Sergej Trifunović opet uhapšen u Hrvatskoj

Ovo je on napisao o Hrvatima: "Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopilad. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu"

Sasvim zasluženo je sproveden u prdekanu.

Da je neko tako pisao o Srbima u Hrvatskoj, i da je došao u Srbiju, i njega bi trebalo isto kao Sergeja.

Sergej_Trifunovic_cetnik2a.jpg

“Nisam nazvao sve Hrvate ustašama, zamisli kad bi neko nazvao sve Srbe četnicima. Tako sam nazvao ljude koji vole da se tako ponašaju bez razloga i misle da zato što nose uniformu mogu nekoga da maltretiraju bez razloga. Nema potrebe da se izvinjavam nekome koga nisam vređao. Nisam vređao hrvatske građane ni bilo koga, ni Splićane. Mene su maltretirali splitski plavci”, rekao je Sergej, prenosi „Dnevnik.hr“.
pa sad nije baš bez razloga
Kako se saznaje, glumac je priveden zbog vređanja hrvatske policije i izjava koje je dao prošle godine. On je u septembru 2023. isto u Hrvatskoj doživeo neprijatnost kada su ga građani prijavili jer je na splitskom Kašteletu šetao svog psa. Nakon što su pristigli pripadnici policije, Sergej je počeo da ih vređa i omalovažava zbog čega je policija morala da reaguje privođenjem.
On je tada prijavljen je zbog dva dela, držanja životinje bez nadzora i vređanja policijskih službenika, te je dobio i kaznu od čak 1.000 evra.

Ovo je on napisao o Hrvatima: "Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopilad. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu"

Sasvim zasluženo je sproveden u prdekanu.

Da je neko tako pisao o Srbima u Hrvatskoj, i da je došao u Srbiju, i njega bi trebalo isto kao Sergeja.
Јел то тамо Русија у Ендехазији, да се за изречену реч, а не за дело примењује кривични закон...

И први пут су га усташе без закона три пута приводиле, тако да им вређање доће као контра заслужено безакоње, ал писменом а не делатном формом

Niko nas ne mrzi ako smo mi normalni.

Zašto mene ne hapse a svako malo sam u Hrvatskoj... Možda zato što se ne ponašam kao nadobudni pajser?
Ово је све због тих дебилних закона о џукелама које ће вечно остати неприменњиви, које после пандурске будале користе за своју освету, комплексе и ниске страсти...

Држава Србија није реаговала прошли пут, а требала је да заштити наше грађане од усташког дивљања полиције Хрватске...

Дакле, иста су злурада багра ко усташки пандури у Сплиту...

Back