serija "DR. HOUSE"

HUGH IS HELLO MAGAZINE'S MOST ATTRACTIVE MAN OF 2009

It's an event that's 12 months in the making - the culmination of hellomagazine.com's most attractive and most elegant polls draws interest from around the world and gets readers clicking in their thousands.

And excitement this year was equally as high. In total the three categories – most attractive man, woman and most elegant woman - attracted nearly three quarters of a million votes.

The battle for the most attractive man title turned into a two horse race, with Twilight hunk Robert Pattinson and House star Hugh Laurie neck and neck right until the end. At the close of the poll over 500,000 votes had been cast in this category alone and last year's winner Rob was eventually beaten into second place by fellow Brit Hugh. The final outcome showed just how close the result was with only 4,770 votes seperating the two.

Hugh led with 25.4 per cent of the vote, while Robert's fans amassed just under a quarter of the total.

http://www.hellomagazine.com/celebrities/201001262808/hugh-laurie/most-attractive/stewart-jolie/1/

Ja sam tek juce videla za glasanje i vec je bilo zatvoreno, ali nebitno izglasali ga i bez mene. :lol:

To me uopste ne cudi jer je on komicar 20 i vise godina. :)
Kad se setim njegovih uloga u "Jeeves & Wooster", "A bit of Fry & Laurie"... ili legendarnom "Blackadder"-u, pa tu je dovoljno samo da se pojavi, ili napravi neku od onih njegovih grimasa pa da umrem od smeha. :D Stvarno je fantastican u tom svom poslu. :D

Nego, kakva li ce biti ta epizoda (ili epizode) [H]ouse-a sto ce on rezirati?
Mislim, znam da ce biti odlicna, u to ne sumnjam, nego da li ce mozda nesto malo promeniti? Ubaciti neku novinu ili sl.? Sta mislis?

Jednu epizodu ce rezirati. Kako chuh bice drugachija, ali su svi iz ekipe, pochev od LIse E., odushevljeni kako je sve to odradjeno. Nije mu prvi put da rezira, ali kazu da se toliko uneo u taj posao da se nije pojavio na gomili nekih vecherinki i slichnih dogadjaja. Kazu, sedeo je u studiju i smishljao kako i shta. Jedva chekam da vidim kako je sve to ispalo, mada ni milisekunda ne sumnjah da ce biti loodilo. Nadam se da nece biti onih koji ce bilo kakvu razlichitost popljuvati, kao shto je bio sluchaj sa epizodom "Broken".

Ma Lisa je odusevljena samo kad vidi Hugha, sto podrazumeva i to da je odusevljava i sve ono sto on radi. :lol:
To sam i ja citala da se nije pojavljivao na par nekih Foxovih zabava zbog posla, i isto da je uspeo za tu epizodu da dovede onog glumca iz "Good night, and good luck" (ne mogu da se setim kako se zove).
Ne sumnjam ni ja da ce nesto faliti, daleko od toga, a jedva cekam da vidim kako ce sve izgledati. :D:D:D

Pa neka pljuvaju, sta te briga. To rade ovi ovde nasi, svugde u svetu seriju vole cak i vise nego prethodnih godina. :) A "Broken" je (po meni) najbolje odradjena epizoda ove sezone, ako ne i serije uopsteno. Ipak je serija po zanru drama, ne komedija. ;)

Nevezano za njegovu pojavu, mada joj opasno zavidim shto je u shansi da ga uzivo gleda svakog dana, ovo je izjavila chisto profesionalno, jer je sve odradio totalno odgovorno kao da mu je rezija glavno zanimanje.
I meni je "Broken" stvarno vrh! Mogla bih da gledam kao film.

Nevezano za njegovu pojavu, mada joj opasno zavidim shto je u shansi da ga uzivo gleda svakog dana, ovo je izjavila chisto profesionalno, jer je sve odradio totalno odgovorno kao da mu je rezija glavno zanimanje.
I meni je "Broken" stvarno vrh! Mogla bih da gledam kao film.
Malo se salim za Lisu, mada se iz aviona vidi da joj se Hugh zesce svidja. :lol:
A ja zavidim svima iz serije koji su sa njim stalno. :D
Bice ta epizoda extra, jer sve sto je do sada rezirao ili snimao je extra, ne treba sumnjati u to ni malo. ;)

Daj link da glasam odmah!!! :)
Lisa je u jednom intervjuu nabrojala gomiletinu njegovih kvaliteta: profesionalan, zabavan, drag, odgovoran, sharmantan, multitalentovan,... ali i ozenjen. To na kraju je izjavila sa tugom u glasu.
Oni su fenomenalni prijatelji privatno i na tome im svaka chast, poshto su mi obadvoje ultra pozitivni. Naravno, Hugh je posebno poseban :)

Pusti me sad, glasam :hahaha: :rotf:
Ako ga do sada nije smuvala ostace ovako je do sada... Mislim na privatnu scenu :D
Ne znam o tom "serijskom" muvanju. Mislim da ce biti necheg, ali opet u blazoj kolichini, jer svako konachno smuvavanje bi dovelo do zavrshetka serije, shto je miljama daleko od onog shto zelim. Samo neka teraju ovako, ja se ne zalim ;)

Pusti me sad, glasam :hahaha: :rotf:
Dobra ti je ova. :lol:

Ako ga do sada nije smuvala ostace ovako je do sada... Mislim na privatnu scenu :D
Ne znam o tom "serijskom" muvanju. Mislim da ce biti necheg, ali opet u blazoj kolichini, jer svako konachno smuvavanje bi dovelo do zavrshetka serije, shto je miljama daleko od onog shto zelim. Samo neka teraju ovako, ja se ne zalim ;)
Neka tako i ostane. ;)
A sto se serije tice, kakvo crno zavrsavanje, tek su na pocetku snimanja. Nadam se da im zavrsetak nece pasti na pamet jos dugo, dugo, dugo... :)

:zcepanje: Presmesan je. :D Ma u svakoj sceni "Blackadder"-a je presmesan, mada mi je najjaci u epizodi kada gleda predstavu pa kad mu dobace bombu. :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Back