SERGEJ TRIFUNOVIĆ TVRDI: Janković je saradnik DB!

patkar

Primećen član
Banovan
Poruka
918
SERGEJ TRIFUNOVIĆ TVRDI: Janković je saradnik DB!

Trifunović je, naime, otkrio da nije verovao ni rođenom bratu Branislavu Trifunoviću, koji je još prošle godine Jankovića prozivao da nije prava opozicija, već prevarant i bivši pripadnik DB postavljen da uništi opoziciju.
Nije štedeo ni članove Predsedništva, njih desetak koji su se iščlanili čim je on preuzeo PSG.

- Na izbornoj skupštini bila je cela ekipa koja je posle dala ostavke. Oni su ostali tu da preuzmu ceo pokret. Saznao sam da je pokret pre mesec dana, citiram, zabranio pristup novim članovima. A onda je i Rade Veljanovski, kad sam izabran, rekao da je tim potezom pokret ugašen i da više ne postoji. Oni su se ponašali kao da su tu došli da stave ključ u bravu.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...vic-je-saradnik-db-oterao-je-ljude-iz-pokreta

Tako je.

Мени је Бранислав Трифуновић много сумњив тј мислим да ради за удбу, и да га нечим држе под потпуном контролом.

А Саша Јанковић је био државни службеник и као такав свакако да је имао контакте са безбедносним структурама. Али сада после свега када се сумира, не мислим да је он био "агент".
Иначе највеће зло које је Саша Јанковић урадио јесте када је забио нож у леђа Шутановцу и жутима. Управо инфраструктура Демократске странке је изнела на својим плећима кандидатуру Јанковића, са тим да ПСГ иде са ДС на београдске изборе, а онда је Јанковић прешао у Ђиласов табор и сви су гласали за ту групацију а ДС бива понижена.
Да ли је Јанковић то урадио јер је политичка дилеја или по наредби "одозго" вероватно нећемо никада сазнати. Лично мислим да ће пре бити ово прво, с обзиром на сјајан и предан рад Саше Јанковића као заштитника грађана - посебно у вези Савамале и ноћног рушења, а што тешко да би радио као Вучићев шпијун.

Са друге стране имамо нон-стоп демонизацију опозиције од стране Банета Трифуновића, малог гада који се угузио у организовање протеста и за кога мислим да је врло могуће да је на неки начин упао у канџе Вучићеве тајне полиције.

Мени је Бранислав Трифуновић много сумњив тј мислим да ради за удбу, и да га нечим држе под потпуном контролом.

А Саша Јанковић је био државни службеник и као такав свакако да је имао контакте са безбедносним структурама. Али сада после свега када се сумира, не мислим да је он био "агент".
Иначе највеће зло које је Саша Јанковић урадио јесте када је забио нож у леђа Шутановцу и жутима. Управо инфраструктура Демократске странке је изнела на својим плећима кандидатуру Јанковића, са тим да ПСГ иде са ДС на београдске изборе, а онда је Јанковић прешао у Ђиласов табор и сви су гласали за ту групацију а ДС бива понижена.

Т Да ли је Јанковић то урадио јер је политичка дилеја или по наредби "одозго" вероватно нећемо никада сазнати. Лично мислим да ће пре бити ово прво, с обзиром на сјајан и предан рад Саше Јанковића као заштитника грађана - посебно у вези Савамале и ноћног рушења, а што тешко да би радио као Вучићев шпијун.

Са друге стране имамо нон-стоп демонизацију опозиције од стране Банета Трифуновића, малог гада који се угузио у организовање протеста и за кога мислим да је врло могуће да је на неки начин упао у канџе Вучићеве тајне полиције.

spongebob (1).jpg

Еви и овде Бранислав Трифуновић много с*ре. А суочили су га са Живковићем претпостављам јер се управо Живковић побунио на састанку опозиције поводом прозивки од стране Бранислава Трифуновића упитавши присутне Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и остале, са правом, ко је Банета "делегирао" да се он нешто пита и да прозива тј кога он уопште представља? Нико га ниеј делегирао, већ се он сам угузио међу организаторе протеста који су га на први протест у Београду позвали само као говорника уз Карановићку и Вујошевића (који нису говорили на скупу наводно због претњи).

Poslednja izmena:

Да ли је Јанковић то урадио јер је политичка дилеја или по наредби "одозго" вероватно нећемо никада сазнати. Лично мислим да ће пре бити ово прво, с обзиром на сјајан и предан рад Саше Јанковића као заштитника грађана - посебно у вези Савамале и ноћног рушења, а што тешко да би радио као Вучићев шпијун.

To i nije bila toliko loša stvar. Treba Saši Jankoviću stegnuti ruku na tome. Maestralno je to bilo odrađeno.

Moze lako biti.

Ево на пример у горњем видеу Зоран Живковић - коме се има шта пребацити везано за дешавања око убиство Ђинђића, али да има талента за организовање уличне борбе не може се порећи - предлаже да се грађани позову да један радни дан у подне 'на минут' блокирају центар Београда кордонима око главних улица, зграде Владе, Председништва и Скупштине, и да све стане. Мимо шетњи то урадити. А Бане с*ре нешто у стилу као "ми настављамо овако". А идеја је одлична јер се на енергијом грађана мора нешто кренути радити конкретно да заболи Вучића и његов режим мимо шетњи, иначе ће се енергија, бар ова које сада "ради", једноставно "издувати" на шетњама јер ако се ништа ново не дешава, грађанима исте природно с временом постану досадне (што је по мени и циљ режима и у томе им помаже човек удбе на терену, мали гад Бане).

Nista ne moze da bude "maestralno" ako se zasniva na prevari gradjana.

I ako su naravno, uopste ovi navodi tacni.

Забијање ножа у леђа и превара грађана, а да их грађани при томе и даље сматрају за "поштене" и "патриоте" чак и када за њих не гласају, за сваког ДСС-овца је врхунац вештине бављења политиком.

Ево на пример у горњем видеу Зоран Живковић - коме се има шта пребацити везано за дешавања око убиство Ђинђића, али да има талента за организовање уличне борбе не може се порећи - предлаже да се грађани позову да један радни дан у подне 'на минут' блокирају центар Београда кордонима око главних улица, зграде Владе, Председништва и Скупштине, и да све стане. Мимо шетњи то урадити. А Бане с*ре нешто у стилу као "ми настављамо овако". А идеја је одлична јер се на енергијом грађана мора нешто кренути радити конкретно да заболи Вучића и његов режим мимо шетњи, иначе ће се енергија, бар ова које сада "ради", једноставно "издувати" на шетњама јер ако се ништа ново не дешава, грађанима исте природно с временом постану досадне (што је по мени и циљ режима и у томе им помаже човек удбе на терену, мали гад Бане).

A što ne bi Živković blokirao oko svoje kuće?

Ajde sada idi, umi se i vidi sta si napisao, odnosno kakvu akciju podrzavas. Ako si zaista ozbiljan, mada kakve si gluposti nalupetao, cini mi se da si i ovde ozbiljan. Da gradjani jedan RADNI DAN izvadju na ulicu i blokiraju neke institucije. Da li moram da konstatujem ocigledno. Radni dan, svaki iole normalan covek koji se na dnevnom nivou bori sa egzistencijom RADI. Ne racunam tebe sto zivis sa mamom i tatom i preko interneta glumis nekog nenadje.bivog opozicionara.

Ako je ovo doslo iz mozga Zokija bunde, onda je to jasno. Moram priznati, covek stvarno ima, kako kazes, talenta za organizovanje ulicne borbe. Samo da skupi armiju neradnika i besposlicara (poput tebe) koji ce radnim danima pratiti njegove divne ideje. A posle se pitate kako AV tako lako dobija izbore. Pa zato sto ima ovakve primerke dijabola koji su protiv njega.

Tito je stvorio UDBU. To je njegovo čedo.

Наравно а ко други - ви тзв."српски националисти" и псеудо-десничари нисте знали нити умели да за ових 30 година направите вашу службу а удбу да расформирате - али се један њен део после Осме седнице СКС одметнуо и кренуо да ради за свој џеп односно за непријатељске службе попут руске ФСБ и немачког BND-a.

Наравно а ко други - ви тзв."српски националисти" и псеудо-десничари нисте знали нити умели да за ових 30 година направите вашу службу а удбу да расформирате - али се један њен део после Осме седнице СКС одметнуо и кренуо да ради за свој џеп односно за непријатељске службе попут руске ФСБ и немачког BND-a.

Meni je uzor Ljubomir Davidović, a političari poput njega nisu bili na vlasti poslednjih 30 godina.

Ljubomir-Davidovic-1940-SPOMENICA-2000_slika_O_77824045.jpg

Hajde sad - šta je loše ako čovek radi za Državnu bezbednost svoje države?

Meni to nekako nije jasno ... ako pođemo od toga da je DB naša srpska državna služba koja brani i štiti interes države ... i sada je sramno raditi za njih, tj za svoju državu , ali je super raditi za englesku, rusku, izraelsku, albansku

Šizofrenija,a li kompletna ... i još se povlađuje

Kakav skup bolida :dash::dash::dash:

Back