- Poruka
- 68.128
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kul...sen-sergej-trifunovic-na-granici-sa-hrvatskom
Izgleda da su se fašisti ostrvili na glumce i pevače?!??
Izgleda da su se fašisti ostrvili na glumce i pevače?!??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Severina je vređala AV, a Sergej je opleo po svim Hrvatima, i to mnogo gadnije nego Severina po AV.Vracaju za Severinu
Meni se čini da je ovde sam kriv, jednostavno voli da se bahati, to je jače od njega. Mada je generalno ok lik ali ima prgavu narav
Kad bi se svi hapsili zbog vredjanja na drustvenim mrezama ne bi bilo slobodnog coveka ni u jednoj drzavi....Severina je vređala AV, a Sergej je opleo po svim Hrvatima, i to mnogo gadnije nego Severina po AV.
pa sad nije baš bez razloga“Nisam nazvao sve Hrvate ustašama, zamisli kad bi neko nazvao sve Srbe četnicima. Tako sam nazvao ljude koji vole da se tako ponašaju bez razloga i misle da zato što nose uniformu mogu nekoga da maltretiraju bez razloga. Nema potrebe da se izvinjavam nekome koga nisam vređao. Nisam vređao hrvatske građane ni bilo koga, ni Splićane. Mene su maltretirali splitski plavci”, rekao je Sergej, prenosi „Dnevnik.hr“.
Kako se saznaje, glumac je priveden zbog vređanja hrvatske policije i izjava koje je dao prošle godine. On je u septembru 2023. isto u Hrvatskoj doživeo neprijatnost kada su ga građani prijavili jer je na splitskom Kašteletu šetao svog psa. Nakon što su pristigli pripadnici policije, Sergej je počeo da ih vređa i omalovažava zbog čega je policija morala da reaguje privođenjem.
On je tada prijavljen je zbog dva dela, držanja životinje bez nadzora i vređanja policijskih službenika, te je dobio i kaznu od čak 1.000 evra.
Niko nas ne mrzi ako smo mi normalni.Kao da ne zna koliko nas mrze i bez da išta uradimo, on još uzeo da se inati sa njima i proziva ih.
brt nije u tome poentaNiko nas ne mrzi ako smo mi normalni.
Zašto mene ne hapse a svako malo sam u Hrvatskoj... Možda zato što se ne ponašam kao nadobudni pajser?
jbt kakav prekršaj.. za tri godina robije..šetao je beše džukca bez povoca
Јел то тамо Русија у Ендехазији, да се за изречену реч, а не за дело примењује кривични закон...Ovo je on napisao o Hrvatima: "Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopilad. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu"
Sasvim zasluženo je sproveden u prdekanu.
Da je neko tako pisao o Srbima u Hrvatskoj, i da je došao u Srbiju, i njega bi trebalo isto kao Sergeja.
На делу плаже, који се граничи са другим делом плаже за кучкаре где то може да се ради...jbt kakav prekršaj.. za tri godina robije..
jbt kakav prekršaj.. za tri godina robije..
ODLUKA O DRŽANJU DOMAĆIH ŽIVOTINJA I KUĆNIH LJUBIMACA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA: Propisana kazna od 10.000 dinara za šetnju psa bez povoca i zaštitne korpe na njušci
To je zlatno pravilo koje važi i tamo i ovde i u USA - nikad ne pominji je*anje bilo čega kad te hapsi policija.brt nije u tome poenta
Segej sigurno ne mrzi Hrvate neko im se naj bo majke što ga maltretirali prošli put
Ово је све због тих дебилних закона о џукелама које ће вечно остати неприменњиви, које после пандурске будале користе за своју освету, комплексе и ниске страсти...Niko nas ne mrzi ako smo mi normalni.
Zašto mene ne hapse a svako malo sam u Hrvatskoj... Možda zato što se ne ponašam kao nadobudni pajser?
Није се заклео, него брбљо током узнемирења... Није ти то нејасно у разлици ваљда?Meni je presmešno što se Sergej prošle godine zakleo da neće više nikad ići u Split.
A sad su ga priveli opet u Split.
never say never