Sergej Trifunovic drugi put u Hrvatskoj!

Морам и овде да објавим ово:

Sa Jovom Divjakom:
40D2FAAB-FC15-4BA0-B8E1-0ECA63021FE4.jpeg

Ne bi volio da ga izdegenče.
Najodvratnije mu je ono spominjanje mama. Lako za crne uniforme i Francetića, tu nije toliko u krivu, zbog toga što je lik koji je nedavno slušao Baju zaglavio 15 dana zatvora.
Možda je čovjek jednostavno slušao "Duni vjetre, preko jetre."
Pa kolega s bivšeg posla stalno je pjevao: "Dok sam bio mali, znao sam svoj pravac, oni bili katolici a ja pravoslavac."
Lik Hrvat, katolik, čak Hercegovac ako se ne varam.
Što bi rekao jedan iz društva kada smo bili klinci i kada bi se netko sporječkao pa počele spominjati matere: "Dečki, pustimo mame na miru."
Vjerujem da je bahati, bezobrazni, nekulturni kreten i ljigavac, ali zbog izgovorenog i napisanog nekoga zatvarati, to ne podržavam.
Sledi mu trajna zabrana povratka u Srbiju i ostaje da radi kao voditelj na HRT.

Da ima američko državljanstvo, budi siguran da se hrvatska policija prema njemu ne bi tako ophodila.
Odakle ta info?
Tu se pisalo i da Baja Mali Knindža ima hrvatske papire, samo me zanima tko bi mu te iste dao.
Pricao je o tome u jednom intervjuu.Imas i naYT. Pustice ga ,zvace USA ambasadora. Mislim da ne mogu da mu zabrane da udje u EU ,u Hrvatsku mogu ,jeste ih izvredjao.

Pricao je o tome u jednom intervjuu.Imas i naYT. Pustice ga ,zvace USA ambasadora. Mislim da ne mogu da mu zabrane da udje u EU ,u Hrvatsku mogu ,jeste ih izvredjao.
Da je državljanin USA, netko od osoblja ambasade bi se pojavio na ročištu, tamo gledao u sutkinju i pobrinuo se da presuda bude onakva kakvu je ambasada nekoliko sati prije sutkinji kazala u pero.
Laže kao pas.

Zavisi koji je pasos dao tamo. Pazi on je mozda ovo ocekivao pa namerno odigrao,sposoban je za to.
Kada nekome prijeti zatvor (iako mislim da ga neće zaglaviti), pa sve i da je zbog prekršaja, pravilo je da se netko iz ambasade pojavi na ročištu, barem neki ćato.
Ovom liku ne da nisu došli Ameri, čiju putovnicu navodno ima, već mu nisu došli ni Srbi, čiji pasoš 100% ima.
Otimaju se svi za njega kao za Severinu, odnosno usranu motku.
Evo @Casual Observer već planira kako ga uvaliti na HRT da vodi "Dobro jutro Hrvatska", toliko su ga svi željni.

Kada nekome prijeti zatvor (iako mislim da ga neće zaglaviti), pa sve i da je zbog prekršaja, pravilo je da se netko iz ambasade pojavi na ročištu, barem neki ćato.
Ovom liku ne da nisu došli Ameri, čiju putovnicu navodno ima, već mu nisu došli ni Srbi, čiji pasoš 100% ima.
Otimaju se svi za njega kao za Severinu, odnosno usranu motku.
Evo @Casual Observer već planira kako ga uvaliti na HRT da vodi "Dobro jutro Hrvatska", toliko su ga svi željni.
Ostaje on kod vas, u Srbiji ima dovoljno volova i bez njega.

Back