zrtvasvihrezima
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
U Hrvatskoj obožavaju ovakve turiste. Samo banu, daju pare i odmah nazad.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je čuo da tamo ima jeftine tucane paprike, ko znaMožda je zaboravio kondome prošli put pa se setio
- dobio 60 dana uslovno ako ponovi to za šta ga tereteMožda je čuo da tamo ima jeftine tucane paprike, ko zna
Ja sam zażmurio prilikom plaćanja i kupio 200gr tucane "aleva" slatkaMožda je čuo da tamo ima jeftine tucane paprike, ko zna
Nije "pola Srbije" nego "pola bosanskih Srba" dok po Beogradu glumataju nekakve junake ušuškani u sigurnost okruženja.Kaže Sergej postat ću Hrvat preko svoje žene Riječanke.
Samo ovakve presude i deportacije su mu kamen oko vrata u toj proceduri.
Pola Srbije u međuvremenu drži putovnicu skrivenu u ladici ispod čarapa.
Pazi, i da su ga osudili na 60 zatvora, to bi bila mila majka za jedan dan života pored septičke jame. A neki u Srbiji ceo život prožive tako.- dobio 60 dana uslovno ako ponovi to za šta ga terete
- platio 150 evra sudske troškove
- ĉeka final u cifru
- dao izjavu nakon sudjenja da želi HR državljanstvo
Ali šta će mu HR državljanstvo?Pazi, i da su ga osudili na 60 zatvora, to bi bila mila majka za jedan dan života pored septičke jame. A neki u Srbiji ceo život prožive tako.
Ne bacaj pare imaš sušenu papriku na pijaci 150 din 200 grama pa ubaciš u ručak. Ja je provrtim u avanu zamiriše ceo stan.Ja sam zażmurio prilikom plaćanja i kupio 200gr tucane "aleva" slatka
jbg, probali smo i ostale industrijske i par pijačnih iz domaće radinosti i zaključili fa "aleva" nema premca...
Sad zašto je ta cena...
Iz zajebancije hrvatske policije. Sad ako ne uzme opet će da ga hapseAli šta će mu HR državljanstvo?
Ako mu treba zbog EU mogao je da traži Rumunsko
Tek h - niko da primiriše "alevi" bar za tucanuNe bacaj pare imaš sušenu papriku na pijaci 150 din 200 grama pa ubaciš u ručak. Ja je provrtim u avanu zamiriše ceo stan.
Aleva otišla u prošlost!
Samo banu, iskhenjaju se, svrše i odu.U Hrvatskoj obožavaju ovakve turiste. Samo banu, daju pare i odmah nazad.
Pa da uzme ili da ne uzme?Iz zajebancije hrvatske policije. Sad ako ne uzme opet će da ga hapse
E to, supe su im blagi užas dobro si me podsetio. Kupio nekoliko za dizanje pritiska.Tek h - niko da primiriše "alevi" bar za tucanu
Supe su im krš
Дрогош прави..Zabrana ulaska u Hrvatsku mu istekla 10. septembra. Nije mnogo čekao da ponovo ode. Deluje kao da je sedeo pred graničnim prelazom i čekao da istekne zabrana.
Treba da uzme njihovo drzavljanstvo,na konto supruge,malo da ih razdrma. Hrvati ,oni dobri totalno se povukli pred nacionalistima ,HDZ.Imali su nekada intelektuace?Objavili mediji
Glumac Sergej Trifunović osuđen je na 60 dana zatvora, odnosno godinu dana uslovno da ne sme da ponovi isto krivično delo.
U obavezi je da plati sudske troškove 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravomoćna.
Pasoš mu je vraćen i on sada može da se vrati u Srbiju.
nisam znala da mu je supruga hrvatica..zato on ide stalno tamo..Treba da uzme njihovo drzavljanstvo,na konto supruge,malo da ih razdrma. Hrvati ,oni dobri totalno se povukli pred nacionalistima ,HDZ.Imali su nekada intelektuace?
Tek u Bih?
Ne mora da je Hrvatica,dovoljno da je rodjena tamo. Mada su im ribe extra.I lepe i imaju stila.nisam znala da mu je supruga hrvatica..zato on ide stalno tamo..
ne daj bože...nek ide u čmerikuObjavili mediji
Glumac Sergej Trifunović osuđen je na 60 dana zatvora, odnosno godinu dana uslovno da ne sme da ponovi isto krivično delo.
U obavezi je da plati sudske troškove 150 evra i odrekao se prava na žalbu. Presuda je pravomoćna.
Pasoš mu je vraćen i on sada može da se vrati u Srbiju.