Sergej Trifunovic drugi put u Hrvatskoj!

Splitske policajce je najviše povredilo to što je rekao da više nikada tamo neće doći pa su ga priveli na silu. Ovo što su uradili ima ime i prezime i treba javno da bude objavljeno!

Treba da bude prevedeno i poslato svim novinama u svetu da hrvatska policija hapsi i maltretira strance!

• Haha
Reactions: iig
Kaže Sergej postat ću Hrvat preko svoje žene Riječanke.
Samo ovakve presude i deportacije su mu kamen oko vrata u toj proceduri.
Pola Srbije u međuvremenu drži putovnicu skrivenu u ladici ispod čarapa.
Nije "pola Srbije" nego "pola bosanskih Srba" dok po Beogradu glumataju nekakve junake ušuškani u sigurnost okruženja.

Isto jedu govna i "bosanski Hrvati" zar ne?

Ja sam zażmurio prilikom plaćanja i kupio 200gr tucane "aleva" slatka

jbg, probali smo i ostale industrijske i par pijačnih iz domaće radinosti i zaključili fa "aleva" nema premca...

Sad zašto je ta cena...
Ne bacaj pare imaš sušenu papriku na pijaci 150 din 200 grama pa ubaciš u ručak. Ja je provrtim u avanu zamiriše ceo stan.

Aleva otišla u prošlost!

Objavili mediji
Glumac Sergej Trifunović osuđen je na 60 dana zatvora, odnosno godinu dana uslovno da ne sme da ponovi isto krivično delo.
U obavezi je da plati sudske troškove 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravomoćna.
Pasoš mu je vraćen i on sada može da se vrati u Srbiju.

Objavili mediji
Glumac Sergej Trifunović osuđen je na 60 dana zatvora, odnosno godinu dana uslovno da ne sme da ponovi isto krivično delo.
U obavezi je da plati sudske troškove 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravomoćna.
Treba da uzme njihovo drzavljanstvo,na konto supruge,malo da ih razdrma. Hrvati ,oni dobri totalno se povukli pred nacionalistima ,HDZ.Imali su nekada intelektuace?
Tek u Bih?

Mlada i zgodna kao antilopa, nije ni čudo što je cela splitska policija ljubomorna.

sergej-i-isidora-vencanje-ljubav-instagram.png

Objavili mediji
ne daj bože...nek ide u čmeriku

Back