Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

Sviđa mi se The good wife (za sada, tek sam u prvoj sezoni). Mislila sam da posle Boston legal više neće biti dobrih advokatskih serija, međutim ova je solidno dobra, bez obzira što nema tu humorističku notu BL ili Ali Mek Bil.

Kad smo već kod komedija, čuh da je počela jedna poprilično dobra- Orange is the new black.

@tema
Sinoć sam odgledao prve 3 epizode Misfits-a i ne mogu da vjerujem kakav je to spoj žanrova, mada akcenat stavljam na humor :D

Odgledao sam samo prvu epizodu,mesavina mnogo zanrova.Ali humor dominira,i to onaj polupani-britanski :D

Inace,konacno da me neka serija zainteresuje posle milion gluposti koje sam krenuo da gledam xD

Praktično isti post :D

Orange is the new black.

Crna komedija smeštena u ženski zatvor, u koji protagonistkinja dospeva nakon incidenta vezanog za prenos droge u Evropu. U trenutku kada počinje da izdržava kaznu, ona je verenica jevrejskog mladića, simpatičnog i sasvim običnog momka, a kaznu izdržava zbog krivičnog dela koje je počinila u tandemu sa bivšom devojkom. Dakle, ima girl on girl scena :D a humor je na momente sjajan, na momente isforsiran. Ko je gledao i voleo Weeds, i ova serija će mu se svideti (kreator je isti).
Među režisere se uključila i Džodi Foster i to baš u epizodi koja se (simbolično) zove Lesbian request denied :D

Meni je onako, mada nisam ni neki ljubitelj komedija.

ma da
mislim ne treba BB mešati ni sa realnošću ni sa genijalnošću
serije je pre svega groteska
ja se smejem uz seriju kako odavno nisam
izokrenute stvari i uloge do nivoa bizarnosti
ono koliko stvari nisu onakve kako izgledaju i koliko se lako preskače ograda
drugo klasičan efekat misterije
kad sve sklopiš priča se ispriča u 15 rečenica
al je gotivno
najviše me **** kraj
mislim šta je zamislio lik
w umire i ostavlja svoje obezbedjene ili šta

Lie to me

http://www.imdb.com/title/tt1235099/

lie-to-me.jpg

mesechewa, poklapaju nam se serije ovih dana :D gledas li i dalje ray donovana,kako ti se cini?
ja prije neki dan saznah za orange is the new black...posto sam voljela weeds i taj humor mi odgovara (tacnije,prve mozda 2 sezone ,posle mi dosadilo) bacicu pogled kad budem imala kad...

Dexterova osma sezona se pushta,al odlucila sam da cu sacekati da izbace sve, pa cu onda konacnooo da poledam poslednju sedme sezone i sve od osme u jednom dahu :lol: Iovako nemam neka velika ocekivanja,samo da se zavrsi serija kako je ne bi dodatno upropastili :)

Poslednja izmena:
mesechewa, poklapaju nam se serije ovih dana :D gledas li i dalje ray donovana,kako ti se cini?
ja prije neki dan saznah za orange is the new black...posto sam voljela weeds i taj humor mi odgovara (tacnije,prve mozda 2 sezone ,posle mi dosadilo) bacicu pogled kad budem imala kad...

gledam i dalje ray-a. drži pažnju..nadam se nekom velikom obrtu u drugoj polovini sezone, odnosno imam takav osećaj. ispratiću sezonu do kraja, sigurno :)

Završio Luthera. Mogu reći da je originalna serija, za razliku od većine pandurskih, odnosno ističe se. Ali, ima i dosta mana. Na primer, najviše su mi smetale žene u seriji, neverovatno je koliko su glupe(izuzev Alice, naravno... ona nadoknadi za sve ostale).
Tipa, Zoe.(SPOILER) - zaslužila je da crkne jer je histerisala, onda ni sama nije znala koga da odabere a ustvari je htela obojicu. Druga glupa je ona crnkinja, od prvog trena sam znao da će da me iritira, čim je stavila karijeru i zakon iznad svega kao prioritet.
Ona plavuša je jednostavno... plavuša :mrgreen: Potpuno nepotreban elemenat u čitavoj priči, jer je i bez nje moglo. Nekoliko propusta ali gluma i muzika nadoknade sve to, glavne uloge su perfektne :)

najveći apsurd lutera je sto je on kao full iskulirao alisino ubistvo roditelja
mislim oni su kao kul pored osnovnog problema
crnkinja i mene nervira mada u RL bi mi je bilo i žao
mislim nisam gledao S03 čekam da se istitluje
ma zoi drka na džona onaj likčić je čisto paravan i uteha
mislim - past tense

- - - - - - - - - -

mislim jel neko skapirao epizodo FLY u BB
i šta uopšte da gledam dalje kad sagledam
4,5 sezone BB za 7 dana

Back