- Poruka
- 29.459
Ojjj Mito i religije su izmišljene pa šta...
Prava si tabloidna zver .
malo je zaboravan kako je nastalo pravoslavlje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ojjj Mito i religije su izmišljene pa šta...
Prava si tabloidna zver .
ma da, to je vise bilo tokom devedesetih, kada se pojavio onaj talas novokomponovanih pravoslavaca, forsirano... sada vise niko ne slavi to... mozda par pijanih klinaca, ako i oni...
Ni u Novom Pazaru se nije slavila Nova Godina.
- - - - - - - - - -
Hrbatima u okolini Tuzle redovno za Božić isključuju struju.
U Sarajevu zabranjena Pepa prase.I NG naravno.
...
Ni u Novom Pazaru se nije slavila Nova Godina.
- - - - - - - - - -
Hrbatima u okolini Tuzle redovno za Božić isključuju struju.
U Sarajevu zabranjena Pepa prase.I NG naravno.
...
lazes
je l su zabranili alkohol u Federaciji?
Treba to poslati tamo gde su otišli muslimani iz Mađarske,Rumunije,Grčke.Sve te zemlje su imale svoje muslimane.Eno ih u Turskoj.
Ne lažem.
Nisu.Još je rano biće i to na onih 23%,polako.
da slusaju tebe od sadasnje srpske bi ostala samo jedna zgrada gde bi dodik srbovao pred ogledalom
'Ајде Марлоне, не глупирај се на туђем налогу.
To su greške Srbije i Hrvatske.Mali smo mi za to.
Bili bi u svom prirodnom okruženju i imali bi svoju državu daleko od smdljivih kafira.
to sto ne mozes da me podneses na zk, ne znaci da mozes svuda pokazivati zuc sto ga ja poznajem a ti ne
- - - - - - - - - -
verujem, vi ste miomirisni kao poljsko cvece, videlo se to u proslom ratu
Не глупирај се, понављам.
ne znam ko se glupira, ja barem kuvam svaki dan a ti mi to osporavas i lupas kako treba samo jesti iz frikomovih kesica
osvesti se zeno, sa tobom sam na ignore, ako ti se svidja maki pisi mu na pp
Теби није баш најбоље данас. Шетај.
toliko o tome ko danas ovde lupeta utripovana seljanko
И Србија је била пре 10ак година пуна неких људи који су причали да не треба славити Папину Нову Годину, па је то с временом хвала Богу охануло.
.
Терапија се мора узимати редовно иначе нема ефекта.
Не ради се о Гргуру или чему већ, већ математици.
Кад закажеш виђање са неким, не кажеш "Видимо се 06. фебруара" или "19. Термидора" већ по нормалном каленадару кажеш "Видимо се 19. фебруара".
То је календар који користи цео свет.
Иначе идеја дочека као таква је нехришћанска, Нова Година је тихи верски празник који је административне природе, а још у време Краља Милана је раја правила дочеке и чекала поноћ.
najpoznatija muslimanke na Balkanu Senada Nurkic - Maca Diskrecija , izvesna Zerina sve cist moral
inace sve muslimane koje znam bludniche, piju alkohol a kad im pokazes svinjetinu imaju tantrum
i debela zorana ministarka je iztuzle