Sergej Trifunović nakon privođenja zbog psa: Nikad više neću doći u Split

Bosanska ulica, kroz koju je šetao psa je mala uska kamena kaleta koja prolazi kroz cijelu palaču, s obe strane su dućani, izlozi, prodaju se gluposti turistima, u ovo doba bude krcata strancima, a troje ljudi se ne može mimoići jer je široka manje od metar i pol. I on pusti psa bez lajne i brnjice. Baš je proper debil. Pa tu ne bi pustio psa ni s povodcem i brnjicom, jer je stresno i za ljude prolaziti a kako je tek psu. Da ne pričamo o prolaznicima koji nemaju izbora nego prolaziti na manje od metra od vučijaka kojeg ne poznaju i kojeg nema tko zaustaviti ako stvari krenu po zlu.

bosanska.jpg
 
Својим поступком глуматало је "доказао" тврдње усташоида да је само мртав "индијанац" добар "индијанац". Упркос проеуропској оријентацији дотичног, ношењу мајица са ликом муслиманског генерала ... чим су га браћа Хрвати "чачнули", одмах је извадио као аргументе: Лору, инудкционе телефоне, Францетића и црне униформе, Блајбург и остало. :namcor:
 
Ma vraga, čitam po netu da ga po grupama drugi vlasnici pasa odreda pljuju. Nije ni njima milo kad vučjak šeće okolo bez povodca.
Џаба... мржња према Хрватима увек дође до изражаја у целој причи, без обзира на детаље...

Велику сте му услугу учинили, да постане опет омиљен међу Србима...
 
Pusti psa bez povodca i brnjice u centru Splita i ti pitaš koja je šansa da ga uhvate?

Rekoh na temi o turizmu u HR pazite kaj pišete po fejsu i instagramu kad putujete u HR.
Postoji još mnogo neupućenih ili malo mačanih koji ne shvaćaju da internet nije prostor digitalnog Divljeg Zapada gdje sve prolazi, već je korištenje interneta također podložno sankcijama. Nije sloboda govora i demokracija vrijeđati i širiti govor mržnje preko interneta. Tko to radi, ako bude uhvaćen, plaća kaznu, a može završiti i na određeno vrijeme u zatvoru, kao onaj srpski pjevač. Svatko snosi prekršajnu i kaznenu odgovornost za ono što piše na internetu.
 

Back
Top