Quantcast

Serijal „Nacističke megastrukture”

Poruka
8.092
Ја сам идеолошки заслепљен!А та идеологија је?

Нудио Солун!?, што није нудио нешто што је његово Грац, Беч....

Оно што је мислио он је и урадио побио је приличан број Руса, Пољака, Чеха, Словака, Срба и тако нас Словене задужио за сва времена.

Наравно требали смо као и наши суседи да кренемо да убијамо све редом и тиме заузмемо одговарајуће место у цивилизацији као Хрвати, Немци, ти Бугари које си поменуо..........
Нисам ја фиреров адвокат, не знам зашто нам није нудио Беч уместо Солуна и ја бих више волео да смо могли да добијемо Беч, али нешто је ипак нудио. Шта нуде ови из ЕУ ? Ништа, само отимају.

Ја немам идеологију, моја идеологија је нација и држава, па свака идеологија мора бити у служби нације, а Хитлерова наци идеологија је имала много рупа, рецимо мржња према Јеврејима, који су данас највећи борци против исламизма. Такође Хитлер је издајник Европе и промотер исламизма, дакле издајник беле расе.
Данас антисемитизам, односно антијеврејтво у 90% случајева долази од муслиманских емиграната, док са друге стране Израел отворено подржава европске десничаре од Додика, преко аустријанца Штрахеа, Гирта итд.

Што се тиче Хрвата и Бугара они су увек водили паметну политику и зато су увек боље пролазили од нас.
Наш добар пример из нове историје су Срби из Р.С. који су у рату били немилосрдни и по први пут су одбацили глупости о ''српском витештву'', а опет са друге стране знали су да стану кад је морало да се стане и знали су да лобирају и да са западом воде дипломатске битке.
РС је опстала и биће независна и дефакто део Србије.
 
Poslednja izmena:

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.