Sergej Trifunović prijavio suprugu za nasilje, u stanu se odigrala prava drama, evo šta se sve izdešavalo!

..sta mu je uradila?
Isisala harpijetina zadnji atom života iz njega.

MV5BODY0M2Q5OTEtZmI3Ny00NjNmLWE0ZDktNTEyZDE4YWQwNGRhXkEyXkFqcGdeQXVyNjE3NjA1MzQ%40._V1_.jpg

Pogledaj to ludilo u očima i veličinu nožine.
Samo lud čovjek ne bi zvao policiju.

Rocky Mountains, skijalište, Colorado, posao domara, izolacija, čangrizava žena, zlokobno dijete koje halucinira zloduhe...
Zbroji sve to zajedno.
Svi mi imamo točku na kojoj puknemo i mašimo se vatrogasne sjekire.
Jack je trpio dulje od bilo koga, ali kad-tad čovjeku jednostavno prekipi.

...

Sergej uz pomoc DB otera zenu preko granice...
Auuu...
Navijam za malu da raskrinka Showbiz sektu...

Osuđena supruga Sergeja Trifunovića, bit će deportovana iz Srbije​

https://www.klix.ba/magazin/showbiz...bit-ce-deportovana-iz-srbije/241023086?widget
b_241023086.jpg

"U pitanju je novčana kazna za nezakonit boravak u Srbiji, duže od 90 dana u periodu od 180 dana po Zakonu o strancima", rekao je izvor za Telegraf.rs. Srbijanski mediji objavili su da se ona trenutno nalazi u imigracionom centru i da će u toku dana biti odvezena na granicu s Hrvatskom.

...

Poslednja izmena:

A jos bolji je ovaj deo:
Novinari Blic.rs navode da su danas čuli Sergeja kako razgovara s nekim putem mobitela i da je, između ostalog, rekao:
"Sine, to je takva demonijada. Ej, ona će meni… Imam realne probleme i pokušavam da ih otklonim."
Podsjećamo, Sergej i Isidora su se u maju ove godine vjenčali u crkvi. Sredinom ovog mjeseca su obavili i građansko vjenčanje.

Novinar Blica naostrio uho da cuje sta Sergej cavrlja preko telefona...🤣🤣🤣

A i Sergej prica o necijoj "demonijadi"...🤣🤣🤣
A lika opseda jato demona 00-24h...

....

...

A jes joj dobra ova fotka...bas u skladu s temom...😂

Što ti je kad ti mediji izvuku pozu...
Ako te ne vole naci ce ti neku namrgodjenu fotku
Ako te vole kacice ti slike s blazenim osmehom kao Vucic na deguataciji vina...

E sad...
Isidora preslozila stan i Sergeja...
Ide fotka na kojoj jos samo fali bezbol palica:
b_241023086.jpg

...

Mada mi sve deluje kao da su oboje prešmrkali...
Samo yebiga..., nju baca na agresiju...:tiganj::azdaja::vudu:

...

...

Pa ti zeni 20-30 godina mladju...da te istuce...😯🤣

KURIR SAZNAJE! Sergej Trifunović prijavio suprugu za nasilje, u stanu se odigrala prava drama, evo šta se sve izdešavalo!​

1998661

BEOGRAD - Glumac Sergej Trifunović prijavio je sinoć za nasilje svoju suprugu Isidoru Mijanović, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, policija je sinoć nešto posle 22 sata po prijavi Trifunovića došla u stan na Voždovcu u kom on živi sa suprugom.

1998459

Sergej je navodno ispričao da se posvađao sa suprugom i da je rekao da će napustiti stan. Ona je tada zapretila da ce polomiti sve po kući - kaže naš izvor i dodaje da je o svemu obavešteni Drugo osnovno javno tužilaštvo.
S Trifunovićem i njegovom suprugom obavljen je razgovor u policijskoj stanici, a tuzilac se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela.

Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podneta prekršajna prijava na osnovu Zakona i strancima - dodao je izvor.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9471926/sergej-trifunovic-prijavio-suprugu-za-nasilje

Garant dosao pijan i drogiran kuci...😴

...
Eto a da muskarac preti da ce sve da razbije, onda bi bilo krivicno delo. Lopovska drzava i dvostruki standardi

...

A jes joj dobra ova fotka...bas u skladu s temom...😂

Što ti je kad ti mediji izvuku pozu...
Ako te ne vole naci ce ti neku namrgodjenu fotku
Ako te vole kacice ti slike s blazenim osmehom kao Vucic na deguataciji vina...

E sad...
Isidora preslozila stan i Sergeja...
Ide fotka na kojoj jos samo fali bezbol palica:
b_241023086.jpg

...

Mada mi sve deluje kao da su oboje prešmrkali...
Samo yebiga..., nju baca na agresiju...:tiganj::azdaja::vudu:

...
Mnogi su komentarisali kako je top ženku našao kad su je videli. Cena je bila preskupa na kraju. Masnica i deportacija. :mrgreen:

Сапуница лајв...

Трубадурска говнарија
Ali si se ipak kliknuo. I ne samo to nego i napisao.
🫢
A sad kad si se već upecao, šta misliš, hoće li Serž otići po svoju ženu, hoće li mu oprostiti ovaj idiotluk što je napravio.

Meni je pao u očima skroz jer ok, jeste budala, ali ipak je ovo previše, ponizio je i izblamirao sopstvenu ženu. To nije samo budalaština.

Back