Sergej Trifunović nakon privođenja zbog psa: Nikad više neću doći u Split

Da stvarno pas je za lanac da laje iz dvorista samo
Ne znam kako je u Srbiji, ali u HR je već 5 godina na snazi zakon po kome pas u javnosti mora biti ili s brnjicom ili s povodcem. U ograđenom privatnom dvorištu i na javnim površinama i plažama na kojima postoji znak da su psi dozvoljeni, može i bez povodca i brnjice. Slobodna Dalmacija je imala članak vezan uz ovu priču sa Sergejem i njegovim psom, pa su naveli podatak da je prije Sergeja samo ove godine zbog istog prekršaja kažnjeno 181 ljudi.

Ne znam kako je u Srbiji, ali u HR je već 5 godina na snazi zakon po kome pas u javnosti mora biti ili s brnjicom ili s povodcem. U ograđenom privatnom dvorištu i na javnim površinama i plažama na kojima postoji znak da su psi dozvoljeni, može i bez povodca i brnjice. Slobodna Dalmacija je imala članak vezan uz ovu priču sa Sergejem i njegovim psom, pa su naveli podatak da je prije Sergeja zbog istog prekršaja kažnjeno 181 ljudi.
× koliko para je kazna?
Vi mislite da se time uredjuje drustvo a ,a kad treba psi lutalice da se sklone s ulica to niko ne radi

Izvinite, moja rodbina i poznanici u velikom broju radi u Hrvatskoj sezonski, pa često i u tim primorskim mestima. Niko ih nije šikanirao jer su samo Srbi. Nije bilo toga na čemu se insistira-ustaškog raspoloženja prema Srbima.
Nervira me kad vidim da neki ljudi prosto vole da raspiruju ideju o ustašama/četnicima i politicizaciji odnosa između ljudi koji, eto, nisu iste nacionalnosti, nego su baš Srbi vs Hrvati.
Rekla kazala pričaš bajke idi jednom pa samo slušaj uvrede dok izlaziš iz auta sa bg tablama. Oni su jedno od balkanskih divljih plemena i tačka.

Bosanska ulica, kroz koju je šetao psa je mala uska kamena kaleta koja prolazi kroz cijelu palaču, s obe strane su dućani, izlozi, prodaju se gluposti turistima, u ovo doba bude krcata strancima, a troje ljudi se ne može mimoići jer je široka manje od metar i pol. I on pusti psa bez lajne i brnjice. Baš je proper debil. Pa tu ne bi pustio psa ni s povodcem i brnjicom, jer je stresno i za ljude prolaziti a kako je tek psu. Da ne pričamo o prolaznicima koji nemaju izbora nego prolaziti na manje od metra od vučijaka kojeg ne poznaju i kojeg nema tko zaustaviti ako stvari krenu po zlu.

Pogledajte prilog 1407765
Problem današnjih muškaraca i hrvatske policije jer misle da je pas pudlica.

Back