Sergej Trifunovic drugi put u Hrvatskoj!

Где су сада они који су тврдили да је његова 20 и кусур млађа жена срећница ..каква срећа , није ни пола године у браку а мужа јој хапсе већ три пута , срећница
bas je dobra riba, uviva u njenim sokovima sladostrasca , svaka cast

Budala je jer je nesposoban (kao i gomila demokrata i sličnih) da se izbori sa svojom jugo-komuno-tito nostalgijom, a ne može da se izbori jer je krije.

Kako ja, otvoreno pohvalim šta je vredelo u starom sistemu, ali idem dalje, jer sam svestan istorijske promene koju doživesmo.

A Serž i slični ćute, a ubijali bi da se vrati ono staro.

Pa gde ste bre braćo bili kad je grmelo ? 1992. meni dođe ratni pozivar na vrata i kaže hajde da braniš SFRJ. I ja uniformu i trk na MZ. Šta reći, odazvalo nas se 20%. Bilo je Roma, Šipaca, Hrvatijanaca, i naravno nas Srba. Sve Beograđani.

Serž i njegovi su tad bili u kurtsu, e sad im dolazi polako šta su izgubili, pa bi reviziju, videli da nije život toliko važan kad ostaneš bez časti !
Управо тако. Ако су га ухапсили! Браво за хрватску полицију! Не би било лоше да су га мало и испребијали, не би му шкодило. :)

Nije ovo slika s Jovom Divjakom, već s tri uspaljene junice.
I ja bi obukao majicu sa slikom Bibi "Belzebub" Netanyahuaom, ukoliko bi znao da ću kasnije tri ženke odvući u krevet.
Ne treba prestrogo suditi.
Šalu na stranu, ali mislim da je lik totalno apolitičan.
Idiot svakako.
Na kraju krajeva, njegovo je pravo podržati Jovana Divjaka, iako vjerujem da je za tog lika prvi put u životu čuo, kada su mu doturili majicu.

Nije ovo slika s Jovom Divjakom, već s tri uspaljene junice.
I ja bi obukao majicu sa slikom Bibi "Belzebub" Netanyahuaom, ukoliko bi znao da ću kasnije tri ženke odvući u krevet.
Ne treba prestrogo suditi.
Šalu na stranu, ali mislim da je lik totalno apolitičan.
Idiot svakako.
Или мајцу са Милановићем, а ја са Шолаком или Ђиласом .. :D

https://www.blic.rs/zabava/uhapsen-sergej-trifunovic/l56j2he

1822770
Sergej ima onu stvar.Opet vidite razliku kada inteligentan covek nesto napise i Vulin npr.
Baš se lepo proveo u Hrvatskoj :lol:

Ko ga ebe

Setite se da je on priznao kosovo tj izjavio da treba priznati

Udrite ga dok se ne u.sere
I treba da umlate idiota, kao vola u kupusu. Zanimaju me dve stvari: prvo, gde su sada Severinini drveni advokati kad se hapsi zbog verbalnog delikta, i kako Druga Srbija objašnjava ovo ‘apšenje, čovek se u Srbiji navikao da pljuje svakog ko mu se ne svidi, kao i komplet Druga Srbija. Kako to da se u EU ide iza brave za nešto što oni rade po Srbiji 24/7?

Sad je odlična prilika da se magarac dobro cimne za svoje drugosrbijanske uši.

Back