Sergej Trifunovic drugi put u Hrvatskoj!

A zbog čega? Većini hrvatskih policajaca to je kompliment a ne uvreda.

NDH je propala 1945. i Hrvatska svoj pravni kontinuitet vuče iz ZAVNOH-a. Vrh vlasti 1990 i vojni vrh u ratu su bili partizani Tuđman, Boljkovac, Manolić. Generali partizani Špegelj, Bobetko, Červenko, Sveto Letica, Anton Tus. Super kako netko 2024. misli da je RH=NDH.

Kaže Sergej postat ću Hrvat preko svoje žene Riječanke.
Samo ovakve presude i deportacije su mu kamen oko vrata u toj proceduri.
Pola Srbije u međuvremenu drži putovnicu skrivenu u ladici ispod čarapa.
Kažem ja, ostaje genijalac vama. Biće voditelj jutarnjeg programa na HTV, čisto da ti svaki dan krene kako treba. :lol:

Da pregleda auto i prtljag ne. Da mi oduzme bilo šta a što nije zabranjeno ili carinski prekršaj da. Ne mogu da uđem. Pa dobro. Nek mi zabrane.
Nisi u pravu. Carinik nije policajac pa da mu treba sudski nalog. Policajac te npr. ne može bez naloga odvesti na rendgen da vidi jel nosiš kokain u želucu, carinik može bez da trepne pregledati sve što imaš na sebi, uz sebe, u sebi itd...

Iskreno govoreci nisam ispratila novu Sergejevu dramu. Ona prosle godine mi je bila dovoljna da zakljucim da je on sasav ocvali pubertetlija. Ponekad simpatican, ponekad iritantan ali najcesce bezopasan.

Ovlas pogledano, nikako mi ne ulazi u glavu sta trazi hrvatska policija na instagramima stranih drzavljana.

I da li to znaci da ce sve nas po'apsiti na prelazu Bajakovo jer je na ovom forumu napisano nebrojeno puta to isto, ako ne i gore povodom drzave Hrvatske i njene policije?

I jos gore, da li to znaci da ako nas uhapse povodom nekog besnog tvita, nasa drzava nece reagovati jer smo opozicionari?

Sve mi to izgleda uvrnuto.

Ako u Hrvatskoj pod imenom i prezimenom pišeš sranja po policiji, pojave za pola sata na kućnom pragu i vode te sucu, hop sudac te okine po džepu ili ako nemaš para, smrdiš mjesec, dva u ogavnom hrvatskom pritvoru.

Praksa je takva jer je policajac službena osoba. Ako prijetiš smrću političarima, što stariji ljudi u penziji obožavaju raditi, isto te hapse prije nego što si rekao hop. Pogotovo nakon što je desnica probala pred 4 godina ubiti Plenkovića i mladi luđak pucao po policiji ispred Vlade.

Ako u Hrvatskoj pod imenom i prezimenom pišeš sranja po policiji, pojave za pola sata na kućnom pragu i vode te sucu, hop sudac te okine po džepu ili ako nemaš para, smrdiš mjesec, dva u ogavnom hrvatskom pritvoru.

Praksa je takva jer je policajac službena osoba. Ako prijetiš smrću političarima, što stariji ljudi u penziji obožavaju raditi, isto te hapse prije nego što si rekao hop. Pogotovo nakon što je desnica probala pred 4 godina ubiti Plenkovića i mladi luđak pucao po policiji ispred Vlade.
Ej sve ok, idiot išao u hr.
Ja bih ga zbog toga nalupao da sam na mestu nase policije i carinika

I još tamo otišo na plažu sa vucjakom bez povodac koji seta po plazi i pliva u vodi...
UGROZAVANJE BEZBEDNOSTI

i dodje policija po pozivu građana, i on psuje nece plati prekrsajnu kaznu
Odvedu ga sudiji za preksaj pa plati duplo i za ometanje sl lica u poslu i vredjanje

Potom iz srbije na netu im vređa MAJKE da se POSERE na njihove mame....

Dakle bahati idiot

Udrite ga tamo, kad dođe ovamo trebaju i nasi da ga natamburaju

A da, oni što su se ‘45. presvukli u komuniste nisu ostali ustaše. Dabome.

Tko se presvukao? NDH je imala na kraju oko 130 000 vojnika, 80 000 ih ubijeno u od 5. do 8. mjeseca 1945. Svatko tko je nosio ustašku uniformu na mjestu je ubijen. Nešto malo je pobjeglo na zapad, a to je uhvaćeno u operaciji Gvardijan. Jugoslavija je bukvalno pobila ustaše.

Tko se presvukao? NDH je imala na kraju oko 130 000 vojnika, 80 000 ih ubijeno u od 5. do 8. mjeseca 1945. Svatko tko je nosio ustašku uniformu na mjestu je ubijen. Nešto malo je pobjeglo na zapad, a to je uhvaćeno u operaciji Gvardijan. Jugoslavija je bukvalno pobila ustaše.
Čuvajte se ovakvih. Na hrvatskim forumima ovako obično nastupaju panduri provokatori. Gasi ruter, pali VPN.

Ma naravno, škripari i križari nisu postojali i Broz nije sa njima ratovao do u pedesete, na Raduši ‘72. nije bilo ubačenih ustaša kojima nisu pomagale domaće ustaše…

Otvoriti posebnu temu za pranje istorije NDH. OK?

A preživeli bi oni mesecima bez podrške stanovništava, dabome.

Ne skreći sa teme, tema je izvesni magarac Trifunović koji se srećom interesuje za državljanstvo Republike Hrvatske, možda vam genijalac bude ostao za trajno.

Kao odgovor na pitanje kako dobiti hrvatsko državljanstvo na osnovu braka Zakon o hrvatskom državljanstvu u članku 10. navodi da stranac koji je u braku s hrvatskim državljaninom može steći hrvatsko državljanstvo ako mu je odobren stalni boravak i živi na području Republike Hrvatske, te ako se iz njegovog ponašanja može zaključiti da poštuje pravni poredak Republike Hrvatske, da je podmirila dospjela javna davanja te da ne postoje sigurnosne zapreke za njezin primitak u hrvatsko državljanstvo.

Mora MUP odobriti i mora tu živjeti.

Back