Serijski ljubavnici

O čemu oni uopšte razmišljaju; zamisli nakačim mu se posle sexa i tražim da ostavi ženu i decu i takve stvari :lol:
i zamisli on te ladno odjеbe
Jel' to jedan od lakših načina da se dođe do sexa?
ne.. to je samo jedan od nacina da se dodje do seksa
Jesu današnje supruge stvarno lak plen; zbog brzog života, otuđenosti, nedostatka vremena za nežnosti i sl.
ne znam, stvarno

Samo sam ideju za naslov ukrala, nemam nameru da tema liči na Patkovu sa SM;-)

Primetila sam da od kad sam udata, imam mnogo više nazovi 'ponuda' za ''druženje''; iliti sex:roll:. I to od muškaraca koji znaju da sam udata i baš se nađem u čudu; i lepo kaže, alo - burma i to, šta ti je.
A oni svi ciljaju na to da sam možda nesrećna, usamljena, nezadovlj(e)na. Jesu to lešinari ili šta?
Jel' se vama dešavaju takve stvari:-? A što je najveći fazon, tome sam se uvek čudila što oko moje mame još uvek (!) stalno obleću kojekakvi tipovi, svi mahom oženjeni pa kao da se 'ispomognu' štali :shock::roll:

Umrla sam juče od smeha kad sam dobila poruku od nekog tipa, već ne znam koja u nizu kako ja zaslužujem više poštovanja i ljubavi nego što dobijam:shock: A smešno je zato što on mene ni ne poznaje, niti zna kakav ja odnos imam sa mužem, ni ništa ne zna, a daje sebi za pravo da mi tako nešto kaže. I zato što sam ranije dok sam bila malo naivnija ( i neudata :mrgreen:) mogla i da padnem na takve reči. Kakva psihologija, kao ubode te na tu priču; naravno da misliš za sebe da uvek možeš da dobiješ više ili bolje.
LM, čitam ja sa mužem te poruke od tog tipa i smejemo se zajedno; i odgovorim mu - da, da; zaslužujem; a što si ti oženio svoju ženu koja valjda ne zaslužuje :shock:
I kažem ja njemu kako čitam zajedno sa mužem te poruke i kao on se još više oduševi kako sam ja strava žena i onda krene hvaljenje mene kao iskrene i blabla; znači plan B - laskanje do granica neverice. :lol:

O čemu oni uopšte razmišljaju; zamisli nakačim mu se posle sexa i tražim da ostavi ženu i decu i takve stvari :lol:
Jel' to jedan od lakših načina da se dođe do sexa?
Jesu današnje supruge stvarno lak plen; zbog brzog života, otuđenosti, nedostatka vremena za nežnosti i sl.

Ja mislim da muškarci vole udate, jer su ''bezbedne''.
On oženjen, ona oženjena, neće da ga smara, jer ima i ona šta da izgubi.:lol:
Možda grešim, ali...

Један мој познаник има теорију о томе шта коме приличи:

- момци са девојкама
- половњаци са половњачама (разведени)
- ожењени са удатима! :wink:

Problem je u tome što muškarci neće obaveze .... i najlakše im je da se muvaju sa udatim ženama, koje imaju svoje muževe, decu, probleme, obaveze itd .... i da sa njima samo spavaju, znajući da od njih neće biti davljeni i da će moći da luduju kao što luduju.

Kad ima devojku on ima i neku vrstu obaveze prema istoj .... kad ima udatu ženu, on ima sex i to je sve što on želi.

Uze mi rec iz usta

Jeste, Dzulijan je u pravu. Ma svi ste u pravu. I Hellen i NatasaNatasa i mackica_ns...
Zena ako hoce da se ''provodi'' - pa makar i preko interneta, mora da posalje bar neki signalcic.
Oprostice mi Dzulijan sto ga malo rogobatno citiram, ali poenta je upravo u tome.
Ja necu reci da li primam pp, to neka ostane moja tajna... jel' i ja sada saljem neki tajni signal?

Pa nisu ni mene muvali ni kad sam bila mlada, ni u srednjim godinama, ni dok sam bila neudata ni kad sam se udala, ni Turci, ni Španci ni Tunižani.... Ajd to, nisu mi ni Italijani dobacivali... Kad porazmislim, ko zna kako sam se uopšte i udala?! A možda ja nikada nisam ni videla da me neko muva.
Nekada davno sam se pitala kako to da neke ribe stalno muvaju neki fraeri, a ja kao da sam....

Jeste, Dzulijan je u pravu. Ma svi ste u pravu. I Hellen i NatasaNatasa i mackica_ns...
Zena ako hoce da se ''provodi'' - pa makar i preko interneta, mora da posalje bar neki signalcic.
Oprostice mi Dzulijan sto ga malo rogobatno citiram, ali poenta je upravo u tome.
Ja necu reci da li primam pp, to neka ostane moja tajna... jel' i ja sada saljem neki tajni signal?

Остариићу, нећу знатиии...како се жаљу ти сигнали!!! :-(

А целог живота се трудим да их шаљем, само то нико не примећује...:roll:

И на Форум сам дошла да будем риба бар једном у животу, а и овде постадох досадна тетка! :lol:

Pa, Hulian je delimično u pravu...Evo ja npr.- ubih se od slanja mu ( njemu- mu) signala ( i povećih, rekla bih) al' on ostade gord i ne pokleknu pred njima... :shock:
I jelte, je l on sad malo više serijski ili ne, hoću da znam?! Ili je do mene?! :confused:

Umrla sam juče od smeha kad sam dobila poruku od nekog tipa, već ne znam koja u nizu kako ja zaslužujem više poštovanja i ljubavi nego što dobijam:shock:
LM, čitam ja sa mužem te poruke od tog tipa i smejemo se zajedno; i odgovorim mu - da, da; zaslužujem; a što si ti oženio svoju ženu koja valjda ne zaslužuje :shock:
jesi li mu odgovorila tad prvi put ili si odgovarala na citav niz poruka?
otkud mu tvoj br fona ako te ne poznaje?
btw, poruka "ti zasluzujes bolje" je dno... ne poznaje te, a tebi ogovara tvog muza i tvoj odnos... koji bolid.

inace, ne znam da li je to rasprostranjena pojava.

Pun svet "bolesnika"!
Nema mi vece muke nego kad mi se na zivot nakaci neki matorac koji moze tata da mi bude.
I jos pocne da mi prica o "svom iskustvu", a cetrdesetnica mu iz ociju viri.
Mislim da lece komplekse "svoje prohujale muskosti", muvajuci tudje zene!!!

čitaš te poruke zajedno sa mužem? hmm zanimljivo.... da li time pokušavaš da motivišeš muža da se više trudi oko tebe ili šta, ne razumem... ali deluje mi kao proračunat potez...

А што тражиш ниске пориве? Лепо је рекла да читају и да се заједно смеју. Има ли иједан разлог да прећуткује и сакрива те поруке?

helen, ne vidim šta tu ima za smejanje.... i ta hipoteza prosto nije konj na kog bih se kladio... ali naravno sve je stvar toga u šta si sklon da poveruješ, uopšte ne tvrdim da sam u pravu...

mislim da je ona pridala priličan značaj nečijoj sms poruci sa pokušajem muvanja, verovatno je pomislila e super ovo ću moći da iskoristim i onda to servirala mužu.... ne verujem da je jedini motiv bio da se oni slatku iznasmeju.... kao što rekoh, ne vidim čega tu ima smešnog, možda čak ima i materijala da se njih dvojica zakače....

Back