Sergej Trifunović nakon privođenja zbog psa: Nikad više neću doći u Split

...
I ja mislim da Sergej nije ozbiljan glumac, da teško može da se izmesti iz sopstvenog vajba.

Mene je iznenadio u domaćoj franšizi "Dinastija", igrao je smirenog gospodina, nekoga na koga možeš da se osloniš ... i to vrlo uspešno.

Usput, molim vlasnika franšize gispodina Franu Lasića da nastavi snimanje dalje, posle 50-te epizode, do 200-te ako je moguće !

Znam da je poplava domaćih serija, ali prvih 50 epizoda Dinastije je bilo vrlo kvalitetno urađeno i sigurno bi nastavak imao svoju publiku.

Sergej je redovno kritikovao nacionaliste po pitanju letovanja u Hrvatskoj. On je baš ono za bratstvo i jedinstvo, živio Tito, ko nas zavadi i slično. Izneverili ga Hrvati koji ga ipak vide kao i mnoge Srbe, divljaka koji šeta psa.
Lepo da se oko nečeg slažemo. Oni koji tako vide Srbe tako nas vide sve, bez razlike.

Poslednja izmena:
Nije bahato nego ga prate i sačekuju, koja je šansa dva puta u danu da ga hvataju i kažnjavaju?
јес, ево боле их уши за њега.
идеш у другу земљу, поштујеш правила и крај приче.
би ли у Немачкој шетао псето без повоца, и корпе? :lol:
Moji roditelji su imali pse na moru i to velike, nikada nisu imali povodac i išli su da se kupaju u more i cunjaju okolo a ovo je klasično drkanje trifunovića i zlostavljanje. Sede i smišljaju kako nekoga da zajebu.

Pošto je u hrvatskoj svakog leta 40-50° celzijusa mogu i da se pozdrave od turizma.
:fdlan: држ' се ти Фрушке, а за комшије не бригај.:lol:
ако се ја питам, тип је кретен.

Pa sta bahat je i kanye west pa im pokaze golu bulju,ono kupi celu hrvatsku za meze,sta imate problem sa bahacenjem,meni su gori net hejt komentari
ne treba mesati bahatost sa debljinom novcanika

istinu mozes smatrati za hejt a mozes i istinom

mada moram priznati da ga bas i ne volim , eto hejter sam, dobro je sto nije bitan politicki faktor

sta da covek poput njega ima neku vecu moc , bio bi kao al pacino u skarface , belog nosa i prazne glave

ne treba mesati bahatost sa debljinom novcanika

istinu mozes smatrati za hejt a mozes i istinom

mada moram priznati da ga bas i ne volim , eto hejter sam, dobro je sto nije bitan politicki faktor

sta da covek poput njega ima neku vecu moc , bio bi kao al pacino u skarface , belog nosa i prazne glave
Da li mislis da panduri nemaju protekcije kad naprave prekrsaj?politicari?zene?druge poznate licnosti?

Protiv ljubimaca ne, protiv neodgovornih vlasnika da.

Psi smiju samo na plaže na kojima je dozvoljeno ići s psima

Pes u javnosti mora ili biti na povodcu ili imati brnjicu.

Sergej je popio 3 kazne, zbog psa na plaži, i zbog vrijeđanja, pa onda opet nakon par sati zbog psa bez brnjice ili povodca.
Misli da je netko i nešto pa da u drugoj državi može raditi što hoće i želi i da za njega ne vrijede pravila.
Imamo dosta i svojih takvih budala, ne trebaju nam još i uvozne.

A jeste
Zajebavali ga hrvati za kuče bezveze sigurno jer im kao on nešto smeta.
Baš ih zabole za Trifunovića.
Čoveku je nos dignut u nebesa i stalno glumata neku žrtvu.
Kao nikog drugog ne bi prijavili da im se vučjak od 30kg šeta slobodno pored dece, nego su baš njega jadnog.
Sere mi se od takvih nabeđenih likova.

Koja ludara od čoveka:rotf:

"Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista predivnom ophođenju. Njihovim splitskim kolegama na tri hapšenja u 30 sati, psihofizičkom maltretiranju te iznudi od preko hiljadu i po eura.

Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi. Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodo raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpisu ugovor o ekstradiciji, naručite moje dupe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bit ćemo na identičnim stranama kao onomad‘

https://www.jutarnji.hr/scena/stran...ena-godinu-dana-nije-to-dobro-primio-15373172

Back