Serija 'Ravna Gora' ili Sve o Drazi Mihajlovicu

Koje ostvarenje objektivnije sagledava Drugi svetski rat?

• Serija Ravna Gora

• Filmovi Velja Bulajica

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ti već jednom rekoh - ne brini ti za moju ideologiju.

I ako je to stvarno tačno, nema problema. Mi smo svoje obavili - razguzili smo i vaše gospodare i vas, naci dupe-uvlakački škart.

Ali đaba se tješiš - nije tako. To što vas sada liberali u borbi protiv nas tetoše, to je sve dotle dok vi po svom dobrom starom običaju ne podivljate ... a onda će oni opet zvati nas.
Mi imamo najefektivniji lijek protiv vas.

Nebrini se profesore tu sam ja nisam nitiću ikad bežati od takvih kakvi ste ti Nez.
Videćemo ko će za koga imati lek!!!!

Дивно је видети праве Стаљинисте,мука је од демократа који бранећи своје дедове,бране и своју од убијених мученика отету имовину.
Дискусија са Стаљинистима увек има свој ток,свој ниво и свој најбој,те ме весели када угледам како срп и чекић воде противу свастике са 1:0 :zstidljivko:

Весели ме и чињеница да се знамо од раније,па међу нама тајни нема...

Оно што бих волео да кажем друговима равногорцима и другарицама Ненси и Милици да ми је част што сам у расправи на њиховој страни,то је само доказ да сам ја као и мој Учитељ увек војник ИСТИНЕ. А добро је познато да је ИСТИНА највећи противник комунистичких бандита.

Истина је такође и то да ја нисам равногорац,нити демократа,ја слободно корачам оним путем којим су корачали Српски и Европски витезови и тако ће бити увек.

Ma sve jasno kao dan. Samo piči kad ti dozvole i dokle ti budu dozvoljavali.

m0406.gif

Дивно је видети праве Стаљинисте,мука је од демократа који бранећи своје дедове,бране и своју од убијених мученика отету имовину.
Дискусија са Стаљинистима увек има свој ток,свој ниво и свој најбој,те ме весели када угледам како срп и чекић воде противу свастике са 1:0 :zstidljivko:

Весели ме и чињеница да се знамо од раније,па међу нама тајни нема...

Оно што бих волео да кажем друговима равногорцима и другарицама Ненси и Милици да ми је част што сам у расправи на њиховој страни,то је само доказ да сам ја као и мој Учитељ увек војник ИСТИНЕ. А добро је познато да је ИСТИНА највећи противник комунистичких бандита.

Истина је такође и то да ја нисам равногорац,нити демократа,ја слободно корачам оним путем којим су корачали Српски и Европски витезови и тако ће бити увек.
Đaba Lautneru te tvoje parole i priče o istini.

Kao što je bilo u građanskom ratu

2m4dt3b.jpg

tako ti je bilo i WWII.

СССР је био тамница руског народа.

- - - - - - - - - -

другови бандити су закључили да ја вас мрзим и да сте ви моје оруђе којим промовишем своје болесне идеје z:mrgreen:

Мислим да грешиш друже Плави, мислим да је то био само изговор. Нити си ти крио своје полазне ставове нити ми и око њих смо се расправљали још пре тристотинак страница или више.Мени се чини да је нешто друго у питању али нисам сигуран шта.

Mizerni nivo diskusije se održava. Drugovi komunisti, opet vam kažem, rešite medjusobna trvenja van ove teme.
Prozivanjem korisnika govorite o sebi. Vaš metod pravljenja spiskova je poznat.

Dolazi vreme kada ćete morati da vratite popljačkano i to je ono što je najbolnije. Živite lažne živote u tudjim kućama, na tudjem imanju.
Što bi rekao kolega Pobedonoscev: "mrtav vam je vodja, mrtva vam je država, lezite u grob i ne koprcajte se"

Мени вера забрањује да било кога мрзим,мрзети неког значи бити испод њега.
Ваш Велики проблем у расправи самном је тај што ја поседујем аргументе а ви не.
У недостатку аргумената Ви нападате моје ставове,који су вам разуме се страни,ваш једини аргумент је -Ти си фашиста.

Према томе,као и много пута до сада,излазим као победник из вашег комунистичког муља,Европско Сунце ће већ сутра мој оклоп учинити сјајним а ваше револуционарне одоре ће заувек бити штрокаве и заудараће на прљаво блато и на крв невино побијених Срба и Европљана.
Ahahahahaaaaaa...vala ni Dragos Kalaic nebi ovo bolje napisao. Samo ima jedna mala malesna mana. Niti si ti vitez niti imas argumente a o tome da si izlazio kao pobednik iz rasprave sa komunistima ni govora nema. Vidis i ja sam za tebe mislio da si ozbiljniji sagovornik ali ti si samo jos jedan oholi i nadmeni klon koji pokusava da sebi zaradi oreol mucenika. Moja ti je preporuka za dalje Kad raspravljas ili pokusavas to da radis ne potcenjuj protivnika moze da ti se obije o glavu pa da ispadnes smesan. A sad idi ponovo da cmizdris Milici i Nensi da te uzmu u zastitu od zlih komunista,to je bas viteski.

Mizerni nivo diskusije se održava. Drugovi komunisti, opet vam kažem, rešite medjusobna trvenja van ove teme.
Prozivanjem korisnika govorite o sebi. Vaš metod pravljenja spiskova je poznat.

Dolazi vreme kada ćete morati da vratite popljačkano i to je ono što je najbolnije. Živite lažne živote u tudjim kućama, na tudjem imanju.
Što bi rekao kolega Pobedonoscev: "mrtav vam je vodja, mrtva vam je država, lezite u grob i ne koprcajte se"
Nensi milion puta si ovde komunistima pripisivala najgore osobine i to svima bez razlike cemu sad kukanje kad komunisti vrate loptu?

Nema veze da li sam ja zadovoljan vec cinjenica da ako pravilo vazi za jedne vazi i za druge. A ako ti potegnes drugi korak ja cu Obznanu i dvadeset godina zatvaranja i ubijanja pa smo ponovo na pocetku tj nigde. Vrtimo se u krug iz koga je tesko izaci. Jednom sam ti rekao da mislim da je spomenik na kome bi pisalo, ONI SU PALI ZA SRBIJU bio dobar osnov za pocetak a istoriju vratiti tamo gde joj je i mesto medju istoricare.

Како су комунисти пали за Србију кад ништа српско нису имални ни бранили? Нису имали чак ни своју партију него су ратовали за КП ЦК Хрватске и КП ЦК Словеније.

Kako je viteški o desnom ekstremizmu i Ravnogorcima zborio Lautner

interesantno mišljenje imaš.
dakle ti si rojalista koji baštini demokratsko uređenje ?
desni ekstremizam ne može biti loš za državu,on je može preporoditi i vaspostaviti neke nove principe koji bi ozdravili trenutno veoma bolesno tkivo u Srba.
ravnogorstvo koje ti zastupaš odvelo je ovu zemlju i ovaj narod u velike nesreće,prvo saradnjom sa komunistima a potom i bezumnim potezima i političkom nepismenošću.
ja sam takođe monarhista,ali poštujem put Milana Nedića i misao Dimitrija Ljotića koji je jasno govorio da dok je Kralj u tuđoj zemlji njegove zapovesti su ništavne,tako je i danas,dokle god je Prestolonaslednik prvi borac protivu Krune i dokle god je pod uticajem liberalnih-judeo-demonokrata,Kruna nema budućnost a ni podršku.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/474005-Rok-trajanja?p=18321422&viewfull=1#post18321422

z:mrgreen:

Драгош је мој Учитељ.
А што се тиче осталог и слепац види колико си далеко од мене. z:mrgreen:
Pa ja bi se bre ubio odmah kada bi nasao samo jednu zajednicku crtu sa tobom i tvojim idejama. A sto se tice tvog angazovanja na Forumu ja sam ti zahvalan za to. Nema bolje reklame za komunizam od onoga sto ti pises i propagiras.

Milice pa zar je ovo istina? Zar su komunisti morali i pesme da vam pisu?

Komunisti su pootimali i melodije i prepevavali ih drugu Titu ..

- - - - - - - - - -

Vidiš kako su komunisti brinuli o srpskom patriotizmu! :D

Ja samo vidim da tvoj Toma silnu neku lovu troši ..,
mlogo veliku ..,

a odakle, videćemo.

вако--наш колега ВУЧИЈИ ЧОПОР је имао једно питањце на које нико од црвених бандита није дао одговор--зашто се од "другова" тзв народних хероја после рата (45)није вратио у свој родни крај---одговор ---јер су у свом родном крају познати као гогогузија(бедници,лопови,сецикесе,кокошари,даме сумњивог морала........)што значи да нису имали НА ШТА ДА СЕ ВРАТЕ--какве то везе има са садашњим приликама у србији Е па има данашњи еуталибани су листом потомци ових црвених бандита зашто они то раде и безглаво јуре у еурупу без обзира на цену(продаја космета)е зато што немају где да се врате шта сада да причају (православље,светосавље,краљ петар,карађорђе....)па како они то да причају када су то пљували као надничари загорског бандита--ЕтЕ толико

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back