Sergej Trifunović ispred Predsedništva pevao "Kukavicu" i "Vidovdan"

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.122

U noći između drugog i trećeg dana dežurstava u takozvanoj "Slobodnoj zoni" u Pionirskom parku, najaktivniji je bio predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.
On je na društvenim mrežama, između ostalog, objavio i kako peva nekoliko pesama.
U tvitu u kom kaže da peva serenadu za predsednika otpevao je pesmu "Kukavica" Svetlane Cece Ražnatović, a objavio je i kako peva "Vidovdan" Gordane Lazarević.

http://rs.n1info.com/Vesti/a481662/...Kmw637YrjBPsDYqMf8RgkTnXHmprA8_bq-JAoRFH4F4Zk

Сергеј је кукавица ..једном приликом сам га видела на Теразијама , била сам девојчица, добро неких 13 година, и он се избезумио и побегао ..ваљда је тако бежао од свих девојчица тога узраста ..можда сам била прототип његове обожаватељке ..али брате ..не би за њим јурила да ми плате ..то ми је било баш јадно са његове стране

Сергеј је кукавица ..једном приликом сам га видела на Теразијама , била сам девојчица, добро неких 13 година, и он се избезумио и побегао ..ваљда је тако бежао од свих девојчица тога узраста ..можда сам била прототип његове обожаватељке ..али брате ..не би за њим јурила да ми плате ..то ми је било баш јадно са његове стране

Mozda si samo bila ruzna.

Да, бојим се да то не говори много о твојој љепоти.
Извини али уопште нисам била близу њега прелазила сма улицу и само сам га погледала .он се избезумио ..мислим да је тада имао много обожаватељки тог прототипа ..али данас са стомачином до зуба ...ужас још ждере пециво

Kad je bilo ono SNS poselo kod Skupštine ja vozio preko štajge jedno 15 na sat, gomila autobusa i naprednjaka i vidim Sergeja sa dva telohranitelja, šeta i slika naprednjake aparatom.
телохранитеље има ...види то му више за девојчице не треба ..постао је одвратан , стомак до зубајош ждере бурек

Да, бојим се да то не говори много о твојој љепоти.
Када само код моје лепоте ускоро почињем са видео политичким блоговима ..ако будеш заинтересован да погледаш .

U noći između drugog i trećeg dana dežurstava u takozvanoj "Slobodnoj zoni" u Pionirskom parku, najaktivniji je bio predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.
On je na društvenim mrežama, između ostalog, objavio i kako peva nekoliko pesama.
U tvitu u kom kaže da peva serenadu za predsednika otpevao je pesmu "Kukavica" Svetlane Cece Ražnatović, a objavio je i kako peva "Vidovdan" Gordane Lazarević.

http://rs.n1info.com/Vesti/a481662/...Kmw637YrjBPsDYqMf8RgkTnXHmprA8_bq-JAoRFH4F4Zk
Sto bi nekome smetalo pevanje u parku ili izbor pesama?
Pitanje je da li neko aplaudira, jer ako glumac radi bez podrske onda i nije neki glumac.

Back