SERGEJ TRIFUNOVIĆ TVRDI: Janković je saradnik DB!

Da. Tuplji Englez bi baš tako rezonovao. Baš kao i tuplji Srbin...

Onaj pametniji Englez bi odmah zaključio da govorim o obliku onoga što Amerikanci zovu "duboka država"...

I što postoji i u Engleskoj. Samo njihovi ne žrtvuju samu državu radi vlasti.

Naši su to uradili nekoliko puta.

Lično nemam problem da mi imamo "duboku državu" i sa sve ekipama ako se interesi države poklope sa njihovim.

Logično mi je i da dobiju "zasluženu proviziju", pitanje je kako to da se interesi države i njihovi ne poklapaju ? U čemu je kvaka ? Zašto se interes nekog engleskog lorda i GB poklapa, a kod nas se interes jednog pozicioniranog ko zna čega i države ne poklapa?

Србија нема њену службу још од убиства Аписа, била је југословенска па после титосаурска служба по злу позната, нешто се сад покушава са биа-ом ал није још јасно како стоје ствари, тако да лупање трифуновића није ништа друго него наркоманска параноја. ако јанковић и јесте човек дб питање је којег дб, које државе.

"Rade" jer su ga oni stvorili.

On je tipično dete Službe...od oca saradnika, i majke saradnice...

Od malih nogu pripreman da dođe baš tu gde je sad.

I, kada dođe vreme, biće proglašen izvorom sveg zla, kao Milošević onomad...a "Služba" će da nastavi svoj posao....

Тачно, отац у Заводу за израду новчаница а мајка на РТС........ па само ретард не уочава о чему се заправо ради........

Lično nemam problem da mi imamo "duboku državu" i sa sve ekipama ako se interesi države poklope sa njihovim.

Logično mi je i da dobiju "zasluženu proviziju", pitanje je kako to da se interesi države i njihovi ne poklapaju ? U čemu je kvaka ? Zašto se interes nekog engleskog lorda i GB poklapa, a kod nas se interes jednog pozicioniranog ko zna čega i države ne poklapa?

Ne poklapa se ni kod njih interes svakog lorda. Pa ni svakog kralja...

Ali je mnogo više onih čiji se interes poklapa sa interesom države.

Kod nas je obrnuto. Zato nam je i ovako.

To nije struktura koja ima glavu, i jedinstvenu komandu. To je mreža, kompromisi i usaglašavanje interesa, i trgovina uticajem.

"Rade" jer su ga oni stvorili.

On je tipično dete Službe...od oca saradnika, i majke saradnice...

Od malih nogu pripreman da dođe baš tu gde je sad.

I, kada dođe vreme, biće proglašen izvorom sveg zla, kao Milošević onomad...a "Služba" će da nastavi svoj posao....

Neverovatno, koliko puta sam ovde na forumu trubio o paralelnim i mračnim strukturama vršilaca moći.

Ne odlučuje samo AV.

On je samo eksponent te strukture stvorene 1944.g.

Ta Stvar među vršiocima moći je metafizički veoma živa !

Ona se ne može rešiti bez puča.

Тачно, отац у Заводу за израду новчаница а мајка на РТС........ па само ретард не уочава о чему се заправо ради........

Dobro, ali imamo George Bush- a recimo u USA (koji je mnogo tupaviji od našeg AV, u kontekstu da je imao mnogo više nameštanja da se uspne na poziciju na kojoj je bio) kako to da je Bush i Bush-ovi rade za svoju državu (navodno) a evo naš koji je dete nekih srednjih državnih činovnika ne radi , tj ne poklapaju se interesi?

(ovo nije nikakva odbrana, samo razmišljanje zašto i kako, pa kako rešiti)

Neverovatno, koliko puta sam ovde na forumu trubio o paralelnim i mračnim strukturama vršilaca moći.

Ne odlučuje samo AV.

On je samo eksponent te strukture stvorene 1944.g.

Ta Stvar među vršiocima moći je metafizički veoma živa !

Ona se ne može rešiti bez puča.

Skoro sam pročitala ovde vest o nekoj fabrici koju je otvorio AV, pa koja je na kraju neslavno završila ... jedno ime mi je tu privuklo pažnju, a budući da znamnešto sa oboda o toj osobi i da čestonešto što radi i nije podržano od države zapitala sam se koliko u stvari te eksponirane likove oni navlače i da li su "oni" DB ili su u konfrontaciji sa DB

Šešelj, Vučić, Tadić, Brnabićka, Drakulić, Hamović, Vulin, Gašić, sve sa teškim pedigreom...

Pročitao sam 2009. spisak od 130 najfrekventnijih političara, 127 njih su deca komunizma sa pedigreom. Oni su od jednog CK, napravili sve ostale partije.

- - -
Nama ne trebaju izbori, već promena drž.uređenja, a to ne može revolucijom, već pučem

Šešelj, Vučić, Tadić, Brnabićka, Drakulić, Hamović, Vulin, Gašić, sve sa teškim pedigreom...

Pročitao sam 2009. spisak od 130 najfrekventnijih političara, 127 njih su deca komunizma sa pedigreom. Oni su od jednog CK, napravili sve ostale partije.

- - -
Nama ne trebaju izbori, već promena drž.uređenja, a to ne može revolucijom, već pučem

Tačno.. ili polako osvajanje pozicija ?

Dobro, ali imamo George Bush- a recimo u USA (koji je mnogo tupaviji od našeg AV, u kontekstu da je imao mnogo više nameštanja da se uspne na poziciju na kojoj je bio) kako to da je Bush i Bush-ovi rade za svoju državu (navodno) a evo naš koji je dete nekih srednjih državnih činovnika ne radi , tj ne poklapaju se interesi?

(ovo nije nikakva odbrana, samo razmišljanje zašto i kako, pa kako rešiti)

Rešenje je u Korporativnoj Srbiji.

SAD ima:
1) Monarhistički (Carski) princip u predsedništvu i departmentu;
2) Republikanski princip u Republici - Senat / vrlina republike
3) Demokratski princip u Kongresu

Srbija ima samo pod 3)
1) 0
2) 0
3) Demokratski pincip, koji se sveo na rulju u narodnoj skupštini + tiranina = tiranija demokratije

- - -

Слажем се - али проблем је у томе што ПУЧ МОГУ ДА ИЗВЕДУ САМО СТРАНЕ СЛУЖБЕ - А ТО БИ БИЛА НОВА НАША ТРАГЕДИЈА

Слажем се - али проблем је у томе што ПУЧ МОГУ ДА ИЗВЕДУ САМО СТРАНЕ СЛУЖБЕ - А ТО БИ БИЛА НОВА НАША ТРАГЕДИЈА

тако је, а то би бившу удбу вратило у игру уместо да се настави формирање истинске српске дб

Revolucije izvode strane i naše službe sa 500,000 ruljista , a puč izvodi 50 mladih, plemenitih, hrabrih, odvažnih, moralnih, sposobnih, vrlih i časnih oficira, sa nekoliko starijih !

Puč je od gore - princip plemenitosti i vrlina - plemstvo Srbije

Revolucija je od dole - princip ruljokratije - manipulisana sirotinja i rulja od strane smutljivaca

Skoro sam pročitala ovde vest o nekoj fabrici koju je otvorio AV, pa koja je na kraju neslavno završila ... jedno ime mi je tu privuklo pažnju, a budući da znamnešto sa oboda o toj osobi i da čestonešto što radi i nije podržano od države zapitala sam se koliko u stvari te eksponirane likove oni navlače i da li su "oni" DB ili su u konfrontaciji sa DB

Zanima me vaše tumačenje ovoga ... možda su šture informacije , ali baš mi je to malo poljuljalo stavove ..

Revolucije izvode strane i naše službe sa 500,000 ruljista , a puč izvodi 50 mladih, plemenitih, hrabrih, odvažnih, moralnih, sposobnih, vrlih i časnih oficira, sa nekoliko starijih !

Puč je od gore - princip plemenitosti i vrlina - plemstvo Srbije

Revolucija je od dole - princip ruljokratije - manipulisana sirotinja i rulja od strane smutljivaca

Da ali ćeš tada imati 500.000 ruljista izvedenih i nahuškanih koji će se suprostaviti toj 50-torici ?
Moć manipulacije i iskrivljenih informacija ovde je najveći problem

NE!

Puč je rešenje, a ne ulica !

Tu se odseče samo nekoliko glava na samom vrhu, narod ne zna da se dogodio !

за то ти треба квалитет, повезане и правилно распоређене групе квалитетних људи на одговарајућим позицијама, да све буде брзо и ефектно обављено. ефектно значи производ ефикасности функционалне погодности и трајности.

а то подразумева и обрачун са остацима бивше удбе који још имају амбиције и мисле да ће васкрснути, велика банда ал порозна, од вардара па до триглава..

Zanima me vaše tumačenje ovoga ... možda su šture informacije , ali baš mi je to malo poljuljalo stavove ..

Znam samo da je moto u Koporaciji vršenja moći: "dozirano što gore to bolje".

U pitanju je okamenjavanje društvenosti i okamenjavanja institucija.

Mi smo okamenjeni i nepropusni, a oni kao nevidljivi duhovi, prolaze kako hoće kroz tu okamenjenost kao kroz maglu.

- - - - - - - - - -

за то ти треба квалитет, повезане и правилно распоређене групе квалитетних људи на одговарајућим позицијама, да све буде брзо и ефектно обављено. ефектно значи производ ефикасности функционалне погодности и трајности.

а то подразумева и обрачун са остацима бивше удбе који још имају амбиције и мисле да ће васкрснути, велика банда ал порозна, од вардара па до триглава..

To se posle čisti po dubini, kada se zmiji odseče komanda : blokada granica, aerodroma, medija, računa, mostova, robnih rezervi ...

ne brini se, za to postoji razrađena metodologija .

ne ide to ništa nasumično !

već sve redosledom

- - - - - - - - - -

Da ali ćeš tada imati 500.000 ruljista izvedenih i nahuškanih koji će se suprostaviti toj 50-torici ?
Moć manipulacije i iskrivljenih informacija ovde je najveći problem

Oni će spavati , a kada se probude na vestima u jutarnjem programu će se prikazati odsečene glave zmijama.

Ići ćeš normalno na posao i prijavićeš se dežurnom da znaju da si na broju

I onda je bolje da neko radi za recimo britansku da očuva moć i uticaj Velike Britanije (isto važi i za rusku) ili za hrvatsku .. da se ostvari interes Hrvatske

Baš mi nije jasna ta postavka . Ovde je najveći prekršaj raditi za DB, sve druge su onako pa ok, jer mora se za nekoga , ali za našu državnu je ono baš sramota, truba i ko još to pa sebi dozvoljava .

To što je neko zaposlen u srpskoj DB uopšte ne znači da radi u korist Srba i Srbije. Najočigledniji primeri su Jovica Stanišić koji je na kraju priznao da je radio za CIA i Rade Marković koji je ubijao Srbe po komandi bračnog para. U vreme prvog, Srbija je bila faktor mira i stabilnosti. U vreme drugog, koji nije primao naređenja od njih, Srbija je bombardovana.

Pretpostavljam da postoji svetska hijerarhija službi pa neko voli da bude unutra a neko napolje.

Hajde sad - šta je loše ako čovek radi za Državnu bezbednost svoje države?

Meni to nekako nije jasno ... ako pođemo od toga da je DB naša srpska državna služba koja brani i štiti interes države ... i sada je sramno raditi za njih, tj za svoju državu , ali je super raditi za englesku, rusku, izraelsku, albansku

Šizofrenija,a li kompletna ... i još se povlađuje

Kakav skup bolida :dash::dash::dash:

Mislim da je do sada i najvećem idiotu jasno da naša služba ne radi u našem interesu.Rezultati rada te službe su vidljivi na terenu i katastrofalni su.Da li si ti normalna sa takvim pitanjem?Je li znaš da je "naša služba" već decenijama izbušena stranim elementima kao švajcarski sir.Ti ljudi rade za sve,samo ne za Srbiju.Ta služba je znala a prećutala svaki ratni plan protivnika tokom '90.-ih.Ta služba je stvorila Nasera Orića i Hašima Tačija ali i gomile srpskih kriminalaca. A pošto sam ja neko ko ima pobliže informacije o tome,reći ću ti i koja je jpš delatnost službe : "Virenje kroz ključaonice",trtačarenje i skupljanje prljavog veša ljudi na bitnim funcijama.Taj prljav veš posle preprodaju političkim protivnicima i novinama.Kao strine su neke

I onda je bolje da neko radi za recimo britansku da očuva moć i uticaj Velike Britanije (isto važi i za rusku) ili za hrvatsku .. da se ostvari interes Hrvatske

Baš mi nije jasna ta postavka . Ovde je najveći prekršaj raditi za DB, sve druge su onako pa ok, jer mora se za nekoga , ali za našu državnu je ono baš sramota, truba i ko još to pa sebi dozvoljava .

Upravo pripadnicci našeg DB-a rade i za britanske i za hrvatske interese.Jasno je to na terenu,ko šta i preko koga ostvaruje.Nije ni čudo što nam je ovako kao nama je,kada nam je narod ovoolikoo naivan.Izvini,Nataša,ali ti to jesi.

Back