Gde gledate seiju i da li postoji negde na netu da se skine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ajoj, izgleda da se Alison vraca u igru 
Ajoj, izgleda da se Alison vraca u igru
![]()

Inache, i ona i onaj njen plavojko su mi bili mnogo simpatichniji dok su bili u House-ovom timu. Dobro, Cameron je i nekako, ali onaj lik je napokon dobio bradicu, pa sada neshto zalama... Malo lupetanja nije zgoreg, ha! 
13-ica mi je bila mnogo draza pre nego shto se dokachila Formana.
Dragi moji, peta sezona je uveliko u toku. Dvadeset epizoda je iza nas, a bice ih josh. Drago mi je shto ljudi vole ovu seriju!!! Stvarno mi je drago kada vidim da ljudi osete kvalitet i zalepe se na njega
By the way, malo mi je chudno da gomila ovde prisutnih zna za Hjua samo iz Grne Guje. Lik ima gomiletinu filmova iza sebe, a vi samo princ i poruchnik. Ili sam mozda ja joz veci napaljenik od svih vas, pa znam gomiletinu stvari o ovom genijalcu?
Zivi mi meni bili i samo veselo!!!![]()
Moram ti poslati zahtev za prijateljstvo. Ali pre toga...
Kad smo kod filmova - preporucujem svima Devojka iz Rija, film je toliko otkacen, kao i sam Hju. Ja mislim da mu je to najbolje ostvarenje na velikom ekranu. Sad u skoli (cas engleskog) smo gledali Razum i osecajnost (bez prevoda-ali kome to jos treba), tu je epizodista, zatim Stjuart Litl, Dalmatinac, ima ga i u Prijateljima i mnogo bolje u nekim elementima od Guje - skecevi sa Stivenom Frajem. To je sto sam gledala, a znam za ovaj novi film Street kings, ali nisam Rivsov fan pa ne zurim...

Samo kazem da je pricha oko 13-ice i Formana smarajuca (bar meni), kao i ono dvoje shto su sada (posebno u poslednjoj epizodi) skroz njanjavi (kao shto neko reche
). 

Zaboravila si "Maybe Baby", tu je skroz blesav!
Gledala sam i taj poslednji koji je snimio "Str. Kings", jedino nisam "Devojka iz Rija", to nisam mogla da pronađem na net-u, a jedno vreme sam intezivno tražila seriju "Fortysomething " jer sam gledala neke inserte na tjubu i baš mi se dopalo