комшија
Stara legenda
- Poruka
- 95.352
https://dnevnizurnal.com/sergej-uzivo-ako-vam-je-vucic-dobar-sedite-kuci-i-drkajte-kuac/
SERGEJ UŽIVO: Ako vam je Vučić dobar, sedite kući i drkajte ku#ac!
Mart 11, 2019
Glumac Sergej Trifunović gostovao je na jednoj lokalnoj televiziji u kojoj je imao zaista nezgodan rečnik. Toliko neezgodan da su čak i mnogi opozicioni političari skrenuli pažnju da to ipak ne radi.
Popularni glumac je u toku emisije istakao da je jako važno de biračko telo probudi jer se na izborima glasa o sudbini čitavog naroda i budućnosti države.
Na ciničan odgovor novinarke da to možda i ne može ništa da promeni, SERGEJ je uzviknuo:
SERGEJ: Pa čeka jel ti glasaš? Jel izlaziš na ulice kada treba?
NOVINARKA: Jel mislis da izlazak na ulice nešto menja?
SERGEJ: Pa da ne mislim ne bih ni bio kod tebe u emisiji. Jel ti misliš da ulica može da promeni stanje?
NOVINARKA: Pa ne znam možda u Francuskoj.
SERGEJ: E ****** sad. Pa što se baviš ovim poslom, što ne radiš u modi?
NOVINARKA: Pa čekaj, zašto to, ko kaže da će novi…
SERGEJ: Izvini što te prekidam. Ako vam je Vučić dobar, sviđa vam se ovakva Srbija onda ****** ostanite kući i drkajte *****. Ako vam je sve ovo ok opalite lepo po kožici.
Novinarka ove televizije nije dalje insistirala na pitanja o protesima i ulici.
- - - - - - - - - -
ИСТОРИЈСКА ИЗЈАВА СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА У СУСРЕТ 9. МАЈУ!
SERGEJ UŽIVO: Ako vam je Vučić dobar, sedite kući i drkajte ku#ac!
Mart 11, 2019
Glumac Sergej Trifunović gostovao je na jednoj lokalnoj televiziji u kojoj je imao zaista nezgodan rečnik. Toliko neezgodan da su čak i mnogi opozicioni političari skrenuli pažnju da to ipak ne radi.
Popularni glumac je u toku emisije istakao da je jako važno de biračko telo probudi jer se na izborima glasa o sudbini čitavog naroda i budućnosti države.
Na ciničan odgovor novinarke da to možda i ne može ništa da promeni, SERGEJ je uzviknuo:
SERGEJ: Pa čeka jel ti glasaš? Jel izlaziš na ulice kada treba?
NOVINARKA: Jel mislis da izlazak na ulice nešto menja?
SERGEJ: Pa da ne mislim ne bih ni bio kod tebe u emisiji. Jel ti misliš da ulica može da promeni stanje?
NOVINARKA: Pa ne znam možda u Francuskoj.
SERGEJ: E ****** sad. Pa što se baviš ovim poslom, što ne radiš u modi?
NOVINARKA: Pa čekaj, zašto to, ko kaže da će novi…
SERGEJ: Izvini što te prekidam. Ako vam je Vučić dobar, sviđa vam se ovakva Srbija onda ****** ostanite kući i drkajte *****. Ako vam je sve ovo ok opalite lepo po kožici.
Novinarka ove televizije nije dalje insistirala na pitanja o protesima i ulici.
- - - - - - - - - -
ИСТОРИЈСКА ИЗЈАВА СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА У СУСРЕТ 9. МАЈУ!