kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 43.887
Neka ga zadrze
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas je dobra riba, uviva u njenim sokovima sladostrasca , svaka castГде су сада они који су тврдили да је његова 20 и кусур млађа жена срећница ..каква срећа , није ни пола године у браку а мужа јој хапсе већ три пута , срећница
Управо тако. Ако су га ухапсили! Браво за хрватску полицију! Не би било лоше да су га мало и испребијали, не би му шкодило.Budala je jer je nesposoban (kao i gomila demokrata i sličnih) da se izbori sa svojom jugo-komuno-tito nostalgijom, a ne može da se izbori jer je krije.
Kako ja, otvoreno pohvalim šta je vredelo u starom sistemu, ali idem dalje, jer sam svestan istorijske promene koju doživesmo.
A Serž i slični ćute, a ubijali bi da se vrati ono staro.
Pa gde ste bre braćo bili kad je grmelo ? 1992. meni dođe ratni pozivar na vrata i kaže hajde da braniš SFRJ. I ja uniformu i trk na MZ. Šta reći, odazvalo nas se 20%. Bilo je Roma, Šipaca, Hrvatijanaca, i naravno nas Srba. Sve Beograđani.
Serž i njegovi su tad bili u kurtsu, e sad im dolazi polako šta su izgubili, pa bi reviziju, videli da nije život toliko važan kad ostaneš bez časti !
Инфантилни наркић... Лепо га је назвао овај на тњитеру...Sa Jovom Divjakom:
Pogledajte prilog 1611733
Nije ovo slika s Jovom Divjakom, već s tri uspaljene junice.Sa Jovom Divjakom:
Pogledajte prilog 1611733
Или мајцу са Милановићем, а ја са Шолаком или Ђиласом ..Nije ovo slika s Jovom Divjakom, već s tri uspaljene junice.
I ja bi obukao majicu sa slikom Bibi "Belzebub" Netanyahuaom, ukoliko bi znao da ću kasnije tri ženke odvući u krevet.
Ne treba prestrogo suditi.
Šalu na stranu, ali mislim da je lik totalno apolitičan.
Idiot svakako.
Dulence, dok god ne obučeš majicu s veprom iz Tača, moj si brat za kojeg bi krv dao.Или мајцу са Миланковићем, а ја са Шолаком или Ђиласом ..
Baš se lepo proveo u Hrvatskojhttps://www.blic.rs/zabava/uhapsen-sergej-trifunovic/l56j2he
Sergej ima onu stvar.Opet vidite razliku kada inteligentan covek nesto napise i Vulin npr.
Nemoj tako,covek je pomogao mnogima,narocito deci za operacije .Skupljao novac ,osnovao fondaciju . Nije los,dugacak jezik,Sergej je budala bio i ostao.
Na tome nabrojanom mu hvala. Što ne mijenja činjenicu da je budala. Da je njemu 20 pa i da kažeš mladost, ludost. Ovako...Nemoj tako,covek je pomogao mnogima,narocito deci za operacije .Skupljao novac ,osnovao fondaciju . Nije los,dugacak jezik,
Серђо је будалетина. Требало је добро да га избубецају полицајци.Serđo ima mooda do poda... Ostali, naravno, do tastature.
tacnoШта тражи тамо ??
Da im kaže sve što ti misliš inače, a nemaš ni snage ni pameti da im izgovoriš.Серђо је будалетина. Требало је добро да га избубецају полицајци.
Шта тражи тамо ??
I treba da umlate idiota, kao vola u kupusu. Zanimaju me dve stvari: prvo, gde su sada Severinini drveni advokati kad se hapsi zbog verbalnog delikta, i kako Druga Srbija objašnjava ovo ‘apšenje, čovek se u Srbiji navikao da pljuje svakog ko mu se ne svidi, kao i komplet Druga Srbija. Kako to da se u EU ide iza brave za nešto što oni rade po Srbiji 24/7?Ko ga ebe
Setite se da je on priznao kosovo tj izjavio da treba priznati
Udrite ga dok se ne u.sere
dobro pitanje, sta na ovo kaze brigada sa krste ?I treba da umlate idiota, kao vola u kupusu. Zanimaju me dve stvari: prvo, gde su sada Severinini drveni advokati
a sta je trazio tuOtac Sergeja Trifunovića: Bio je na ničijoj zemlji, hrvatski službenici su ga oteli
Misliš na ovo?Da im kaže sve što ti misliš inače, a nemaš ni snage ni pameti da im izgovoriš.
Ugasila se ko svećaKoliko li samo @електрика fali na ovoj temi.
Kada se samo sjetim prošle godine koliko se naslađivala, pa je još napisala kako se nada da će i u Srbiji doći dan kada će se komunalni redari vlasnicima džukeletina načestitati matere.
Nadamo se da to nije sve, a i da će biti direktnog TV prenosa prevaspitavanja.Baš se lepo proveo u Hrvatskoj