Serijski ljubavnici

Evo ovako..posle visesatnog razmisljanja ,donela sam odluku ,da se, usled nelojalne konkurencije i lobiranja a ponajvise zbog neprimecivanja mojih signala od Julijana, povucem iz daljeg natjecanja:p za njegovu naklonost i to u emotivnu ilegalu i tihu patnju..:)..Ostalim natjecateljkama od sveg srca zelim da neee pobede...:-D:-D:-D i nemoj neko da kaze da sam zloca..:)

Evo ovako..posle visesatnog razmisljanja ,donela sam odluku ,da se, usled nelojalne konkurencije i lobiranja a ponajvise zbog neprimecivanja mojih signala od Julijana, povucem iz daljeg natjecanja:p za njegovu naklonost i to u emotivnu ilegalu i tihu patnju..:)..Ostalim natjecateljkama od sveg srca zelim da neee pobede...:-D:-D:-D i nemoj neko da kaze da sam zloca..:)

JEDNA MANJE!!!! :mrgreen:
Sorry, kucko! sama si 'tela!
Puno sreČe sa DŽakom!!! :lol:

pa sapleti se bar.. ovako ce svi pomisliti da si malodusna

Odustajem i ja od natjecanja za Julianovu naklonost...
Evo potpisujem, mada cu ga uvek citati, jer super pise i ostajem njegov fan.
Ali dosta je bilo... nemam sansi.
Verujte, nikada nisam prva prisla decku, pa se samoj sebi cudim, sta mi bi sada? Valjda se to moj takmicarski duh ukljucio - u nevreme...
Izvini Juliane sto sam Ti dosadjivala, ni jednog trenutka mi to nije bila namera.
Ajd, pa pozdrav!
Odoh ja -------------------------------------->
Sve najbolje.

Auuuu....Šta ovo bi ? Gde se razbežaste devojke ? Pa, zar ja bez borbe postadoh ponosna vlasnica "naj forumašica " u natjecanju pod nazivom " zadobijmo naklonost i simpatije dragog nam Huliana"..?! Ma, ne mogu da verujem! :shock::shock::shock:

Malo mi neprijatno al' se nagradi u zube ne gleda pa - hajd da je pokupim!!!
Huliane, gde si??!:lol:

Ti zloca...:roll: ma daj...nikad to ne rekla...ti si prava kucka...sad mi da se glodjemo oko kostiju sto si nam ostavila...: a ti se omrsila i sad ides...:wink::-) ne znas ti sta valja kuco jedna....

Back