Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Ne znam koja im to fora da podele jednu sezonu pa emituju u razlicitim terminima... mozda zbog kovida ?!I Ozark kida a za koji dan počinje drugi deo takođe poslednje sezone.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam koja im to fora da podele jednu sezonu pa emituju u razlicitim terminima... mozda zbog kovida ?!I Ozark kida a za koji dan počinje drugi deo takođe poslednje sezone.
Svaka je top!The last kingdom
Halo
Moon knight
Arcane: league of legends
Blade runer: Black lotus

Kakva je serija, o cemu se radi?
Sta znaci kuvati emisije za televiziju?Bila je prva koja je kuvala u svojoj kuhinji emisiuje za televiziju.
Strpas video-traku u lonac? 
ne zezaj..znas sta to znaci..snimala je kuvarske emisije ..kao danas 24kitchen na primer samo sto je ona bila prva koja je to pocela da radiSta znaci kuvati emisije za televiziju?Strpas video-traku u lonac?
![]()
U 21 veku, era sajber, sega mega, internet ti me pitas kakva je serijaKakva je serija, o cemu se radi?

Igrao sam igru. Nego radnja jel opsirna ili prosta?U 21 veku, era sajber, sega mega, internet ti me pitas kakva je serija
Ake nemas u vugla onda guglaj
Salim se malo... Dobra serija.. Ako volis fantastiku i vanzemaljce... I ako si igrao igricu... mada radnja nema veze sa igricom..
https://rs.titlovi.com/serije/halo-3167606/
Gledaj pa ces videti dal je prosto prosirenaIgrao sam igru. Nego radnja jel opsirna ili prosta?
Ma imam jos neke serije gledati zato pitam da ne gubim vreme. Ne volim komplikovane priceGledaj pa ces videti dal je prosto prosirena![]()
EzelDajte preporuku za neku seriju?!
Prison Break.....ne prevazidjeno do sad, 14.1 izlazi nova epizoda
Rome....onako...poucno...moze da se pogleda
Surface.....odgledao jednu sezonu i nije lose ali...nema je nigde

Озбиљна глумачка постава морам погледати.Severance (2022-)
Naučnofantastični triler zasnovan na zanimljivoj ideji o podeli uma na "poslovni" i "privatni" pri čemu osoba nema sećanja o svom drugom sebi.
Vrlo interesantna serija.