacije i ropstva.

Iz jednog vrlo jednostavnog i prostog razloga - sve bitne odluke po nas i nasu drzavu se ne donose u nasoj zemlji vec u Briselu i Vasingtonu. Vucic, Dacic, Tadic, Cvetkovic , Kostunica i ostale njihove marionete samo dobiju spisak naloga koje treba da izvrse.

Molim te nemam zivce da komentarisem teorije zavere svi smo mi super narod vredni ali su nam politicari losi. Dal ti politicari nisu deo nase naroda.

Back