Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Odlična nova epizoda Breaking Bad-a ali osim početka, ništa nepredvidivo... samo grade tenziju za finale 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pre desetak dana odgledah>
Breaking Bad - season 1
http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Pa i nije nešto, kao prosečan filmić..... Ocena: 3/5
Sigurno neću gledati ostale sezone, ne zavređuje veću pažnju.
Pre desetak dana odgledah>
Breaking Bad - season 1
http://www.imdb.com/title/tt0903747/
Pa i nije nešto, kao prosečan filmić..... Ocena: 3/5
Sigurno neću gledati ostale sezone, ne zavređuje veću pažnju.
Prva sezona je najlosija. Ima mozda dve dobre epizode. Kasnije sezone su mnogo, mnogo bolje.
Ubo si ciljnu grupu...Reci mi da li tokom ostalih sezona on crkava od kancera, al' nikako da crkne?
Prva sezona mi deluje kao šarada za mlađu tinejdžersku populaciju..... i ne vidim da priča može da ima neki značajniji obrt i razvoj (možda grešim).
Reci mi da li tokom ostalih sezona on crkava od kancera, al' nikako da crkne?
Prva sezona mi deluje kao šarada za mlađu tinejdžersku populaciju..... i ne vidim da priča može da ima neki značajniji obrt i razvoj (možda grešim).
Mene samo nervira što su njegovom bratu koji je izuzetan komičar možda i bolji od Rejmond glumca u drugim projektima dali ulogu velikog tupavog policajca...
Svako mi je odlican na svoj nacin.A tek baba 
Serija je o propasti dobrog coveka koji je gurnut preko ivice i postaje sve vece zlo kako serija dalje odmice. Tako da ne znam kakav obrt ocekujes.
Ne, kako to obicno biva, oseca se solidno nakon prvog kruga hemoterapije. Kancer se vraca u poslednjoj sezoni koja se upravo prikazuje.
Serija je o propasti dobrog coveka koji je gurnut preko ivice i postaje sve vece zlo kako serija dalje odmice. Tako da ne znam kakav obrt ocekujes.
pa čovek se samogurnuo. pošto svi vole da zauzimaju neku perspektivu iz realnog života, u realnom životu koliko ljudi se odlučuje kad sazna da ima ozbiljnu bolest da se bavi kriminalitetom i tobože obezbedi svoje?
u početku serija je zabavna upravo zbog te groteske, kako tunjavi i uplašeni voleter pokušava da pliva u ulozi opasnog kriminalca... stavrno sam se smejao prvim epizodama... scena sa kadom - haha - neprocenjivo, mislim off, ali neprocenjivo... e onda u suštini sve kreće da se vrti u sitnim okvirima što se ne primećuje kad se gleda ovako na kilo... na momemtan sam mislio da će ovi da naprave imperiju i neko toalno ludilo na širem planu... ono se je.bataju sa onim crnjom i slično...
otprilike da je dovoljno ko u španskoj seriji sagledati prvih nekoliko i poslednjih nekoliko... čisto ako te kopka "jel se uzimaju na kraju" tj. šta je pisac hteo da kaže![]()
E nije, ovde grešiš.Nije on poceo da se bavi kriminalom da obezbedi svoje, nego da plati lecenje za sebe.
Ovo.pa čovek se samogurnuo. pošto svi vole da zauzimaju neku perspektivu iz realnog života, u realnom životu koliko ljudi se odlučuje kad sazna da ima ozbiljnu bolest da se bavi kriminalitetom i tobože obezbedi svoje?
u početku serija je zabavna upravo zbog te groteske, kako tunjavi i uplašeni voleter pokušava da pliva u ulozi opasnog kriminalca... stavrno sam se smejao prvim epizodama... scena sa kadom - haha - neprocenjivo, mislim off, ali neprocenjivo... e onda u suštini sve kreće da se vrti u sitnim okvirima što se ne primećuje kad se gleda ovako na kilo... na momemtan sam mislio da će ovi da naprave imperiju i neko toalno ludilo na širem planu... ono se je.bataju sa onim crnjom i slično...
otprilike da je dovoljno ko u španskoj seriji sagledati prvih nekoliko i poslednjih nekoliko... čisto ako te kopka "jel se uzimaju na kraju" tj. šta je pisac hteo da kaže![]()
E nije, ovde grešiš.
Skoro sam odgledao seriju i još mi je u svežem sećanju.
On u početku uopšte nije hteo da ide na lečenje, smatrao je to pespotrebnim i uzaludnim mrcvarenjem koje će na kraju dovesti do istog ishoda.
Nema ljutiš, čisto komentar.

Odgledao sam 5 epizoda 8.sezone.Ova posl sezona Dextera mi nije bas nesto. Michael C Hall glumi lose, ali mi najvise smetaju dijalozi - ne znam ko ih pise ali kao da pojma nema kako to da radi.
Trenutno mi je omiljena serija definitivno The Newsroom. Pretposlednja epizoda je bila savrsenstvo (s02e05), morala sam da je pogledam odmah 2x. Ali naravno dobra je i poslednja.
Sinoc sam skontala da se nastavlja Breaking Bad. Ok je, nisam odusevljena, mada rano je jos se nista ne desava. Fali mi Mike, meni je on uvek bio omiljeni.