Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

1764014391425.png

High School Return of a Gangster
Uživam već na prvoj epizodi, zabavni su, oko glavnih likova se plete priča brzo, a oko važnih događaja-malo sporije.
Sve u svemu, sledi mi bindžovanje.

Probao da gledam...odgledao prvu epizodu.. i nista me nevuce da nastavim sa gledanjem iste.
Utisak na osnovu jedne epizode, može da zavara. Imam u planu tj nisam ni počeo a vidim da si rešili da snime i drugi sezonu.

I ja sam počela da gledam i nekako mi se nije dopala (liči na kopiju nečega, samo ne znam čega... Prva sezona "Pravog detektiva"?), ali opet - nije ni fer da samo na osnovu opšteg prvog utiska baš joj ne dam šansu.
Moraću da "presečem" sa par epizoda "Sajnfelda" dok ne odlučim. :mrgreen:

I ja sam počela da gledam i nekako mi se nije dopala (liči na kopiju nečega, samo ne znam čega... Prva sezona "Pravog detektiva"?), ali opet - nije ni fer da samo na osnovu opšteg prvog utiska baš joj ne dam šansu.
Moraću da "presečem" sa par epizoda "Sajnfelda" dok ne odlučim. :mrgreen:
Ma meni se cela 1. sezona BB nije dopala a serija lomi koliko je dobra. Tako da, od ta doba sam strpljiv i dajem više prostora dok vidim kako će se razvijati, da ne propustim nešto odlično....

Ali evo da zakukam malo i ja... Pošto sam u nekom vakuumu što se izbora tiče, krenem da gledam Signora Volpe, nemam sad pojma okle to meni uopšte... Uglavnom, za izbegavanje je. Za dlaku bolje od čuvene Hallmark produkcije ali nedovoljno da ne bude smejurija.

Back