Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 229.586
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
I ja mislim da Sergej nije ozbiljan glumac, da teško može da se izmesti iz sopstvenog vajba.
Lepo da se oko nečeg slažemo. Oni koji tako vide Srbe tako nas vide sve, bez razlike.Sergej je redovno kritikovao nacionaliste po pitanju letovanja u Hrvatskoj. On je baš ono za bratstvo i jedinstvo, živio Tito, ko nas zavadi i slično. Izneverili ga Hrvati koji ga ipak vide kao i mnoge Srbe, divljaka koji šeta psa.
Nisam gledala seriju, ali kapiram da može i to ako se smiri i usredsredi.Mene je iznenadio u domaćoj franšizi "Dinastija", igrao je smirenog gospodina, nekoga na koga možeš da se osloniš ... i to vrlo uspešno.
Sad nek nagovori džukca da se popiški i popije još 500€.da dodam da ga hrvatski zlocini prema srbima nisu omeli da posecuje hrvatsku
al kad ga kazne sa 500 evra - * necu vise tamo *
BEDNO
usput, kaznili ga o5 https://www.blic.rs/zabava/sergej-t...koliko-sati-nakon-sto-je-napustio-sud/v5fmbmy
zbog iste stvari
bahato do daske
Nije bahato nego ga prate i sačekuju, koja je šansa dva puta u danu da ga hvataju i kažnjavaju?!??da dodam da ga hrvatski zlocini prema srbima nisu omeli da posecuje hrvatsku
al kad ga kazne sa 500 evra - * necu vise tamo *
BEDNO
usput, kaznili ga o5 https://www.blic.rs/zabava/sergej-t...koliko-sati-nakon-sto-je-napustio-sud/v5fmbmy
zbog iste stvari
bahato do daske
on je bahatNije bahato nego ga prate i sačekuju, koja je šansa dva puta u danu da ga hvataju i kažnjavaju?!??
јес, ево боле их уши за њега.Nije bahato nego ga prate i sačekuju, koja je šansa dva puta u danu da ga hvataju i kažnjavaju?
Moji roditelji su imali pse na moru i to velike, nikada nisu imali povodac i išli su da se kupaju u more i cunjaju okolo a ovo je klasično drkanje trifunovića i zlostavljanje. Sede i smišljaju kako nekoga da zajebu.
Pošto je u hrvatskoj svakog leta 40-50° celzijusa mogu i da se pozdrave od turizma.
Boravak stranca se uvijek evidentira. To je pravilo svih jugobanana republika.A policija ga je pratila tačno su znali gde je odseo? Jel to po zakonu?
Pa sta bahat je i kanye west pa im pokaze golu bulju,ono kupi celu hrvatsku za meze,sta imate problem sa bahacenjem,meni su gori net hejt komentarine , bahat je jer umesto da shvati da nesto nije po zakonu
da drugima smeta
odmah sledeceg dana nastavlja da radi isto
ne treba mesati bahatost sa debljinom novcanikaPa sta bahat je i kanye west pa im pokaze golu bulju,ono kupi celu hrvatsku za meze,sta imate problem sa bahacenjem,meni su gori net hejt komentari
Da li mislis da panduri nemaju protekcije kad naprave prekrsaj?politicari?zene?druge poznate licnosti?ne treba mesati bahatost sa debljinom novcanika
istinu mozes smatrati za hejt a mozes i istinom
mada moram priznati da ga bas i ne volim , eto hejter sam, dobro je sto nije bitan politicki faktor
sta da covek poput njega ima neku vecu moc , bio bi kao al pacino u skarface , belog nosa i prazne glave
Misli da je netko i nešto pa da u drugoj državi može raditi što hoće i želi i da za njega ne vrijede pravila.Protiv ljubimaca ne, protiv neodgovornih vlasnika da.
Psi smiju samo na plaže na kojima je dozvoljeno ići s psima
Pes u javnosti mora ili biti na povodcu ili imati brnjicu.
Sergej je popio 3 kazne, zbog psa na plaži, i zbog vrijeđanja, pa onda opet nakon par sati zbog psa bez brnjice ili povodca.
"Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura.
Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodo raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpisu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad‘