Sergej Trifunović nakon privođenja zbog psa: Nikad više neću doći u Split

Zabranjeno je i trovati druge pa pusaci to i dalje rade ili nije zabranjeno,te zabrane su da postave ljude u obore i pune budzet,ne kapiram pozivanje na neke satro finoce kad vam je neko antipatican
Hajmo opet. Šta god ja mislio o Hrvatskoj on je tu ipak bio gost. A kada si gost poštuješ pravila domaćina. Ne bahatiš se i ne vrijeđaš. Pitam i tebe bi li se tako i pomislio ponašati u npr Nemačkoj i zašto ne?

Нема нити једна држва то дискреционо право у општено говорећи... оно је условљено само ''наци-безбедносним ризицима'' који могу једном у 30 година да се десе... а ви депортујете, како се некој усташкој фукари из Сплитске полиције ћефне...

Проблем је кад усташе и остали фанатици то дискреционо неопште право , подведу под ''опште'' и направе Ендехазију или СФРЈ од своје државе...
Svaka država ima to diskreciono pravo. I da ti zabrani ulazak ako hoće.

Hajmo opet. Šta god ja mislio o Hrvatskoj on je tu ipak bio gost. A kada si gost poštuješ pravila domaćina. Ne bahatiš se i ne vrijeđaš. Pitam i tebe bi li se tako i pomislio ponašati u npr Nemačkoj i zašto ne?
Ja bih voleo da mogu da se ponasam slobodno,ne znaci da cu gaziti po tudjim lobanjama,ali mogu da uporedim ranija vremena sa ovim nakaradnim,zamisli o cemu sad moram da mislim kad krecem u grcku da mi se ne ide,a radio sam po 6 meseci vise leta tamo,sad uzmu vozacku i skinu tablice na 20 dana,nemoj da mi pricas kako je to u njihovom zakonu,nego izracunaj koji trosak imas uz vec placenu kaznu sto si vozio u papucama ili nemao aparat za gasenje pozara

Ja bih voleo da mogu da se ponasam slobodno,ne znaci da cu gaziti po tudjim lobanjama,ali mogu da uporedim ranija vremena sa ovim nakaradnim,zamisli o cemu sad moram da mislim kad krecem u grcku da mi se ne ide,a radio sam po 6 meseci vise leta tamo,sad uzmu vozacku i skinu tablice na 20 dana,nemoj da mi pricas kako je to u njihovom zakonu,nego izracunaj koji trosak imas uz vec placenu kaznu sto si vozio u papucama ili nemao aparat za gasenje pozara
Isto kao i za Sergeja. Njihova pravila su takva. I to se zna.

Ali kako se veliki liberal pretvorio u nacionalista zbog svog psa😁😁Neću ja reći da nema tu neke točnosti ali koliko znam nikada nije nešto naročito govorija protiv Hrvatske, i eto sada postao hrvatomrzac zbog ljudi koji su se bojali za život zbog njegovog agresivnog vučjaka. Znači nisu kupači zvali policiju jer je na toj plaži zabranjeno kupanje psima nego jer su se bojali za život i zdravlje.

Zna se da je pljacka ne da je po zakonu,ne skidaju svojim gradjanima nego turistima,vozio sam se i u njihovim krsevima sa vozacima u papucama ali nas nikad nisu zaustavljali
to ti je mentalitet sela

i po srbiji vise zaustavljaju auta drugih registarskih srpskih oznaka

pre ce kazniti pancevca u kragujevcu nego kragujevcana , recimo

Svaka država ima to diskreciono pravo. I da ti zabrani ulazak ako hoće.
Условно се доноси, а не по аутоматизму и нечијем ћефу... нису закони донешени да спинују лична схватања закона

Не може нико ван тих услова о нарушеној националној безбедности да се позива на тај закон, поготову кад је лице већ ушло у државу...

Питај неке искусније правнике, јер си лаик ко и ја...

Е да...

Тек што су ''самосталне'' жене судинице неурачунљиве жентураче и послушнице ''виших инстанцији'', то је тек дуга прича...

Није им за џаба у историји био забрањен приступ судској функцији, јер се зна да ''резонују'' по емоцијама и да су склоне чопорисању и увредљивости које закон спуштају на лична тумачења...

Na isti način je šupiran i Vučić kad je htio u privatni posjet Jasenovcu. Dačić isto. A i oni vaši vojnici što su imali uniforme u prtljazi.
За Вучића и црвену политикантску СРБ багру сте добро урадили, јер сте правилно спровели закон НА ВРЕМЕ - пре него што неко уђе у ЕУ... ту имате моју подршку

Али, успоредба Сержија који је већ ушо и не представља никакав национално-безбедносни ризик за Хрватску, са наци-комуњарама које воде предизборну кампању на рачун Хрватске, може само острашћена ЦРО сировина да прави... Зато је Сергије у праву сада, а ви мантраши никако, макар вас било милијарду истомишљеника и у СРБ и у ЦРО

Ja bih volela da vidim situaciju u kojoj Nemac povede Dzekija bez korpe a Hrvati mu hrabro kazu "zakon vazi za sve" i izbace iz zemlje.

Ah, wait...
Naravno da zakon važi za sve. Pomorska policija je bez pardona lupila kaznu Jeffu Bezosu, zbog glisiranja preblizu obale. Čovjek platio, ispričao se, nije vrijeđao, nije se bahatio i nije ponavljao prekršaj. Ali on nije predstavnik nebeskog naroda :mrgreen:

Back