waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Žene sa Dedinja tu će biti javne ličnosti a to su-Gala Videnović,Natasa Bekvalac........
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žene sa Dedinja tu će biti javne ličnosti a to su-Gala Videnović,Natasa Bekvalac........
Jos jedno ultra smece
Dajte ljudi, pa jos ni pocelo emitovanje a vi vec...
Mislim da ce ovo biti jedna od najkvalitetnijih srpskih serija, a u poslednjih par godina nije bilo nijedne.
Jos jedno ultra smece
ne smece nego gowna na gomili sa sve muvama........pazi Natasa Bekvalac
zena nema veze sa pevanjem i kakvo je to proserawanje sa Dedinja???
Ljudi nemaju leba da jedu, ostaju bez posla a oni mi tu prosipau Beverly Hills
I sad kaži kao slučajno sam postavio temu...ej Nato Nato,šta uradi ovom čoveku.
Samantha da ti malo ne *****š,ne branim ja nikog,niti si je slušala uživo,ajde možda i jesi,ali jesi li je gledala nekada u filmu ili seriji nisi,prvo pogledaj pa onda pričaj šta hoćeš
Moje citiranje,da ljudi vide na šta ti ličiš.
Samantha da ti malo ne *****š,ne branim ja nikog,niti si je slušala uživo,ajde možda i jesi,ali jesi li je gledala nekada u filmu ili seriji nisi,prvo pogledaj pa onda pričaj šta hoćeš
ma ajd mali odje6i.....kao prvo vec mi se cini da je serija shit kad ce nju da dovedu da glume,
znaci haos od srannja.. drugo serija ce biti jos jedna kopija tipa Jelena ili ono Ljubav i mrznja ...bogatasice ovo ono.... nije bre to za Srbiju aloooooooooooooooooo
kakvo Dedinje??? Sta je bre vama???
Svaki pokusaj imitacije "Ocajnih domacica" smatram jadnim, a pre svega mislim da NASI nece to dobro odraditi...
DH su jedne jedine!
1-nisam mali
2-nisam hteo da te vređam
3-videćemo kakva će serija biti
4.znaš da brojiš...i to je nešto
4.znaš da brojiš...i to je nešto