SERGEJ UŽIVO: Ako vam je Vučić dobar, sedite kući i drkajte ku#ac!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
95.352
https://dnevnizurnal.com/sergej-uzivo-ako-vam-je-vucic-dobar-sedite-kuci-i-drkajte-kuac/

SERGEJ UŽIVO: Ako vam je Vučić dobar, sedite kući i drkajte ku#ac!

sergej.jpg

Mart 11, 2019

Glumac Sergej Trifunović gostovao je na jednoj lokalnoj televiziji u kojoj je imao zaista nezgodan rečnik. Toliko neezgodan da su čak i mnogi opozicioni političari skrenuli pažnju da to ipak ne radi.

Popularni glumac je u toku emisije istakao da je jako važno de biračko telo probudi jer se na izborima glasa o sudbini čitavog naroda i budućnosti države.

Na ciničan odgovor novinarke da to možda i ne može ništa da promeni, SERGEJ je uzviknuo:

SERGEJ: Pa čeka jel ti glasaš? Jel izlaziš na ulice kada treba?

NOVINARKA: Jel mislis da izlazak na ulice nešto menja?

SERGEJ: Pa da ne mislim ne bih ni bio kod tebe u emisiji. Jel ti misliš da ulica može da promeni stanje?

NOVINARKA: Pa ne znam možda u Francuskoj.

SERGEJ: E ****** sad. Pa što se baviš ovim poslom, što ne radiš u modi?

NOVINARKA: Pa čekaj, zašto to, ko kaže da će novi…

SERGEJ: Izvini što te prekidam. Ako vam je Vučić dobar, sviđa vam se ovakva Srbija onda ****** ostanite kući i drkajte *****. Ako vam je sve ovo ok opalite lepo po kožici.

Novinarka ove televizije nije dalje insistirala na pitanja o protesima i ulici.

- - - - - - - - - -

ИСТОРИЈСКА ИЗЈАВА СЕРГЕЈА ТРИФУНОВИЋА У СУСРЕТ 9. МАЈУ!:bravo:

Biće da je Sergej Vučićev indijanac.To je Slobina škola ipak je AV samo jedan mali Slobin ministar propagande i ništa više.Tako je i Sloba puštao svog psića Šekija da serre o klanjima i zarđalim kašikama da bi posle narod rekao kako je Sloba jedini normalan i pristojan političar jer eto ne priča gadosti kao neki.Tako i AV sada pušta ovu budalu da priča gluposti a onda on eto otvara mostove,nadvožnjake i tunele i laže kako nam ide mnogo dobro,i da ga je sramota zbog toga

Ne za državu, nego za Službu.

A to ne da nije isto, nego ni blizu...

Kao što smo videli, i kao što ćemo i dalje gledati, države su potrošna roba, a Služba je večna...

Sta toznaci za "Sluzbu"? Pretpostavljam da je to sinonim za drzvnu bezbednost, ali postavlja se pitanje zasto bi za nju radio, sta bi se time postiglo, i kako uopste znas/znate da li ili kad neko radi za tu "sluzbu"?

@ tema

Recnik mu je grozan, ali pogadja sustinu, a to je da onom kome je dobro, neka sedi kuci i neka ne kuka i ne zeli se.

:eek:

Bože kakav frenetični prostak ...

Komšo brate i ti prolupao, ovo je čista anti-reklama
Говор побуне не може бити говор књижевних салона. Нарочито не када се на власти налази такав радикалски примитивац какав је Александар Вучић.

Sta toznaci za "Sluzbu"? Pretpostavljam da je to sinonim za drzvnu bezbednost, ali postavlja se pitanje zasto bi za nju radio, sta bi se time postiglo, i kako uopste znas/znate da li ili kad neko radi za tu "sluzbu"?

Ne. To je sinonim za političko-biznismensko-mafijaško-državnobezbednosnu hobotnicu iliti mrežu, neformalne i neodređene strukture, koja vedri i oblači na ovoj teritoriji (koju neki zovu "država"). postavlja i smenjuje predsednike, vlade, zvanične direktore bezbednosnih službi, ubija, trguje,...a sve u cilju zadržavanja sopstvene moći i vlasti na teritoriji.

Pošto je ta struktura potekla iz UDBE, zovemo je "Služba"...

A kako znam? Prosto...ne postoji jedan...pazi NI JEDAN u politici eksponiran lik, pogotovo ne neko kao braća Trifunović...a da nije tu po volji Službe...

Jednostavno...oni koji nisu po volji Službe još nisu uspeli da se probiju bilo gde za ovih 30 godina "demokratije" u Srbiji...mogu anonimno da šetaju i zvižde...alli da budu "Vođe", i da se eksponiraju kao Sergej...to niks.

Ne. To je sinonim za političko-biznismensko-mafijaško-državnobezbednosnu hobotnicu iliti mrežu, neformalne i neodređene strukture, koja vedri i oblači na ovoj teritoriji (koju neki zovu "država"). postavlja i smenjuje predsednike, vlade, zvanične direktore bezbednosnih službi, ubija, trguje,...a sve u cilju zadržavanja sopstvene moći i vlasti na teritoriji.

Pošto je ta struktura potekla iz UDBE, zovemo je "Služba"...

A kako znam? Prosto...ne postoji jedan...pazi NI JEDAN u politici eksponiran lik, pogotovo ne neko kao braća Trifunović...a da nije tu po volji Službe...

Jednostavno...oni koji nisu po volji Službe još nisu uspeli da se probiju bilo gde za ovih 30 godina "demokratije" u Srbiji...mogu anonimno da šetaju i zvižde...alli da budu "Vođe", i da se eksponiraju kao Sergej...to niks.

Cekaj ako je to kriterijum, onda ispada da su svi dosadasnji politicari,pocev od 90-tih radili po nalogu "sluzbe" narocito oni koji su bili eksponirani (predsednici, premijeri), u sta ipak ne mozu da poverujem (primer Kostunice ali i mnogih drugih).

Na stranu sto mi ta tvoja definicija 'sliuzbe"nije bas jasna ispada kao neka mafija koja je jaca od svega a videli smo na 1000 primera da ipak nije tj,. da se ispostovala volja naroda a ne nikakve "sluzbe".

@ tema

Recnik mu je grozan, ali pogadja sustinu, a to je da onom kome je dobro, neka sedi kuci i neka ne kuka i ne zeli se.

Vec su iznoseni dokazi ovde na forumu.

- - - - - - - - - -

NOVINARKA: Jel mislis da izlazak na ulice nešto menja?

SERGEJ: Pa da ne mislim ne bih ni bio kod tebe u emisiji. Jel ti misliš da ulica može da promeni stanje?

NOVINARKA: Pa ne znam možda u Francuskoj.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ovim mu ga je šuknula, svaka joj čast. :lol:

Novinarka izbambusala Sergeja.

Ali to nije lose, dize mu rejting, kao Bjelome.

Biće da je Sergej Vučićev indijanac.To je Slobina škola ipak je AV samo jedan mali Slobin ministar propagande i ništa više.Tako je i Sloba puštao svog psića Šekija da serre o klanjima i zarđalim kašikama da bi posle narod rekao kako je Sloba jedini normalan i pristojan političar jer eto ne priča gadosti kao neki.Tako i AV sada pušta ovu budalu da priča gluposti a onda on eto otvara mostove,nadvožnjake i tunele i laže kako nam ide mnogo dobro,i da ga je sramota zbog toga

Ne znam, meni više LDP deluje kao novi Šešelj

Naravno, To je jezik koji oni razumeju a ne kao Lutovac pesnicki sa dziberima, Sa dziberima dziberski,Ono napusavaj ih ,sta te bole oni bi tebi bacili bombu na kucu ,sto i rade, Video sam ih kako se raduju kada je ubijen Djindjic

Па и лешинари су се радовали када је убијен Милошевић и пуштали су балоне. Како причати са таквима?

Cekaj ako je to kriterijum, onda ispada da su svi dosadasnji politicari,pocev od 90-tih radili po nalogu "sluzbe" narocito oni koji su bili eksponirani (predsednici, premijeri), u sta ipak ne mozu da poverujem (primer Kostunice ali i mnogih drugih).

Na stranu sto mi ta tvoja definicija 'sliuzbe"nije bas jasna ispada kao neka mafija koja je jaca od svega a videli smo na 1000 primera da ipak nije tj,. da se ispostovala volja naroda a ne nikakve "sluzbe".

U suštini, odgovor na oba tvoja pitanja je DA.

Samo, sa određenim finesama...

Ne funkcioniše to tako "po nalogu"...i nije crno-belo...nego je uglavnom sivo...

To su lutke na koncima...marionete, koje vrlo često misle da od njihovih odluka jako mnogo zavisi...

Recimo, neki Milošević dođe na vlast...i njemu se čini da on donosi odluke...a u stvari, njegove odluke zavise od informacija koje dobija...koje mu se serviraju, i pakuju na određene načine...i, kad dođe vreme...ende...

Dođe neki Đinđić, neko mu servira nekog Janjuševića, Kolesara, koji odmah zasednu na tokove novca...ovaj ako se mnogo kurobeca...ende...dođe neki Koštunica, dozvole mu da napiše ustav, pošto mu je to bio životni cilj...taj njegov ustav niko ne poštuje...a neki Bubalo opet tamo sedi na tokovima novca...i Koštunica da ostavku...

E, ti koji su tu smestili Janjuševiće, Kolesare, Bubala, Dinkiće, Perčeviće, nekog Bečića, Šešelja, Vučića na određena mesta u određeno vreme...ti čija imena možda znamo, a najčešće ne znamo ni da postoje...ti koji kreiraju informacije, i nizom malih operacija i nevidljivih događaja dovode do velikih shranja... ti koji su upetljani u stotine sumnjivih privatizacija, krađu na auto-putu, koji drže Drobnjaka...kontrolišu navijačke i druge huliganske grupe...i još gomilu drugih stvari...

Oni su Služba...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back