mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
De si Majo pile jedno :-D
Šta radi Lenče
Šta radi Lenče

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najefikasnije bi bilo da pocnes da glumis u seriji nekog dobrog ljubavnika. Tako ces biti najbolje zapazen.Šta da radim da postanem serijski ljubavnik? Žene, imate li neki savet?
Gde je Kucka sad....da se smuvamo vec jednom 8)
Evo ovako..posle visesatnog razmisljanja ,donela sam odluku ,da se, usled nelojalne konkurencije i lobiranja a ponajvise zbog neprimecivanja mojih signala od Julijana, povucem iz daljeg natjecanjaza njegovu naklonost i to u emotivnu ilegalu i tihu patnju..
..Ostalim natjecateljkama od sveg srca zelim da neee pobede...:-D:-D:-D i nemoj neko da kaze da sam zloca..
![]()
Evo ovako..posle visesatnog razmisljanja ,donela sam odluku ,da se, usled nelojalne konkurencije i lobiranja a ponajvise zbog neprimecivanja mojih signala od Julijana, povucem iz daljeg natjecanjaza njegovu naklonost i to u emotivnu ilegalu i tihu patnju..
..Ostalim natjecateljkama od sveg srca zelim da neee pobede...:-D:-D:-D i nemoj neko da kaze da sam zloca..
![]()
DakleM, marina.c, osipamo se polako, ostadosmo samo nas dve...
Kada si poslednji put slala signale?
![]()
Promašila si temu sestro!!! 'Ajd sad lepo idi...
Ti zloca...ma daj...nikad to ne rekla...ti si prava kucka...sad mi da se glodjemo oko kostiju sto si nam ostavila...: a ti se omrsila i sad ides...:wink::-) ne znas ti sta valja kuco jedna....