serija "DR. HOUSE"

:dash: Ajoj, izgleda da se Alison vraca u igru :besna:

Odosmo na 2. pejdž :lol:

Zdravo, Bufalo :D

Ček, ček... ko beše Alison? Ona mala? :eek:

Auuuu, ova sa Katnerovim samoubistvom i otvorenim apelom da ukoliko planirate isto, pre toga pozovete broj taj i taj.... Ne znam da li bi neko razmišljao o tom pozivu. :sad2:

Ali, jedan poziv menja sve..... Da li? :thumbdown:

Nego, ovu ovonedeljnu „Saviors“, skinula odmah isto veče, ali nikako da je odgledam. Izgleda ono dvoje raskinuli? :eek:

Meni su njanjavi oboje :roll:

Inače, 13-ca, koja mi je bila vrlo nesimpatična u početku, sada mi je baš gotivan lik :super:

Joj, baš mi nedostaje malo više Haus - Vilson duela, 'el da? :think:

Camerun je Alison. Sada se ona kosmota celu epizodu oko House-a i svi se poplashishe da se ne smuvaju, kad ono... Odgledajte :) Inache, i ona i onaj njen plavojko su mi bili mnogo simpatichniji dok su bili u House-ovom timu. Dobro, Cameron je i nekako, ali onaj lik je napokon dobio bradicu, pa sada neshto zalama... Malo lupetanja nije zgoreg, ha! :)

Meni vishe nedostaje House - Cuddy muvanja ... Ako cemo iskreno! ;)
13-ica mi je bila mnogo draza pre nego shto se dokachila Formana.

13-ica mi je bila mnogo draza pre nego shto se dokachila Formana.

Ha ha ha, pa ja ne znam ko se tu koga dokopao. Jao ja sam sad u nekom zaostatku, ali raspust je pa cemo sve to nadoknaditi.

Za Kutnera sam cula na forumu naucne fantastike pa vi vidite popularnost Housa.

I Bufalo tesko mi pada borba protiv zaljubljenosti u tvoj avatar (nemoj sad da stavis neko govece kao avatar, molim te ;))

Dragi moji, peta sezona je uveliko u toku. Dvadeset epizoda je iza nas, a bice ih josh. Drago mi je shto ljudi vole ovu seriju!!! Stvarno mi je drago kada vidim da ljudi osete kvalitet i zalepe se na njega :)

By the way, malo mi je chudno da gomila ovde prisutnih zna za Hjua samo iz Grne Guje. Lik ima gomiletinu filmova iza sebe, a vi samo princ i poruchnik. Ili sam mozda ja joz veci napaljenik od svih vas, pa znam gomiletinu stvari o ovom genijalcu? :think:

Zivi mi meni bili i samo veselo!!! :super::super::super::super::bye:

Moram ti poslati zahtev za prijateljstvo. Ali pre toga...

Kad smo kod filmova - preporucujem svima Devojka iz Rija, film je toliko otkacen, kao i sam Hju. Ja mislim da mu je to najbolje ostvarenje na velikom ekranu. Sad u skoli (cas engleskog) smo gledali Razum i osecajnost (bez prevoda-ali kome to jos treba), tu je epizodista, zatim Stjuart Litl, Dalmatinac, ima ga i u Prijateljima i mnogo bolje u nekim elementima od Guje - skecevi sa Stivenom Frajem. To je sto sam gledala, a znam za ovaj novi film Street kings, ali nisam Rivsov fan pa ne zurim...

Moram ti poslati zahtev za prijateljstvo. Ali pre toga...

Kad smo kod filmova - preporucujem svima Devojka iz Rija, film je toliko otkacen, kao i sam Hju. Ja mislim da mu je to najbolje ostvarenje na velikom ekranu. Sad u skoli (cas engleskog) smo gledali Razum i osecajnost (bez prevoda-ali kome to jos treba), tu je epizodista, zatim Stjuart Litl, Dalmatinac, ima ga i u Prijateljima i mnogo bolje u nekim elementima od Guje - skecevi sa Stivenom Frajem. To je sto sam gledala, a znam za ovaj novi film Street kings, ali nisam Rivsov fan pa ne zurim...

Zaboravila si "Maybe Baby", tu je skroz blesav! :lol:

Gledala sam i taj poslednji koji je snimio "Str. Kings", jedino nisam "Devojka iz Rija", to nisam mogla da pronađem na net-u, a jedno vreme sam intezivno tražila seriju "Fortysomething " jer sam gledala neke inserte na tjubu i baš mi se dopalo :cool:

Dodala bih još i seriju "A Bit of Fry and Laurie" koja može da se nađe, ali nikako da je skinem.

Inače, ne znam da li ga se sećate iz spota Eni Lenoks? :D

He hehe... Nemam ja nishta protiv zaljubljenosti, a Hjua ne michem odavde ni pod "razno". :) Samo kazem da je pricha oko 13-ice i Formana smarajuca (bar meni), kao i ono dvoje shto su sada (posebno u poslednjoj epizodi) skroz njanjavi (kao shto neko reche :)).
Ja sam za muvanje, ali dajte Grega u prvi plan shto se toga tiche :)

Poslednja izmena:
Kako da ne, kako da ne?

:)

Intenzivno radim na engleskoj verziji. Prvo treba da izlomim jezik i nauchim kako da je lepo otpevam, potov trk u Kragujevac u studio. Ne zurim nikuda, mada su mi mnogi stranci pisali sa molbom da odradim pesmicu tako da mogu i oni da je razumeju :D

Meni myspace mnogo znachi, bash zbog kachenja pesama i slichnih sitnica.

Zaboravila si "Maybe Baby", tu je skroz blesav!

Gledala sam i taj poslednji koji je snimio "Str. Kings", jedino nisam "Devojka iz Rija", to nisam mogla da pronađem na net-u, a jedno vreme sam intezivno tražila seriju "Fortysomething " jer sam gledala neke inserte na tjubu i baš mi se dopalo

E jeste, maybe baby kad pise pricu, bilo pre par godina na Avali u 8 sati uvece (cega se ja secam). I ja sam Fortysomething gledala na youtube malo i zaista je urnebesno.

Tesko je kad si okruzen ljudima koji se cude cudima.. haha ;) svidja mi se

Joj, ali prevod mi je oduzeo dushu... Ustvari, vishe mome bratu s kojim sam ga radila. Moram grdno da vezbam da bi sve ispalo kako valja na snimanju tako da mislim da cu za mesec dana moci da se shepurim i sa engleskom verzijom te pesme.

inache, text je nastao bezmalo u jednom dahu. Tako ti je to kada imash bezmalo dvometarsku inspiraciju. :D

Back