Sertic: Luksuz je vestacki održavati kompanije

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata...cki_odrzvati_kompanije_.83.html?news_id=82720

"Te firme će zato, posle toliko godina veštačkog održavanja u životu, morati u stečaj ili likvidaciju", kazao je Sertić u intervjuu za novi broj NIN-a.

Neoliberalni fasista!!!!

Ne zna Sertic ono sto zna trust levicarsko-patriotskih srpskih mozgova! To su kompanije koje proizvode, izvoze, i zaposljavaju napacene radnike; treba im dati 5435435 triliona evra, eto kako to rade Amerike, Francuske, Norveske i SFRJ.

Јадан Вучић. Колико ће му само бити тешко да остави толико људи без посла.

- - - - - - - - - -

Не озбиљно, чиме да се баве након отказа?

Добиће отпремнине и отићи ће на биро са новчаном накнадом.

А и многи од њих су пред пензијом. Неће бити социјалних катастрофа.

Многи од њих имају земљу.

Многи од њих и сада већ раде приватно на црно (јер годинама ионако не долазе на посао).

Другим речима, ко их ’ебе што су се гурали у државне фирме.

Ma jok, nego stvarno te ne razumem, to pitanje veze sa ekonomijom nema. Mozda da te inspirise da napises neko umetnicko delo, ali sa ekonomijom-nidje veze.

Mislim, to ima veze sa levicarskom ekonomijom, ali to ionako nije ekonomija, vec ideologija, materijalisticka filozofija, i proseravanje.

- - - - - - - - - -

Zamisli Marks vaskrsne, i ti odes kod njega, i kazes mu- Daj mi milion evra, treba mi. I on ce da ti napravi ekonomiju gde ce drzava tebi dati milion evra, zato sto si ti to tako trazio. Nista drugo nije bitno, bitno je da su to tvoje potrebe, i da ce ti se to dati.

- - - - - - - - - -

I sam vidis da to nema veze sa normalnom ekonomijom.

Back