Sergej Trifunovic drugi put u Hrvatskoj!

Kao da on poštuje bilo kakva pravila i u Srbiji. Žali se na ceo svet, psuje i pljuje od početka karijere.
Ја кажем како то иде иначе. Ко оде у Хрватску, мора да поштује њихова правила и поступа по њиховим налозима. Ако ниси спреман то да радиш, немој да идеш тамо. Проста ствар.

Људи оду у Хрватску и мисле да нису у страној држави... Неко трипује Југославију, неко трипује РСК,... А заправо су у туђој кући и на туђем терену.

Теби кад дође хрватски пандур у Хрватској, ти мораш да поступиш по његовом налогу.

Ja ne verujem u tu pricu da je on raspala narkomancina.
Verujem da je bandoglav, skloniji porocima i da reaguje na keca. Isto tako verujem da je u nemilosti naseg sistema odavno.
Ne znam da li pamtis da su akcije skupljanja novca za decu krenule od njega.

To se sada ne pominje ali ja jasno pamtim da je u svom stilu izasao i ispljuvao drzavu, a tada su na vlasti bile demokrate, jer nema para za neku curicu, tada petogodisnjakinju.
Elem, svi su poceli da salju poruke.
To je bila najsnaznija akcija naroda, pokrenuta nikakvom organizacijom vec naprosto njegovim brzopletim jezikom.
Novac je skupljen, dete su poslali i ono je preminulo prakticno na putu.

Treba imati srce za to a on je tada pokazao da ga ima. Vece od mnogih ciji je posao zapravo bio da imaju srce.

U sustini, najgluplje je sto se Hrvatska pridruzuje nasim radikalima u brisanju poda sa covekom koji je uvek odlazio u Hrvatsku po zelji.

Pazi, u Srbiji imas mnogo onih koji su povezani poreklom sa Hrvatskom i u koju redovno odlaze a pljuju je sve vreme.
Imas i one, poput mene, koji nemaju blage veze sa njom, niti komentarisu, niti znaju da naredjaju gradove a retko i odlaze, ako ikako.
Kola su se slomila na coveku koji je isao punog srca jer je zeleo da ide, zeleo je da se prevazidju gluposti i smatrao je da smo svi mi ista g.

I to je ono najtuznije.
Неколико стихова о Сергеј Вујадину и његовим мукама :

Муку мучи Трифунов Сергије
не воле га љути Рваћани
јер је кера водио на плажу
јер лајо противу Јевропе
јер је Србин и српскога рода
бацише га они у зиндане
кад хтио међу да им пређе
тријумф то је државе и права
кад већ Путин измиче им правди
Сергију су барем дохакали.

Тад повика Трифуновић Сергеј,
из дубока гласа грлатога, и погледа
хрватске пандуре у облику Францетића Јуре: "Зароби ме хрватска фукара, шта сам овде оставио пара, годинама долазе'ћ у шпицу, у Сплит, Ровињ уместо у Ницу.
Вуко црту с другаром на риви,сад 'Рватска само мене криви"

Може уз гусле да се пева. :D
Kako sam čuo taj Trifunović jeste smradina i jeste mu mesto u zatvoru.Još bolje što je u rvackom zatvoru nego u našem jer bi to bilo na račun naših poreskih obveznika.
Zadržite ga uvaženi susedi.
Ја кажем како то иде иначе. Ко оде у Хрватску, мора да поштује њихова правила и поступа по њиховим налозима. Ако ниси спреман то да радиш, немој да идеш тамо. Проста ствар.
Šteta nije odležao, a malo bi bilo samo dva meseca za jednog takvog:

9E39DACB-4586-4816-A40D-964424248360.jpeg

Šteta nije odležao, a malo bi bilo samo dva meseca za jednog takvog:
Ја сам са 16 година научио оно што многи људи никада неће, а то је да када изађеш из Србије, мораш да радиш шта ти тамо кажу или да бежиш одатле. Не можеш ти да дођеш у другу државу и да тамо радиш како ти хоћеш.

Могуће је да је човек триповао да је 1989. година и да је то једна земља, мада ни тада није смео да ради шта му дође, већ би морао и тада да слуша.

Јефтино је прошао.

Ume on da psuje, ovo nije ništa.
Emotivac sa kratkim fitiljem, kao i 99% Srba u vezi Hrvatske. Lako se izbaci iz rezerve, a onda taj europejac i demokrata pokaže rječnik da se i Šešelj crveni u licu, a u sebi potajno divi elokventnosti kojom časti Hrvate.

Zamisli da mu uživo umjesto Knjaza Miloša stave Jana mineralnu vodu pred njega, jbg, moralo bi se prekinuti emitiranje.

Ja ne verujem u tu pricu da je on raspala narkomancina.
Verujem da je bandoglav, skloniji porocima i da reaguje na keca. Isto tako verujem da je u nemilosti naseg sistema odavno.
Ne znam da li pamtis da su akcije skupljanja novca za decu krenule od njega.

To se sada ne pominje ali ja jasno pamtim da je u svom stilu izasao i ispljuvao drzavu, a tada su na vlasti bile demokrate, jer nema para za neku curicu, tada petogodisnjakinju.
Elem, svi su poceli da salju poruke.
To je bila najsnaznija akcija naroda, pokrenuta nikakvom organizacijom vec naprosto njegovim brzopletim jezikom.
Novac je skupljen, dete su poslali i ono je preminulo prakticno na putu.

Treba imati srce za to a on je tada pokazao da ga ima. Vece od mnogih ciji je posao zapravo bio da imaju srce.

U sustini, najgluplje je sto se Hrvatska pridruzuje nasim radikalima u brisanju poda sa covekom koji je uvek odlazio u Hrvatsku po zelji.

Pazi, u Srbiji imas mnogo onih koji su povezani poreklom sa Hrvatskom i u koju redovno odlaze a pljuju je sve vreme.
Imas i one, poput mene, koji nemaju blage veze sa njom, niti komentarisu, niti znaju da naredjaju gradove a retko i odlaze, ako ikako.
Kola su se slomila na coveku koji je isao punog srca jer je zeleo da ide, zeleo je da se prevazidju gluposti i smatrao je da smo svi mi ista g.

I to je ono najtuznije.
To je najbolje od svega. Sergej je cool lik, još europejac :lol:

A još ovo što se desilo njemu je top, 3 marice i 16 policajaca ga hapsi u restoranu jer je prošetao psa bez povoca,
posle godinu dana kasnije ga privode na granici pakuju u Split za prekršaj objavu na internetu......

hahhaha koja sprdnja....

Председник Србије је интервенисао и морали су да га пусте.

Trifunović se zahvalio Vučiću po povratku u Srbiju, a onda poslao zanimljivu poruku nacionalistima

"Divno je što je predsjednik Vučić stao uz mene i isto tako mislim da treba da stati uz svakog građana u svojoj zemlji. Još jednom želim zahvaliti našoj ambasadi i ambasadorici Jeleni Milić u Zagrebu. Bili su uz mene sve vrijeme, a konzul je čak došao i na suđenje."

Kada i najveća budaletina shvati koliko je srce Gospodina Predsednika Aleksandra Vučića, čisto.

Trifunović se zahvalio Vučiću po povratku u Srbiju, a onda poslao zanimljivu poruku nacionalistima

"Divno je što je predsjednik Vučić stao uz mene i isto tako mislim da treba da stati uz svakog građana u svojoj zemlji. Još jednom želim zahvaliti našoj ambasadi i ambasadorici Jeleni Milić u Zagrebu. Bili su uz mene sve vrijeme, a konzul je čak došao i na suđenje."

Kada i najveća budaletina shvati koliko je srce Gospodina Predsednika Aleksandra Vučića, čisto.
Да. Тај Сергеј га је толико пљувао и нападао да га неко други не би ни погледао, а камоли интервенисао да га спасе.
Али , Предсеник Вучић није такав, он не може да дозволи да један Србин и грађанин Србије труне и затвору, па макар то била и битанга попут Сергеја. То је просто јаче од њега, сваком би помогао,чак и својим душманима.

Да. Тај Сергеј га је толико пљувао и нападао да га неко други не би ни погледао, а камоли интервенисао да га спасе.
Али , Предсеник Вучић није такав, он не може да дозволи да један Србин и грађанин Србије труне и затвору, па макар то била и битанга попут Сергеја. То је просто јаче од њега, сваком би помогао,чак и својим душманима.
Vučić jedva čekao da se pokuša oprati od lista na kojima pjevačice i glumci su označeni kao državni neprijatelji tj. neprijatelji Ace Palačinke.

Sergej bi sa onakvim stavom i rječnikom završio u zatvoru u bilo kojoj državi i vjerojatno prošao gore.

Njemački zakon o napadu ili vrijeđanju državnih službenika.

Screenshot_20240920_224304.jpg

Prema Kaznenom zakonu (čl. 276.), ako se radnjama, izjavama, ponašanjem ili prijetnjom vrijeđa “službena osoba u obavljanju službe” (npr. policijski službenik), to se može kazniti kaznom zatvora i novčanom kaznom.

Vučić jedva čekao da se pokuša oprati od lista na kojima pjevačice i glumci su označeni kao državni neprijatelji tj. neprijatelji Ace Palačinke
Председник Вучић брани све Грађане Србије и све Србе, чак иако су у питању његови политички противници.

Али, видим да му се Сергеј ,,лепо" захвалио, окривио је Вучића за све што му се десило. Нема, битанга остаје битанга.

To je najbolje od svega. Sergej je cool lik, još europejac :lol:

A još ovo što se desilo njemu je top, 3 marice i 16 policajaca ga hapsi u restoranu jer je prošetao psa bez povoca,
posle godinu dana kasnije ga privode na granici pakuju u Split za prekršaj objavu na internetu......

hahhaha koja sprdnja....
splicani su dileje bez premca... take morone nes naci nigde u kroaciji.

inace kakav god da je i stagod da je odvalio, dal ga gotivis il prezires, on je po zvanju umetnik a svaka drzava ako drzi do sebe nece da se kompromituje ovakvom bedastocom, sto govori da hrvatska nije ispilila ni metar dalje od jasenovca ma koliko se kurcila nekim kurcevim europejstvom.

u zeninoj istri mu nikad ovo ne bi napravili jer istrani jos uvek lice na ljude.

Back