neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Ja volim raspuštenice. I napuštenice.
By the way: jel postoje serijske raspuštenice?
By the way: jel postoje serijske raspuštenice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to je zato sto ne saljes male signale.
i zamisli on te ladno odjеbeO čemu oni uopšte razmišljaju; zamisli nakačim mu se posle sexa i tražim da ostavi ženu i decu i takve stvari![]()
ne.. to je samo jedan od nacina da se dodje do seksaJel' to jedan od lakših načina da se dođe do sexa?
ne znam, stvarnoJesu današnje supruge stvarno lak plen; zbog brzog života, otuđenosti, nedostatka vremena za nežnosti i sl.
Samo sam ideju za naslov ukrala, nemam nameru da tema liči na Patkovu sa SM;-)
Primetila sam da od kad sam udata, imam mnogo više nazovi 'ponuda' za ''druženje''; iliti sex. I to od muškaraca koji znaju da sam udata i baš se nađem u čudu; i lepo kaže, alo - burma i to, šta ti je.
A oni svi ciljaju na to da sam možda nesrećna, usamljena, nezadovlj(e)na. Jesu to lešinari ili šta?
Jel' se vama dešavaju takve stvari:-? A što je najveći fazon, tome sam se uvek čudila što oko moje mame još uvek (!) stalno obleću kojekakvi tipovi, svi mahom oženjeni pa kao da se 'ispomognu' štali :shock:
Umrla sam juče od smeha kad sam dobila poruku od nekog tipa, već ne znam koja u nizu kako ja zaslužujem više poštovanja i ljubavi nego što dobijam:shock: A smešno je zato što on mene ni ne poznaje, niti zna kakav ja odnos imam sa mužem, ni ništa ne zna, a daje sebi za pravo da mi tako nešto kaže. I zato što sam ranije dok sam bila malo naivnija ( i neudata) mogla i da padnem na takve reči. Kakva psihologija, kao ubode te na tu priču; naravno da misliš za sebe da uvek možeš da dobiješ više ili bolje.
LM, čitam ja sa mužem te poruke od tog tipa i smejemo se zajedno; i odgovorim mu - da, da; zaslužujem; a što si ti oženio svoju ženu koja valjda ne zaslužuje :shock:
I kažem ja njemu kako čitam zajedno sa mužem te poruke i kao on se još više oduševi kako sam ja strava žena i onda krene hvaljenje mene kao iskrene i blabla; znači plan B - laskanje do granica neverice.
O čemu oni uopšte razmišljaju; zamisli nakačim mu se posle sexa i tražim da ostavi ženu i decu i takve stvari
Jel' to jedan od lakših načina da se dođe do sexa?
Jesu današnje supruge stvarno lak plen; zbog brzog života, otuđenosti, nedostatka vremena za nežnosti i sl.
Problem je u tome što muškarci neće obaveze .... i najlakše im je da se muvaju sa udatim ženama, koje imaju svoje muževe, decu, probleme, obaveze itd .... i da sa njima samo spavaju, znajući da od njih neće biti davljeni i da će moći da luduju kao što luduju.
Kad ima devojku on ima i neku vrstu obaveze prema istoj .... kad ima udatu ženu, on ima sex i to je sve što on želi.
Nije stvar u signalima! Jednostavno ima "pacijenata" koji će svaki pokret, gest, rečenicu da protumače onako kako njima odgovara, tj kao da su dobili "signal".
Jeste, Dzulijan je u pravu. Ma svi ste u pravu. I Hellen i NatasaNatasa i mackica_ns...
Zena ako hoce da se ''provodi'' - pa makar i preko interneta, mora da posalje bar neki signalcic.
Oprostice mi Dzulijan sto ga malo rogobatno citiram, ali poenta je upravo u tome.
Ja necu reci da li primam pp, to neka ostane moja tajna... jel' i ja sada saljem neki tajni signal?
Pa, Hulian je delimično u pravu...Evo ja npr.- ubih se od slanja mu ( njemu- mu) signala ( i povećih, rekla bih) al' on ostade gord i ne pokleknu pred njima... :shock:
I jelte, je l on sad malo više serijski ili ne, hoću da znam?! Ili je do mene?!![]()
Ma glumi hard-to-get.
Lisac, hoce da se ti jos vise zaintrigiraš.
Viš da mu uspeva...
jesi li mu odgovorila tad prvi put ili si odgovarala na citav niz poruka?Umrla sam juče od smeha kad sam dobila poruku od nekog tipa, već ne znam koja u nizu kako ja zaslužujem više poštovanja i ljubavi nego što dobijam:shock:
LM, čitam ja sa mužem te poruke od tog tipa i smejemo se zajedno; i odgovorim mu - da, da; zaslužujem; a što si ti oženio svoju ženu koja valjda ne zaslužuje :shock:
čitaš te poruke zajedno sa mužem? hmm zanimljivo.... da li time pokušavaš da motivišeš muža da se više trudi oko tebe ili šta, ne razumem... ali deluje mi kao proračunat potez...
Има ли иједан разлог да прећуткује и сакрива те поруке?
Pa, Hulian je delimično u pravu...Evo ja npr.- ubih se od slanja mu ( njemu- mu) signala ( i povećih, rekla bih) al' on ostade gord i ne pokleknu pred njima... :shock:
I jelte, je l on sad malo više serijski ili ne, hoću da znam?! Ili je do mene?!![]()