Gde_se_andjeli_igraju...
Domaćin
- Poruka
- 3.391
eh..da si jedina....ja sam na kraju odustala..:razz:
kad se nije upecao na tvoje specijalitete kulinarske e onda ko ga ....:wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh..da si jedina....ja sam na kraju odustala..:razz:
razlog su eventualne nepotrebne i neželjene konsekvence koje iz toga mogu proizići....
ali ako se sms smaranje nastavi, e to je već drugačija situacija...
ma kada nije na druge na kulinarske ce najmanje..![]()
Један мој познаник има теорију о томе шта коме приличи:
- момци са девојкама
- половњаци са половњачама (разведени)
- ожењени са удатима! :wink:
Ja sam stvarno kreten pa ne znam da postavim razumljivu temu
Uopšte nije poenta ko je dobra ili loša riba; a još manje ta poruka i zašto je čitam sa mužem; to sam napisala kao primer i da bi tema bila razumljivija, a izgleda da sam baš to trebala da izostavim da bi se razumeli:?
U svakom slučaju, to što sam ispričala navelo me da pomislim kako su danas udate žene (pa i oženjeni muškarci) laki plenovi za neki usputan sex. Možda i lakši od slobodnih devojaka; a to mi je neko novo saznanje, pa sam htela da proverim da li se i vama tako čini. Eto.
Hvala Žak:smile:
Evo, sad cu ja sve lepo, natenane da ti objasnim...Jeste, Dzulijan je u pravu. Ma svi ste u pravu. I Hellen i NatasaNatasa i mackica_ns...
Zena ako hoce da se ''provodi'' - pa makar i preko interneta, mora da posalje bar neki signalcic.
Oprostice mi Dzulijan sto ga malo rogobatno citiram, ali poenta je upravo u tome.
Ja necu reci da li primam pp, to neka ostane moja tajna... jel' i ja sada saljem neki tajni signal?
Da. Cini mi se. Hteo bih da dodam da izgleda da zene smatraju da smo mi raspustenici ''na izvol'te''. Ono kao, visimo na ofingeru... Moze da se posluzi kako koja hoce.U svakom slučaju, to što sam ispričala navelo me da pomislim kako su danas udate žene (pa i oženjeni muškarci) laki plenovi za neki usputan sex. Možda i lakši od slobodnih devojaka; a to mi je neko novo saznanje, pa sam htela da proverim da li se i vama tako čini. Eto.
Marinac je PECHEN. Skuvan do rastresitosti. Svu dugmitji na belom mantilitju otkopchani...Signali koje salje marinac su opet posebna prica (za nju sam Hulian, covjek sa tisucu lica; jer mogu biti svatko, od americkog sljakera na gradjevini, do latinskog ljubavnika... po trenutnoj potrebi forumasice)... Dakle, njeni signali su toliko direktni, da ne mogu da budu nista osim zajebancije.
Tacnije, marinac smatra da drzi stvari pod kontrolom i da je ovo vid zabave koji joj je bezazleni ventil flerta, bez posledica.
nekako sam propustila kako je doslo do toga da ti neko posalje poruku, odakle mu tvoj mobilni?
a i ozenjeni i udate su laki onoliko koliko hoce da se daju, ni manje ni vise
Marinac je PECHEN. Skuvan do rastresitosti. Svu dugmitji na belom mantilitju otkopchani...
Chudi me da tako povrshno tumachish njen sluchaj. Skrivanje ozbiljnih namera iza zajebancije je tehnika koja se nauchi vec u ranom pubertetu i jedan je od klasika explicitnog moovanja. "Suvishe sam nadrkana riba da bih ja muvala nekog, ali ne mogu da se uzdrzhim..."
Inache, nepisano forumsko pravilo (jedno od nepisanih forumskih pravila) - obrati se muzhjaku lichno na temi, i sa 50% verovatnoce mozhesh da ochekujesh PP.*
* (Ovo ne funkcionishe sa obracanjima koja predstavljaju flejm, ili imaju potencijala da flejm zachnu.)
Kucka... kucka je primer za sebe. Jbg, ja kucki govorim da jos nismo u najboljim godinama za vezu, a ona mi ne veruje.
Znaci, njeni signali su jasni, ali jos uvek nismo jedno za drugo..
Ha,ha,ha...bicemo u starackom domu..ja ne gubim nadu..![]()
ima li neki muskarac koji bi tako postupio i citao sa zenom poruke te vrste.