Серија "У клинчу"

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Прати ли неко? Каква вам је ова серија?

Мени се допада, гледам је од прве сезоне. Осликава моју генерацију и њихове борбе.

Намерно сам овде јер верујем да то већином прате млади.

Iskreno, glupost od serije kao i 90% naših novijih serija
Jedine dve koje su mi se svidele su "Azbuka našeg života" jer je dosta realna, stvarna slika jedne porodice i "Tunel" koja je snimljena po istinitim policijskim slučajevima.
То није било приказивано на РТС или неким већим станицама ако се не ваерам. Мени је "У Клинчу" серија само таква. Већини се не свиђа, али ја и чак моји у кући гледамо. Могу се пронаћи скоро у сваком лику, и сваки лик је много добро написан и никако запостављен.

Сваки има јако изражајну и себи својствену причу. Иначе не волим и не слушам ни Војажа ни Нућија, то знаш

ja kao da sam promašila milenijum što se tiče toga, ali okej ako si uspeo @bernardo da izvučeš nešto poučno iz te serije onda je to odlično, meni lično ne drži pažnju
Свиђа ми се јер лично могу да се пронађем у ликовима, у сваком по мало. Сваки је јако добро написан. Многи неће да гледају због Војажа. Ја ни не гледам због њега, нити и због једног глумца. Глумицу Аниту која глуми Милицу познајем лично, она ми је комшиница вамо. Ишла је у моју школу такође

Свиђа ми се јер лично могу да се пронађем у ликовима, у сваком по мало. Сваки је јако добро написан. Многи неће да гледају због Војажа. Ја ни не гледам због њега, нити и због једног глумца. Глумицу Аниту која глуми Милицу познајем лично, она ми је комшиница вамо. Ишла је у моју школу такође
Mislim da ne treba ignorisati Vojaza... u kom smislu ? Generalno javnost u Srbiji ima tendenciju da pljuje svakoga na javnoj sceni... Vojaz jeste u neku ruku estradna licnost koja ne zasluzuje slavu koju ima, ali daleko od toga da je iritantan.

Odlična serija !
Dokaz ?
Odgledao sam sve sezone u jednom dahu.
Podela odlična, malo mi glumata onaj "brat vlasnice kafića", ostali odlični.

Vojaž je baš harizmatičan. Devojke prelepe ... Ceca Bojković mi još uvek nije za izlapele babe.

Eto, zadnjih godina mi je to baš omiljena serija, odmah iza serije "Klan".

Dobro su počeli i "Dinastiju", ali im je nešto pokvarilo pamet, pa prekinuše snimanje ...

Back