SERGEJ TRIFUNOVIĆ PONOVO KAŽNJEN U SPLITU Samo nekoliko sati nakon što je napustio sud zaustavila ga hrvatska policija

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
125.999
Glumac Sergej Trifunović ponovno je kažnjen sa 200 evra nakon što je pred Opšinskim prekršajnim sudom u Splitu prethodno kažnjen sa 500 evra zbog držanja psa bez nadzora i navodnog vređanja policijskih službenika.

Kako piše Slobodna Dalmacija, nekoliko sati nakon što je izašao iz sudnice, Sergej Trifunović je izveo svog psa u šetnju u centru grada, bez povodca i zaštitne korpe.

Sergeju je zbog toga, policija napisala kaznu od 200 evra u vidu prekršajnog naloga, a kako je Trifunović platio kaznu odmah, naplaćeno mu je samo dve trećine kazne - 133 evra.

Podsetimo, Sergej Trifunović priveden je juče u Splitu zbog vređanja policajca kao i držanja psa bez nadzora.

Nakon što je pušten na slobodu i kažnjen, Sergej Trifunović se oglasio na svom Instagramu.

Ok. Ajmo ovako. Maltretiranja koja sam danas doživeo mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull sekjuriti bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića - nikada više neću doći u Split - napisao je Sergej.

- Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvek dobrodošli - dodao je Trifunović.

pLYk9kqTURBXy9kMDkyMDI2MmNhYWRkOGU5MjBiNjEyNDk4MDcyZGQyMS5qcGVnkZMCzQSwAN4AAaEwBQ

https://www.blic.rs/zabava/sergej-t...koliko-sati-nakon-sto-je-napustio-sud/v5fmbmy

Phehehe, tab otvorio, ovdje se može trolati, nema mirisne, pokošene Gospodžetine da iskopča temu.

😎 🐈
Средоје је отворио.
Код Средоја нема спама и приче. Само на тему може.
Господине упозорени сте на време.

Собзиром да постоји закон о шетању пса на поводцу и код нас. Занима ме, колико је пута кажњен код нас за исту ствар?
Postoji taj zakon i u Srbiji,ali ga niko ne postuje,niti sam cuo da je neko kaznjen.

Poštovati pravila i biti uljudan-to je sve u čemu je omanuo.
Žalosno je kad ljudi u poseti bilo gde u inostranstvu zaboravljaju da su ujedno i predstavnici svog nekog naroda, ne mora striktno nacije, ali države svakako.
Ne živim u velikom gradu Srbije, ali i ovde svi ljudi šetaju pse na povocu, a pojedine vrste pasa sve vreme imaju i korpice preko njuške jer spadaju u opasne rase.
Nije teško biti fin-bilo gde. :confused:

Poštovati pravila i biti uljudan-to je sve u čemu je omanuo.
Žalosno je kad ljudi u poseti bilo gde u inostranstvu zaboravljaju da su ujedno i predstavnici svog nekog naroda, ne mora striktno nacije, ali države svakako.
Ne živim u velikom gradu Srbije, ali i ovde svi ljudi šetaju pse na povocu, a pojedine vrste pasa sve vreme imaju i korpice preko njuške jer spadaju u opasne rase.
Nije teško biti fin-bilo gde. :confused:
Normalno je to,ali treba i pudlica da ima korpu na njusci,kada se raskaci sa povodca,jer i ona moze da ugrize,ako joj naidje neko koga ne podnosi.Kucici oste sta covek oseca prema njima,a ima mnogo njih koji ne podnose kucice,ali ne znam zasto.Ne treba svoje frustracije upucivati nikom,pa ni psima.Ranije su sve vrste imale korpe,sto i jeste pravilno i sigurno,pogotovo u gradovim,poparkovima,gde ima i pasa i ljudi mnogo.

Utripovao čovek da je mega-zvezda eks-ju regiona, ne kapira da više nismo braća i sestre nego zasebne države. Inače je imao dobrih uloga (Munje, Stršljen) ali je usrao karijeru zbog ovakvih ispada. Lik je ludak sa megalomanskim kompleksom, pa ja bre da imam pare da letujem bilo gde (pa i u Splitu), ja bi tog Mileta ili kako se već zove taj njegov pas vezao ne za drvo nego za oluk... nego je pun para i megalomanskih kompleksa pa misli da može da vredja koga hoće. E pa ne može.

Back