SERGEJ TRIFUNOVIĆ TVRDI: Janković je saradnik DB!

Svi su oni u mreži...

U ovoj zemlji nema nikog ko se ističe u politici, a da nije umrežen...

A jedini cilj te mreže "DB-a" je očuvanje vlasti, uticaja i moći...

Yebe se njima i za interese države, i za državu samu...sutra bi nas prodali za 51-vu američku državu, samo da ostanu da vladaju...

I onda je bolje da neko radi za recimo britansku da očuva moć i uticaj Velike Britanije (isto važi i za rusku) ili za hrvatsku .. da se ostvari interes Hrvatske

Baš mi nije jasna ta postavka . Ovde je najveći prekršaj raditi za DB, sve druge su onako pa ok, jer mora se za nekoga , ali za našu državnu je ono baš sramota, truba i ko još to pa sebi dozvoljava .

Ja samo znam ovo...

2017-e Prangija više puta javno i decidno odbija da se sastane sa Hamdijom u vezi dogovora oko jednog kandidata i zajedničkog učešća, sa pričom kako je Hamdija dijametralno suprotan od njega, da to nije politika za koju se zalaže i da su mu Rusi dali milione evra za kampanju. Govori kako nije samo u pitanju borba protiv Vučića, već je to stvar principa.

Rezultat izbora - Vučić pobedio u prvom krugu.

2018-e, godinu dana kasnije, nakon što su na predsedničkim izborima opozicioni kandidati u Beogradu imali preko 400k glasova, više od Vučića, Prangija od svih ljudi istura uveliko penzionisanog Đilasa za kandidata za gradonačelnika i niko ne zna zašto... a ujedno zaboravlja na sve dijametralno suprotne razlike Hamdijom koje je imao pre godinu dana. Zajedno izlaze na izbore.

Rezultat izbora - Vučič pobedio ubedljivo, opozicija uzela oko 300k glasova, 100k glasova manje nego 2017-e.

Krajem 2018-e, Prangija se povlači iz politike.

Sami izvucite zaključak.

I onda je bolje da neko radi za recimo britansku da očuva moć i uticaj Velike Britanije (isto važi i za rusku) ili za hrvatsku .. da se ostvari interes Hrvatske

Baš mi nije jasna ta postavka . Ovde je najveći prekršaj raditi za DB, sve druge su onako pa ok, jer mora se za nekoga , ali za našu državnu je ono baš sramota, truba i ko još to pa sebi dozvoljava .

Ti, pretpostavljam, veruješ da je ta "DB" o kojoj mi pričamo, ona BIA kojom, kao, direktoruje Gašić?

Pa misliš da je to kao u američkim filmovima, ono agenti sa značkom koji rade u interesu države i tako...

Neeeee....

Svi su oni u mreži...

U ovoj zemlji nema nikog ko se ističe u politici, a da nije umrežen...

A jedini cilj te mreže "DB-a" je očuvanje vlasti, uticaja i moći...

Yebe se njima i za interese države, i za državu samu...sutra bi nas prodali za 51-vu američku državu, samo da ostanu da vladaju...

Sve će biti i postati UDBAši, promeniće veru, naciju, rasu, ideologiju, blok, savez, tradiciju, sve što treba.......samo da ostanu i dalje vršioci moći.

Niži službenici nisu baš takvi skotovi !

Zaključak je da su svi iz opozicije i pozicije iz DB-a...

Pa znamo čiča i ti, i ja, da jesu.

90-tih smo bili naivni (u stvari, ja sam bio)...danas ko veruje da se možeš pojaviti kao politički faktor na novinskim stranama i tv ekranima, a da nisi u mreži, taj je teška budala...

Svakog ko u ovoj zemlji pokuša da radi nešto mimo njih, suzbiju ga u startu, uguše, ubace svoje ljude da kompromituju i da miniraju stvar...zato u Srbiji nema ni uspešnih i održivih lokalnih inicijativa...na svim nivoima su delovi mašinerije...bilo pozicione, bilo opozicione...

Ti, pretpostavljam, veruješ da je ta "DB" o kojoj mi pričamo, ona BIA kojom, kao, direktoruje Gašić?

Pa misliš da je to kao u američkim filmovima, ono agenti sa značkom koji rade u interesu države i tako...

Neeeee....

Pa evo meni je šizofren taj stav.

Da neko kaže nekom i tupavom Englezu (ne mora biti neki viša klasa) da je kod nas sramota raditi za državnu bezbednost svoje države , ali da je ok ako se radi za tuđu pa znaš šta bi rekao taj tupavi Englez rekao bi - da je ta osoba idiot i smejao bi mu se u facu, onaj malo "pametniji" bi rekao da je m sigurno "blago retardirana" i uputio bi sažaljivi pogled tipa "nikada ništa od tih pavijana ne može biti"

Ovde raspravljamo načelno, nevezano od bata gaša i ostalih

90-tih smo bili naivni (u stvari, ja sam bio)...danas ko veruje da se možeš pojaviti kao politički faktor na novinskim stranama i tv ekranima, a da nisi u mreži, taj je teška budala...

Svakog ko u ovoj zemlji pokuša da radi nešto mimo njih, suzbiju ga u startu, uguše, ubace svoje ljude da kompromituju i da miniraju stvar...zato u Srbiji nema ni uspešnih i održivih lokalnih inicijativa...na svim nivoima su delovi mašinerije...bilo pozicione, bilo opozicione...

E, drago mi je !

Za spoznaju.

Sve je dakle Orvel.

Kako se može počupati ta mračna i paralelna mreža ?

Pučem !

Sve će biti i postati UDBAši, promeniće veru, naciju, rasu, ideologiju, blok, savez, tradiciju, sve što treba.......samo da ostanu i dalje vršioci moći.

Niži službenici nisu baš takvi skotovi !

Naravno.

Niži su obična boranija, radna snaga koja misli da nešto zna zato što ima značku.

Doduše, stvarno su ubeđeni da je to što rade bitno za državu.

Ni ako si zvanično šef BIA...ne znači da si stvarni šef Službe...:per:

U stvari, verovatno ni ne znaš ko vuče konce...

Da neko kaže nekom i tupavom Englezu (ne mora biti neki viša klasa) da je kod nas sramota raditi za državnu bezbednost svoje države , ali da je ok ako se radi za tuđu pa znaš šta bi rekao taj tupavi Englez rekao bi - da je ta osoba idiot i smejao bi mu se u facu, onaj malo "pametniji" bi rekao da je m sigurno "blago retardirana" i uputio bi sažaljivi pogled tipa "nikada ništa od tih pavijana ne može biti"

Haha, pa ne radi BIA za državu nego za bilo kojeg gospodara na njenom čelu, sada rade za Vučića, za njega rade možda i više nego za prethodne jer ih je dobro upregao.

Englezi ta potkazivanja, izdaje interesa, svoje robe i kapitala, svi oni koji su za nekog , a ko nije Englez nazivaju malograđaninom.

Kod nas je malograđanin vrsta idiota

- - - - - - - - - -

Naravno.

Niži su obična boranija, radna snaga koja misli da nešto zna zato što ima značku.

Doduše, stvarno su ubeđeni da je to što rade bitno za državu.

Ni ako si zvanično šef BIA...ne znači da si stvarni šef Službe...:per:

U stvari, verovatno ni ne znaš ko vuče konce...

Opet ti o puču ...z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro Sergej!

Pa i on je DB.

Odakle mu licenca da se obraća demonstrantima ?

Takve licence izdaje samo DB....z:mrgreen:

Svakog ko u ovoj zemlji pokuša da radi nešto mimo njih, suzbiju ga u startu, uguše, ubace svoje ljude da kompromituju i da miniraju stvar...zato u Srbiji nema ni uspešnih i održivih lokalnih inicijativa...na svim nivoima su delovi mašinerije...bilo pozicione, bilo opozicione
...

:ok::ok::ok:

Haha, pa ne radi BIA za državu nego za bilo kojeg gospodara na njenom čelu, sada rade za Vučića, za njega rade možda i više nego za prethodne jer ih je dobro upregao.

Možda si i u pravu, ali stvarno je šizofreno , to je ono što želim reći u kakvom mi iskrivljenom svetu živimo.

Ako naša Državna Bezbednost ne radi za državu ... ko onda radi?

Па то би било супер. Паре из федералних фондова за клошадију би само летеле. Дословце преко 99% српских домаћинстава би се сматрало критично сиромашним у САД.

Пошто би било супер, то значи да се то неће десити. Пре ће да те издају и интегришу у Буркину Фасо.

Da. Tuplji Englez bi baš tako rezonovao. Baš kao i tuplji Srbin...

Onaj pametniji Englez bi odmah zaključio da govorim o obliku onoga što Amerikanci zovu "duboka država"...

I što postoji i u Engleskoj. Samo njihovi ne žrtvuju samu državu radi vlasti.

Naši su to uradili nekoliko puta.

Па то би било супер. Паре из федералних фондова за клошадију би само летеле. Дословце преко 99% српских домаћинстава би се сматрало критично сиромашним у САД.

Пошто би било супер, то значи да се то неће десити. Пре ће да те издају и интегришу у Буркину Фасо.

Ili to. Ono mi je prvo palo na pamet.

Šta god, samo da oni zadrže pozicije moći.

"Rade" jer su ga oni stvorili.

On je tipično dete Službe...od oca saradnika, i majke saradnice...

Od malih nogu pripreman da dođe baš tu gde je sad.

I, kada dođe vreme, biće proglašen izvorom sveg zla, kao Milošević onomad...a "Služba" će da nastavi svoj posao....

Back