Q. in perpetuum hibernum
Stara legenda
- Poruka
- 92.955
https://www.blic.rs/vesti/politika/...a-psg-ali-imace-i-protivkandidatkinju/6tnqs6b
Čeka se sada da prihvati ili odbije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...a-psg-ali-imace-i-protivkandidatkinju/6tnqs6b
..... па не мисли ваљда неко да ће да ОДБИЈЕ....... има да се угура јер је намирисао ловууууууу.............
Видећемо. Не може се знати док не дође на ту функцију.Hm, interesantno , on kao glumac mozda i uspe da privuce odredjeni broj glasova i formira ozbiljniju opoziciju
Изгледа да опозиција покушава да парира медијској империји Пинк . Још да доведу Кију за потредседницу , већ између њих (Кие и Сергеја) има варница а и Дачић и Шешељ би даје удају само би се створила драма је им се не би свидео Сергеј, и гледаност Задруге 2 ће да се суноврати
Ako je to stvarno tačno oni definitivno nisu normalni.
I Ronald Regan je bio glumac pa je postao predsednik SAD
Znam. Nemam ja ništa protiv glumaca. Ali Sergej...
A sta fali Sergeju osim sto se tebi licno ne svidja ?
I Ronald Regan je bio glumac pa je postao predsednik SAD
Koju kvalifikaciju imaju danasnji policari ...mislim, sta su oni bili da su sada politicari..
Recimo da mi je totalno antipatičan.
i meni je antipatican kao covek, ali je dobar glumac i nije nimalo glup
Глумцима је место у позоришту.
To je tvoj licni animozitet prema njemu,sto ne znaci da Sergej ne bi bio uspesan
Kada moze Maja Gojkovic, ili Marjan Risticevic ili Dodik ( lepa mu i velika ona vila u beogradu)
ili Vulin, ili Vucic ili Stefanovic, ili onaj mali od Vucica, sto ima kancelariju za kosovo, ne znam mu ime
da budu politicari sto ne bi mogao i Sergej,ili bilo ko od nas ili neko od pametnih i obrazovnih ljudi kojih Srbija ima samo se ne eksponiraju
Ne glup nije. Samo pošteno govoreći ne mislim da bi on da sutra postane predsjednik ili premijer bitnije promjenio Vučićevu politiku. Odnosno vjerovatno bi ali u gorem smjeru.