georgejune
Srebrna tastatura
- Poruka
- 202.311
Zabranjeno je i trovati druge pa pusaci to i dalje rade ili nije zabranjeno,te zabrane su da postave ljude u obore i pune budzet,ne kapiram pozivanje na neke satro finoce kad vam je neko antipatican
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Hajmo opet. Šta god ja mislio o Hrvatskoj on je tu ipak bio gost. A kada si gost poštuješ pravila domaćina. Ne bahatiš se i ne vrijeđaš. Pitam i tebe bi li se tako i pomislio ponašati u npr Nemačkoj i zašto ne?Zabranjeno je i trovati druge pa pusaci to i dalje rade ili nije zabranjeno,te zabrane su da postave ljude u obore i pune budzet,ne kapiram pozivanje na neke satro finoce kad vam je neko antipatican
Svaka država ima to diskreciono pravo. I da ti zabrani ulazak ako hoće.Нема нити једна држва то дискреционо право у општено говорећи... оно је условљено само ''наци-безбедносним ризицима'' који могу једном у 30 година да се десе... а ви депортујете, како се некој усташкој фукари из Сплитске полиције ћефне...
Проблем је кад усташе и остали фанатици то дискреционо неопште право , подведу под ''опште'' и направе Ендехазију или СФРЈ од своје државе...
Ja bih voleo da mogu da se ponasam slobodno,ne znaci da cu gaziti po tudjim lobanjama,ali mogu da uporedim ranija vremena sa ovim nakaradnim,zamisli o cemu sad moram da mislim kad krecem u grcku da mi se ne ide,a radio sam po 6 meseci vise leta tamo,sad uzmu vozacku i skinu tablice na 20 dana,nemoj da mi pricas kako je to u njihovom zakonu,nego izracunaj koji trosak imas uz vec placenu kaznu sto si vozio u papucama ili nemao aparat za gasenje pozaraHajmo opet. Šta god ja mislio o Hrvatskoj on je tu ipak bio gost. A kada si gost poštuješ pravila domaćina. Ne bahatiš se i ne vrijeđaš. Pitam i tebe bi li se tako i pomislio ponašati u npr Nemačkoj i zašto ne?
Isto kao i za Sergeja. Njihova pravila su takva. I to se zna.Ja bih voleo da mogu da se ponasam slobodno,ne znaci da cu gaziti po tudjim lobanjama,ali mogu da uporedim ranija vremena sa ovim nakaradnim,zamisli o cemu sad moram da mislim kad krecem u grcku da mi se ne ide,a radio sam po 6 meseci vise leta tamo,sad uzmu vozacku i skinu tablice na 20 dana,nemoj da mi pricas kako je to u njihovom zakonu,nego izracunaj koji trosak imas uz vec placenu kaznu sto si vozio u papucama ili nemao aparat za gasenje pozara
Ti znas za ta pravila?znas za pravilo da zeljku mitrovicu zaplene jahtu?naravno da ne znas,naravno da je smrad koga svi mrzimo al bolje nam je da prestanemo da se radujemo da komsiji crkne kravaIsto kao i za Sergeja. Njihova pravila su takva. I to se zna.
Kakvo crkavanje krave? Grci te tablice skidaju pa bar 20 godina. I to se zna.Ti znas za ta pravila?znas za pravilo da zeljku mitrovicu zaplene jahtu?naravno da ne znas,naravno da je smrad koga svi mrzimo al bolje nam je da prestanemo da se radujemo da komsiji crkne krava
Zna se da je pljacka ne da je po zakonu,ne skidaju svojim gradjanima nego turistima,vozio sam se i u njihovim krsevima sa vozacima u papucama ali nas nikad nisu zaustavljaliKakvo crkavanje krave? Grci te tablice skidaju pa bar 20 godina. I to se zna.
" To nije moj rat" by Mira Furlan, najispravnija izjava koja se u tom trenutku mogla dati.I Miru Furlan su proterali odande, a mi je nismo primili...
Otišla je u USA i tamo umrla...
to ti je mentalitet selaZna se da je pljacka ne da je po zakonu,ne skidaju svojim gradjanima nego turistima,vozio sam se i u njihovim krsevima sa vozacima u papucama ali nas nikad nisu zaustavljali
Условно се доноси, а не по аутоматизму и нечијем ћефу... нису закони донешени да спинују лична схватања законаSvaka država ima to diskreciono pravo. I da ti zabrani ulazak ako hoće.
Е да...
За Вучића и црвену политикантску СРБ багру сте добро урадили, јер сте правилно спровели закон НА ВРЕМЕ - пре него што неко уђе у ЕУ... ту имате моју подршкуNa isti način je šupiran i Vučić kad je htio u privatni posjet Jasenovcu. Dačić isto. A i oni vaši vojnici što su imali uniforme u prtljazi.
То је Н1 верзија... Трифковић се још није лично и уживо огласио...https://www.novilist.hr/novosti/hrv...-sam-ustao-protiv-ljudi-koji-me-maltretiraju/
Evo Trifunovićeva verzija.
Naravno da zakon važi za sve. Pomorska policija je bez pardona lupila kaznu Jeffu Bezosu, zbog glisiranja preblizu obale. Čovjek platio, ispričao se, nije vrijeđao, nije se bahatio i nije ponavljao prekršaj. Ali on nije predstavnik nebeskog narodaJa bih volela da vidim situaciju u kojoj Nemac povede Dzekija bez korpe a Hrvati mu hrabro kazu "zakon vazi za sve" i izbace iz zemlje.
Ah, wait...
Tipicno u njegovom maniru i stilu.
Nije to uloga on je prirodno ludSergej nikako da izadje iz uloge..setih se ove scene