Sergej, da ima imalo pameti, sada bi hladne glave na Instagramu napisao podulji članak o konc-logoru Lora, te kako su Merčepovci i Glavaševi bacali srpske civile u Dravu i Dunav, te javno objavio na kojoj adresi u Splitu boravi.
Sve što bi trebalo je dočekati splitsku muriju da ga otprati na dvomjesečnu robiju, te staviti idiotsku, splitsku sutkinju u položaj da ga osuda na zatvor zbog objavljivanja istine.
Nažalost, Sergej je kukavna narkomančina.
Ja ne verujem u tu pricu da je on raspala narkomancina.
Verujem da je bandoglav, skloniji porocima i da reaguje na keca. Isto tako verujem da je u nemilosti naseg sistema odavno.
Ne znam da li pamtis da su akcije skupljanja novca za decu krenule od njega.
To se sada ne pominje ali ja jasno pamtim da je u svom stilu izasao i ispljuvao drzavu, a tada su na vlasti bile demokrate, jer nema para za neku curicu, tada petogodisnjakinju.
Elem, svi su poceli da salju poruke.
To je bila najsnaznija akcija naroda, pokrenuta nikakvom organizacijom vec naprosto njegovim brzopletim jezikom.
Novac je skupljen, dete su poslali i ono je preminulo prakticno na putu.
Treba imati srce za to a on je tada pokazao da ga ima. Vece od mnogih ciji je posao zapravo bio da imaju srce.
U sustini, najgluplje je sto se Hrvatska pridruzuje nasim radikalima u brisanju poda sa covekom koji je uvek odlazio u Hrvatsku po zelji.
Pazi, u Srbiji imas mnogo onih koji su povezani poreklom sa Hrvatskom i u koju redovno odlaze a pljuju je sve vreme.
Imas i one, poput mene, koji nemaju blage veze sa njom, niti komentarisu, niti znaju da naredjaju gradove a retko i odlaze, ako ikako.
Kola su se slomila na coveku koji je isao punog srca jer je zeleo da ide, zeleo je da se prevazidju gluposti i smatrao je da smo svi mi ista g.
I to je ono najtuznije.